facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Fiat Bravo 1.6 16v by hudicek

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a Koshir » 19 mar 2008 16:58

jah evo jst sm tipični primer da udobje ne odtehta vseh servisov ki sem jih mel s prejšnim avtom...

In potem je padla končna odločitev da k hiši pride honda civic :lol:

Tko da jest sm pomojem zadni na tem forumu ki bi trdil da je udobje bolj pomembno od mašine - že dvakrat v enem letu odkar kot študent delam na omv-ju so šefu odpelal avto ker se je njegov audi odloču da ne bo užgov :lol:
in pol maš udobje ki te nikamor ne pripelje
Honda Civic EJ9
Uporabniški avatar
Koshir
Uporabnik

Kraj: Skofja Loka

OdgovorNapisal/-a _SKOT_ » 19 mar 2008 18:53

A s ti tega bravota na Uncu kupu ? Tko sumljivo znan mi je :)
Uporabniški avatar
_SKOT_
Uporabnik

Kraj: SLIVICE

OdgovorNapisal/-a Hondek » 19 mar 2008 19:06

take zime kot so ponovem v sloveniji se mu ni treba bat da mu nebi vžgal :lol: :lol:
=)
Uporabniški avatar
Hondek
Uporabnik

Kraj: MB

OdgovorNapisal/-a Koshir » 19 mar 2008 20:25

Hondek je napisal/-a:take zime kot so ponovem v sloveniji se mu ni treba bat da mu nebi vžgal :lol: :lol:

sej problem je v tem da crkuje dve let star audi prez razloga :?

še zime nima da bi gospod audi meu izgovor :lol:
Honda Civic EJ9
Uporabniški avatar
Koshir
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a AERODECK » 19 mar 2008 20:40

Ha ha ta staro hondo primerjaš z tem Fiatom.Če že ma Fiat kaj več opreme bo hmal crknla.Kle si se pa nasral!Zdej boš šele vidu kaj je HONDA
R-type ; Roman ti je pa prav napisal. Si res za k psihiatru.
Uporabniški avatar
AERODECK
Uporabnik

Kraj: NA HLAJENJU

OdgovorNapisal/-a hudicek » 20 mar 2008 09:35

_SKOT_ je napisal/-a:A s ti tega bravota na Uncu kupu ? Tko sumljivo znan mi je :)

Ne, je pa mozno, da je bil prej od kje tam, drugace pa sem ga kupil v okolici MB.. zadnji lastnik ga je imel v lasti malo manj kot 2 leti..

aja, pa noben ni reku, da sem kupil avto zarad udobja, sam ce me ze nekdo prosi, naj povem eno prednost (po mojem mnenju), jo pac povem.. Ne pomeni pa to, da sem ga zaradi tega kupil! avto sem napisal zakaj tocno sem ga kupil in tud povedano je, da bi kupil hondo, z veseljem, ce bi bila kaksna vredna nakupa OB TISTEM CASU za tak denar na netu.. in zal je ni bilo.. avto pa sem nujno rabil! Sedaj pa lepo prosim vse z nepotrebnimi komentarji, kot so haha FIATa mas, jajca, kako si lahko, itd.. naj se odstranijo iz te teme, oziroma ne pisejo vec takih butastih postou.. napisi, jaz nebi kupil tega, ampak vseeno naj ti dobro sluzi, pa cau. ne me napadat zdaj tu, k pol ni cudno, da je tu gor samo kreganje..

Lp, Rok

P.S.: hvala vsem, ki se vzdrzite nepotrebnih postov in tistim, ki dejansko zazelijo dobro (in tud dajo kako kritiko v mejah normale)!
(_X_)
Uporabniški avatar
hudicek
Uporabnik

Kraj: Radovljica

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 20 mar 2008 09:42

ni zakej ;) še kdaj :wink:
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a KENIKE » 20 mar 2008 23:07

Hudiček pa ja menda nisi pričakoval pohval glede avta.... :D Vozil sem civica in bravo. Fiata sem ogromno prešraufal. Edina slaba motorja sta 1.4 12v (zariba odmična gred), in 1.9 td (pregrevanje motorja, pokanje glave,...). Vsi ostali motorji so dobri. Niso tako tehnološko dovršeni kot hondini.
Za ta denar bi dobil eno zgonjeno 5. gen VTI ali 6. gen bingeca. O taki opremi lahko samo sanjaš :oops:

Zdaj se bo vsul plaz postov da je honda najboljša, kako lahko sploh voziš kaj drugega, honde nebi nikoli zamenjal,...............

Honda je zelo dober avto, vendar ne pozabite da tudi druge tovarne delajo dobre avte.

Hudiček veliko varnih km ti želim
Vsak ima svoj košček sveta. Kdor to ve, ima ves svet. Kdor ljubi ne razmišlja ali bo zmoge. Kdor ljubi ne dvomi, ker ljubi in zmore...
Uporabniški avatar
KENIKE
Uporabnik

Kraj: Prekmurje

OdgovorNapisal/-a hudicek » 21 mar 2008 00:01

KENIKE je napisal/-a:Hudiček pa ja menda nisi pričakoval pohval glede avta.... :D Vozil sem civica in bravo. Fiata sem ogromno prešraufal. Edina slaba motorja sta 1.4 12v (zariba odmična gred), in 1.9 td (pregrevanje motorja, pokanje glave,...). Vsi ostali motorji so dobri. Niso tako tehnološko dovršeni kot hondini.
Za ta denar bi dobil eno zgonjeno 5. gen VTI ali 6. gen bingeca. O taki opremi lahko samo sanjaš :oops:

Zdaj se bo vsul plaz postov da je honda najboljša, kako lahko sploh voziš kaj drugega, honde nebi nikoli zamenjal,...............

Honda je zelo dober avto, vendar ne pozabite da tudi druge tovarne delajo dobre avte.

Hudiček veliko varnih km ti želim

realno povedano in hvala :wink: :)
(_X_)
Uporabniški avatar
hudicek
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Damo » 21 mar 2008 10:19

hudicek tuki morš pričakovat da je za 80% forumašev Honda neki najhitrejšega,najbolj udobnega in najlepšega...... Dejstvo pa je, da če si hotel nekaj dodatne opreme je pri civicu nebi dobil za denar, katerega si odštel za bravota :wink:

btw. kolega je mel bravota 1.6 16v in naredil cca 300k kilometrov preden je zaropotal :)
E30 325i---drift car
Civic HB VTi---ex
Civic Type R ´05---ex
Volvo V70 D5 ´05
www.fk-automotive.si www.xenon-kit.si
Uporabniški avatar
Damo
Dorifto

Kraj: Trzin

OdgovorNapisal/-a WiDo_ » 21 mar 2008 11:54

Avto je lep, pelje se lepo in veliko bolj udobno kot se je njegov prejšni avto (4.gen HB), prej ni bilo niti servota niti šip na štrom in ne centralca, tako da je že s tem veliko pridobil, kje je šele klima... Za tak denar kot je bil ta bravo, bi dobil mogoče podobno ohranjenega sedana 5.gen z manj opreme. Če bi pa za tak denar dobil 5.gen HB VTI ali bingota pa vrjamem da nebi bravota kupil, ampak žal za prej omenjana avta rabiš 2000+€ :roll:

Rok upam da ti bo služu kokr je treba, pa upam da boš tut ti (za)služu kokr je treba in kmal spet na hondo prešoltov :wink: Pa ne dizla ampak kej z 100+kw :wink:

LP WiDo
Uporabniški avatar
WiDo_
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a hudicek » 21 mar 2008 14:29

@DamoVTI - sej vem to, sej nism pricakoval odziva kot je npr. waa, ker zakon avto in take, po pravici povedano sem res pricakoval pljuvanje, ampak dobro, sej je pod rubriko ostali avtomobili :P :? sicer pa si ne zenem k srcu :wink:

@WiDo_ - mas popolnoma prav :wink: in pa hvala za dobre zelje :) 100kw+ pa lahko pride cez dobro leto pa pol lahko, ko nebom rabil odstet za registracijo 5000€ (mladi voznik p to) :D

Lp, Rok
(_X_)
Uporabniški avatar
hudicek
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a H-fan » 21 mar 2008 17:03

prav ql avtič. za to opremo in ceno težko da dobiš kaj boljšega. pa še zanimivo barvo ima. vsi pravijo da se fijati kvarijo ... kvarijo se toliko kolikor jim dovoliš. in tudi če se, kosi pridejo smešno poceni, za razliko od honde.
Uporabniški avatar
H-fan
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Dinotti » 23 mar 2008 00:28

Fiat?Ne se hecat.Ne morš pričakovat na Honda forumu,da te bojo ljudje resno jemal,tko k na Fiat forumu za Honde..Žal tko je :wink:
Youtube/Instagram: Dinotti
Uporabniški avatar
Dinotti
Uporabnik

Kraj: Beverly hills bosnian črnuče style

OdgovorNapisal/-a H-fan » 23 mar 2008 00:44

na fijat forumu bi 100x prej rekli da je en avto lep kot pa tukaj. nekateri so preveč ponosni da bi lahko rekli kaj takega. še posebej za fijata!
Uporabniški avatar
H-fan
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 24 mar 2008 07:38

spet bluziš? :shock:
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a H-fan » 24 mar 2008 15:23

sej se je videl odziv za 8C. že dolgo časa niso naredili tko lepega avta, in na vseh forumih so rekli da je lep. na našem pa je padlo samo en par glupih komentarjev.
Uporabniški avatar
H-fan
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a jfast » 24 mar 2008 18:46

zgleda še kr dobr sam slišat ni pa nč dobrga o nem
Uporabniški avatar
jfast
Uporabnik

Kraj: Trojane

OdgovorNapisal/-a Koshir » 24 mar 2008 19:07

moj bivši sošolc ma ta vto pa mu dela brez problema kokr sva govorila :roll:

Ne morm pa trdit da je govoru resnico :lol:
Honda Civic EJ9
Uporabniški avatar
Koshir
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Gregc92 » 24 mar 2008 19:50

ah škoda besed... nekteri so res... :roll: - hudiček ne se sekerat ampak eni res ne vidjo nč druzga kt Hondo :wink: Velik srečnih, varnih, hitrih km ti želim :wink: ... ko bo € pa spet Hondo :P
cypress green Civic 6.gen 1.4i 1996 --ex
silver Civic sedan 1.4 iS 2000 --ex
silver Civic HB EK4 1999 --ex
winter wagon white Shuttle 1990 --ex
championship white ITR dc2 1999
Uporabniški avatar
Gregc92
Uporabnik

Kraj: Jelenik

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten