Moderator: Blue Angels
TIN je napisal/-a:Evo spet je padel rekord na Nordschliefe, star m3 z konji kot jih ima Nissan GTR,a še vedno street legal.
http://www.loaded.se/default.asp
Je pa res da ni seriski,samo vseeno izjemen čas za tak avto.
Ne,to ni res da vidim samo BMW,meni so všeč znamke ki so dobre to so Bmw,Honda,Nissan,Mitsubishi in mogoče še par.Drifter je napisal/-a:TIN je napisal/-a:Evo spet je padel rekord na Nordschliefe, star m3 z konji kot jih ima Nissan GTR,a še vedno street legal.
http://www.loaded.se/default.asp
Je pa res da ni seriski,samo vseeno izjemen čas za tak avto.
res dobr cajt
a ti si tut tak omejenc kot vseved? kr vidm d sam bmw,bmw,bmw, nč druzga.. jst mislim, d s tem samo slabo delaš bimmeru, k je dober avto.. zarad vseveda jst mazde še povoham ne, glih zato k se mi je zagnusila zarad vseveda, pa vem, d je dober avto, ampak ne morm slišat o njej..ti delaš podobno
G-4S je napisal/-a:Eni bi pa radi, da nam ne zagnusite enega izmed boljših topicov na forumu.
@TIN: resno se malce umiri s temi BMW posti, ker si pa res že mal dosadan. Mislim, da ga ni tvojega posta, v katerem ni bmw vsaj trikrat omenjen
Bravo, bravo, bravo... sem res vesel, da tudi drugi to opažate. Se popolnoma strinjam s to izjavo, sicer nimam nič osebno proti TINu ampak kokr sm že neštetokrat povedu včasih tuki gor, ko prebiraš poste se sprašuješ, če je sploh to še tisi dobri stari HONDA forum...pa brez zamere...se pravičujem za off topic robi-crx je napisal/-a:ja ampak to je tema OSTALI AVTOMOBILI,za osko gledanost ter to da se vidi samo H od honde je 19 drugih podforumov,tako da tukaj so,ste,smo vsi drugi bolj neumni kakor on,se pravi trenutno TIN
RR je napisal/-a:Dobr ste zasvinjal temo![]()
Ne vem kaj se greste s temi vzgojnimi forami (robi-crx) in na koncu še sekat po forumaših, ki imajo dovolj enega in istega sranja...V to temo definitivno ne spada link Tin-a in je bilo mišljeno zgolj kot provokacija, lahko bi odprl nov topic in koval BMW v nebesa
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost