facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

pa še moj passat 1.9 tdi

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 31 okt 2009 13:11

Roman je napisal/-a:
Vrtelo Letelo :) je napisal/-a:Le ga, kere poka, pa kdo ti prav da moraš met hondo, sj sm ti dal par avtomobilov k so manj kot 6k € pa so top, tut oprema in vse, cccc. AP bi to nabavu takrat namest passata, to ti hočm povedat.

to kar si mi prej naštel mi ni nič všeč vsi so mi grdi :wink:

Ja passat je pa res uber lep wagn :lol: :lol: :lol: :lol:

Sj si prej izpostavu to da ti je važn to da je prostor, pripomnil si nekaj bombončkov od opreme, tko da kar se tiče prostora sta si z primero tam tam(ma zadek primera malo bolj odrezan, tko da slabš ja) opremo ma pa bolj hudo, dvd-navi ..., sicer pa ni point-a.

Japan in nč druzga, če se pa le da pa Honda. Jst teh kant tut pogledam ne kaj šele da dam komu denar za to :lol:
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
Vrtelo Letelo :)
Uporabnik

Kraj: med oblaki

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 31 okt 2009 13:28

Modri trosilec gnoja,ki ima placa da lahko zadi se peljes kosilnico da gres na vikend pokosit travo,zravn daš še karjolo na streho 100kg gnoja in gres lepo na vikend potrosit gnoj in potem cez 3 mesece voila rodi se pšenica :lol: :lol: :lol:

Sm mislu da si novga passat-a uzel,ampak ok sej vem kako ti je usi Fergusoni pa Zetorji so prodani pa si uzel VW. :lol: :lol:

Edini VW ki mu lahko recem respect je novi Golf VI 6 pa se to zarad tega ker gres lahk njivo obdelat od 12-14 in prides dam lepo na Moto gp,hitr trosilec gnojcka. :lol: :lol:

Je pa lepe barve,ga nemores zamenjat z drekom :)

Mas pa pomoje edin gume dobre upam :lol: :lol: :lol:
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a blabla » 31 okt 2009 13:35

Vrtelc, a niso te primere že "sparjene" z Renojem?
VTi.....97´ - prvič na cesti 99´:-)
Uporabniški avatar
blabla
Uporabnik

Kraj: skoz drugje matr

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 31 okt 2009 13:40

Neke "veze" majo, osnove (motor-menjalnik) potekajo iz skupnih načrtov, do končnega izdelka jih pa vodi drugačna politika.
Je pa tko da majo z renoji na servisih veliko več vez kot pa z nissani, tko da če si mladost prebil brez pravih prjatlov si kupiš neki kar ni japonskega porekla in maš na stara leta vsaj serviserje za kolege.

Prjatu dela na avtotehni na celovški (opel, reno, nissan) in neboš verjel razlika je očitna :wink:
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a strazisar » 31 okt 2009 13:53

kul je za familijo :D
Uporabniški avatar
strazisar
Uporabnik

Kraj: borovnica ghetto

OdgovorNapisal/-a Pingo* » 31 okt 2009 13:54

No čestitam ti za ta nakup....zelo lep avto in kvaliteten....meni barva ne sede. ;)

Ne obremenjuj se z temi Hondaši, ti veš zakaj si vzel ta avto.....tvoja slika mislim da pove dovolj. ;)

Tisti, ki ste tako pametni bi lahko prispevali kak € da bi kupil accorda karavana.....;)
Tko nebi rabili svoje pameti stresat po forumu.

Veliko varnih. ;)
Uporabniški avatar
Pingo*
Uporabnik

Kraj: Obala.

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 31 okt 2009 13:59

Jst sm svoje adute stresu iz rokava in so vidni. Na konc je passat izpadu full lepotec :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a pocesnkII » 31 okt 2009 15:13

pobje če se ne nebi sam vozili po mestu in pecal 16letnice z vašimi super duper hondami ki so najhitrejse in hitrejsga avta na planetu (neki sm slisu da so Marsu neki naredl da se lah telaportiras sam nevem, se mi zdi da so vase honde se zmerom hitrejse) probajte se kdaj peljat mal dlje recimo 1800km ali 3600km v dveh dneh :wink: ni hudic da boste kripli ko boste iz avta zlezli. honda je po mojem misljenju za mulčke z malim P....... za kaksen luksuz pa udobje pa lahko v vasih mlinckih samo sanjate

uglavnem Roman dober voz si si kupu, jaz nevidim potrebe po menjavi.
Zadnjič spremenil pocesnkII, dne 31 okt 2009 17:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
pocesnkII
Uporabnik

Kraj: kamnik

OdgovorNapisal/-a AERODECK » 31 okt 2009 15:19

Ja res dobr je takole dela; grrrrgrrrgruuugrrrrrr..pufggggrrrrrrrrrpuf(črn dim) puf :lol:
R-type ; Roman ti je pa prav napisal. Si res za k psihiatru.
Uporabniški avatar
AERODECK
Uporabnik

Kraj: NA HLAJENJU

OdgovorNapisal/-a nighthawk » 31 okt 2009 15:23

pocesnkII je napisal/-a:pobje če se ne sam vozil pol mestu in pecal 16letnice z vašimi super duper hondami ki so najhitrejse in hitrejsga avta na planetu (neki sm slisu da so Marsu neki naredl da se lah telaportiras sam nevem se mi zdi da so vse honde se zmerom hitrejse) probajte se kdaj peljat mal dlje recimo 1800km ali 3600km v dveh dneh :wink: ni hudic da boste kripli ko boste iz avta zlezli. konda je po mojem misljenju za mulčke z malim P.......

uglavnem Roman dober voz si si kupu,

Odkar si svojo prodal, ti je kej zrasu ali si še kar na istem?
JDM.si
ITR#05182
Uporabniški avatar
nighthawk
Uporabnik

Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a nighthawk » 31 okt 2009 15:28

Aja, tagale pasata sem pa že vozil, lep mi ni, ampak pelješ se pa fino pa placa maš tud dost :)
JDM.si
ITR#05182
Uporabniški avatar
nighthawk
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 31 okt 2009 15:40

pocesnkII je napisal/-a:pobje če se ne sam vozil pol mestu in pecal 16letnice z vašimi super duper hondami ki so najhitrejse in hitrejsga avta na planetu (neki sm slisu da so Marsu neki naredl da se lah telaportiras sam nevem se mi zdi da so vse honde se zmerom hitrejse) probajte se kdaj peljat mal dlje recimo 1800km ali 3600km v dveh dneh :wink: ni hudic da boste kripli ko boste iz avta zlezli. konda je po mojem misljenju za mulčke z malim P.......

uglavnem Roman dober voz si si kupu,

In ti se oglasas ki si pred vsemi tm hondasi ki niso na forumu lagal da imas notri ESI kompresor in si hodil z tisto podrto zjebano Hondo crx delat SRAMOTO usem nam hondasem.

Teleportiraj se ti na goli otok pa se zapelji skp z motorjem gor bos lahko foliral med kamni,ker pamet mas ze ko neki 100kg kamen.

Kamenorezac en...

Pa samo v vednost z svojo sem v enem dnevu naredu 1000km dokler sm mel se 5.gen pa sem imel notri skolkaste zice,tako da ce tvoja rit hoce udobnost se pelji z avti ki ti to nudijo,mi pravi hondasi se bomo pa peljali v nasih skretih pa osvajal 16-letnice,upam da bos mel hcerko bos vedu pri komu se bo cez 16 let peljala. 8) 8) 8) Ji bo cika Alex predstavil svoj long pa short shitfer :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Panda style

OdgovorNapisal/-a Saby » 31 okt 2009 15:50

Vrtelo Letelo :) je napisal/-a:Skret.
ah dej vrtelc nehi s takimi :?
Zadnjič spremenil Saby, dne 31 okt 2009 15:57, skupaj popravljeno 1 krat.
RED HONNNNNNDAAAAAAAAAAAAA '96 (rdečka)
Uporabniški avatar
Saby
Hondašica

Kraj: all over the world

OdgovorNapisal/-a bibaaa » 31 okt 2009 15:52

:lol: :lol: :lol: long šifter :lol: :lol:
Uporabniški avatar
bibaaa
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a poli » 31 okt 2009 15:53

Saby je napisal/-a:
Vrtelo Letelo :) je napisal/-a:Skret.
nehi s takimi :?

kaj vs pa tok boli?! pr ns mamo sharana, pa bo čas, da se armaturko menja :lol: :lol: kej tazga še nism doživu :lol: :lol:
Uporabniški avatar
poli
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a nighthawk » 31 okt 2009 15:54

mi mamo tudi sharana 98 (od novega), ima 310.000km in se kaj več od rednih servisov ni pripetilo. Malo se olje doliva, to je pa to :)
JDM.si
ITR#05182
Uporabniški avatar
nighthawk
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Saby » 31 okt 2009 15:55

ampak ste pa res nesramni,namest da bi pohvalili ali pa samo napisali mi ni všeč in pika,pa take stresate da te srat prime. sej mamo še zmer hondo doma, in brez skrbi še vedno veva kako se je pelat s hondo al pa passatom. res je na daljše fure udobnejši passat in tut več placa je za 4 člansko družino. tut jst pelem oba in čist nč ne manka passatu al pa kermu drugmu avtu, tut če ni honda.
ste še premladi da bi to vedl zgleda, pa se sam s hondami postavlate.
pa še to s 16 letncami, nehte klobasat no.

ah brez veze, kregite se raj kje drugje
Uporabniški avatar
Saby
Hondašica

OdgovorNapisal/-a poli » 31 okt 2009 15:57

nighthawk je napisal/-a:mi mamo tudi sharana 98 (od novega), ima 310.000km in se kaj več od rednih servisov ni pripetilo. Malo se olje doliva, to je pa to :)

srečni vi!! pr ns smo pr cca. 110kkm obnavljal komplet motor :) je pa še prva turbina gor kar je še kr čudn :lol: :lol: letnik je pa 2000, mod. 2001
Uporabniški avatar
poli
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Saby » 31 okt 2009 15:58

poli je napisal/-a:
nighthawk je napisal/-a:mi mamo tudi sharana 98 (od novega), ima 310.000km in se kaj več od rednih servisov ni pripetilo. Malo se olje doliva, to je pa to :)

srečni vi!! pr ns smo pr cca. 110kkm obnavljal komplet motor :) je pa še prva turbina gor kar je še kr čudn :lol: :lol: letnik je pa 2000, mod. 2001

kva si se pa preveč po armaturki metu :lol:
moja teta ga ma tut VR6 pa mu nč ne fali :D
Uporabniški avatar
Saby
Hondašica

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 31 okt 2009 16:01

AVTO MI JE FUL VŠEČ,veliko srecnih kilometrov,da vam bo avto sluzil in da boste meli cim manj problemov,da vas bo peljal udobno po belem svetu,da ko boste prisli v bosno,da se vam klanjajo,da ob komadu Ja volim svog Fergusona,neboste pomislili na svoj avto,da vam bo passat predstavljal mir in tisino,da vam Passat spije 5l na 100km.

A je bolse Saby. :)

Uporabniški avatar
Panda style

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost