poli je napisal/-a:kolega ma avto šolo in avto uporabla tud zase privat in ko je testiral je reku, da je sistem vožne kt pr trabantu. motor ne zavira nič. in pravi, da zavore trpijo.
Jezus. In ti verjameš takim komentarjem.
LP
Moderator: Blue Angels
poli je napisal/-a:kolega ma avto šolo in avto uporabla tud zase privat in ko je testiral je reku, da je sistem vožne kt pr trabantu. motor ne zavira nič. in pravi, da zavore trpijo.
poli je napisal/-a:nism vozu ne trabanta ne tega mlinčka, tak da se ne prec usajt neki. sej sm lepo prašal.
drgač pa ne vrjamem vsega kar slišm, zato sm tud prašu!!!! talenti!!!!
yogo je napisal/-a:bibaaa je napisal/-a:drugače ti TSI motorji so zelo živahni in na pospeševanjih so bolj zabavni kot GTI.
hmmm... zakaj sploh mamo pol GTI
yogo je napisal/-a:bibaaa je napisal/-a:drugače ti TSI motorji so zelo živahni in na pospeševanjih so bolj zabavni kot GTI.
hmmm... zakaj sploh mamo pol GTI
bibaaa je napisal/-a:vsak avto ima svoj način vožnje. če ne znaš vozit še ne pomeni da je kriv avto! drugače ti TSI motorji so zelo živahni in na pospeševanjih so bolj zabavni kot GTI.
Aless je napisal/-a:Uuuu, novi Scirocco je zame najlepsi VW-jev avto. Notranjost je sicer prevec VAG-ovska bi jo lahko malo bolj spremenili, zunanjost pa mi je 1A brez pripomb!
Glede DSG-ja sem ga probal, pa me je navdusil ni zamika med prestavljanjem, res dober menjalnik.
yogo je napisal/-a:honda.ctdi je napisal/-a:Uuuu..dobre mašince!Takoj menjam!
Kakšna je pa kaj razlika med 1.4 in 1.8 TSI ?
Lp
![]()
dej no dej... še 1x premisli
bibaaa je napisal/-a:vsak avto ima svoj način vožnje. če ne znaš vozit še ne pomeni da je kriv avto! drugače ti TSI motorji so zelo živahni in na pospeševanjih so bolj zabavni kot GTI.
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost