Moderator: Blue Angels
nighthawk je napisal/-a:na avto netu je en bel. ga mislis v nemciji kupit? obstajata 2 vrsti oprem in 2 menjalnika...ali nekaj podobnega, nism preprican
kater model bos pa vzel?
nighthawk je napisal/-a:kje pa? kaksna je cena? si se kej pozanimal kdaj bodo v slo zaceli s prodajo (ako bodo)?
boy34 je napisal/-a:nighthawk je napisal/-a:kje pa? kaksna je cena? si se kej pozanimal kdaj bodo v slo zaceli s prodajo (ako bodo)?
Cena piše 42000 EUR.Pri nas naj bi bili od 42000 do 47000 EUR.Prodaja pa naj bi stekla konec julija začetek avgusta
boy34 je napisal/-a:nighthawk je napisal/-a:kupuješ?
Ja
majaCRX je napisal/-a:boy34 je napisal/-a:nighthawk je napisal/-a:kupuješ?
Ja
ČESTITKE...izbral si zelo dober avto!
Moja priljubljena je bela
KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:Cis tko pa sori za OT,Maja zdj k mas ze neki cajta Evo-ta povej mi malo prosim kaki so kej stroski vzdrezvanja,kok kej pije pri doloceni voznji kle predvsem mislim normalna voznja,ker itk vem da ko tisis vsak avto spije,posebi pa Evo al pa Impreza,pa predvsem glede rednih servisov,zanima me a je avto primeren za vsak dan,al bol vikendasko,ker mam namen kupovat kakega dirkalca,pa zdj me zanima,ker Evo je pac Evo in ce se da skoz prit bi se kej razmislu v tej smeri
boy34 je napisal/-a:Glede servisiranja so meni rekli da jih veliko vozi na servsie v Mugio pri Trstu Autoline s.r.l.,kjer so zudi Raliartovi zastopniki.Ne vem pa kako je dokler je avto v garanciji z rednimi servisi.
KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:Kok pa te pride kasko za takle avto,no kok pride reg. z vsemi dodatki![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost