Napisal/-a Swinger » 02 jan 2004 23:17
quote:
Hmmm... v kateri prestavi pa si imel, pa kolko jih je blo v avtu pa a si vozu v klanec ali je bla avnina? To vse šteje
Višja ko je hitrost teže je z VTijem samo vseeno mi je malo čudno - jaz namreč glih nimam takih izkušenj nazadnje ko smo vozli poavtocesti se mi je prlepu tud en tak pasat za rit (dobesedno prlepu) in sem se mu pač umaknu pa nisem šaltu v četrto (blo je gllih tam nekje okrog 120) pa sem ga stisnil pa je rabu precej časa da je prišel mimo (sem jaz že prej spustu gas) kaj pa vem morda pa ni VTi ju ustrezal smrad iz njegovega auspuha pa ga je raje naprej spustu
Swinger - Ne bit raočaran za to ceno, ki jo daš za VTija mislim, da ga ni avta (sl'pa mogoče redek), ,ki se lahko z njim primerja. Doma ga mamo že od '96 leta in je s časom pač videt, kako počasi konkurenca napreduje ampak ko je pršu vn - ti povem da ga ni bilo junaka po rebrnicah pa še danec cepajo razni BMW 5-ke pa še marsikaj drugega. Hondice niso za avtoceste (VTi, Integra,...) so za ovinke in tam boš znnjo ta glavni. Pa pusti te bedarije ja malo natunan pa pol Vti nima šans - kdo pa ma šanse če je VTi "malo natunan"?
Od integre pa še nisem slišal niti ene graje ti pa povem še eno anekdoto. Rebrnice kolona gas prehitevanje (z VTi jem) za ritjo Integra pridemo mimo kolone cca. 1.5 sec in je pred nami cca.4 sec in je ne vidimo več pa je fotr tiščal Vtija ko "prasca". Integra je za celi dve stopnji boljši avto vsaj.
P.S.: Po tablici bi rekel da si iz CE - jaz tudi sedaj živim v CE tako da bi se lahko kdaj srečal - v bistvu se nisem še z nobenim iz foruma srečal bi blo zanimivo kako rečt.
LP, Rok
Edited by - soichiro on 02/01/2004 09:20:21
Edited by - soichiro on 02/01/2004 09:23:12
Ne vem u čem je fora vtija, a sam na ravnem zmaguje, drgač je pa u *****, a to hočeš povedat Ne sj nimam nč proti vtiju, sam za tisto višjo ceno, ki jo ima od bingota (s tem tud mislim povezano registracijo, porabo, vzdrževanje,...) me je glede performansov razočarov, kr spet niso tok boljši, da bi devu tok več za avto.
Drgač pa za ta denar, ko dobiš vtija, dobiš še veliko drugih "žvadi", ki pa skoraj vsi bolj grejo(renault 5 turbo, lancia 2.0 dedra/delta turbo, clio 2.0, calibra turbo, celica tastara CS, saxo VTS, A3, A4 T). Sj vem, da sm našteu skor same turbince, same mene to sploh ne moti oz. sem bolj pristaš turbine, ker se pri pospešku veliko bolj občuti. Drgač pa vem, da je mogoče unih prvih pet avtov zelo pokvarljivih v primerjavi z vtijem, zato je pa tudi razlog, zakaj ne vozim, česa zgoraj navedenega. Če pa bi dobil pocen kakga VTSa, Cliota, audija, najraj bi pa meu celico 1.8 okol letnik 96, bi pa takoj zameju. Ok za cliota 2.0 sicer nisem najbolj siguren, če bi ga rad meu, k ne vem kako podvozje ima oz. če se kej razlikuje od ostalih cliotov, k majo podvozje u *****, oz. zadaj nima posamičnih obes.
Drgač pa se lohk kej namenmo na pjačo, bomo še mal vtija sprobal...
Civic 98 1.4i