včlanit v vse asistence?
Moderator: Blue Angels
tejkoc je napisal/-a::shock:![]()
![]()
včlanit v vse asistence?saj pa ni zadnji pogon nek bav bav, če si prav razlagam ta post?
R type je napisal/-a:tejkoc je napisal/-a::shock:![]()
![]()
včlanit v vse asistence?saj pa ni zadnji pogon nek bav bav, če si prav razlagam ta post?
Nisi razumel. Včlanit, ker bo crkaval...![]()
LP
tejkoc je napisal/-a:hehe, sej to me ze zdej malo panika..pri turbo dizlasu je kr dost stvari ki rade crknejo, pa tut podvozje ko gledas.. npr. polosovine so pri tem bmw-ju za 40% tanjse kot pri stari preludi l. 96, saj kr kmalu bom presedlal nazaj na japanarcka
tejkoc je napisal/-a:a jbga, kaj pa je druga zadaj ko polosovina, ceprav vn iz kardanaprejsnega lastnika, ki je imel avto 6 let poznam, druzinski prijatelj, glede na porabo 5,8 mislim da je res solidno delav z avtom, so pa vseeno leta tu in pri 200.000km ponavadi crkne turbina itd.. okej za 450e dobim novo, pa vseeno, nek dnar je..
TIN je napisal/-a:.drgač pa vrtelc velik ve.....![]()
tud to da njegove honde niti m5 ne prekaša u legi in moči......
![]()
Vrtelo Leteloje napisal/-a:Mene ta lojtrnik od M5 ni navdušil v ničemer, je pa res da velik vem
Za primerjavo pa nisem imel nobene H ampak nasplošno je blo tema, nč od avta a tok opevani M ...
TIN je napisal/-a:Vrtelo Leteloje napisal/-a:Mene ta lojtrnik od M5 ni navdušil v ničemer, je pa res da velik vem
Za primerjavo pa nisem imel nobene H ampak nasplošno je blo tema, nč od avta a tok opevani M ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost