Moderator: Blue Angels
pocesnkII je napisal/-a:sorry ampak delov za del sola je lih pomoje toliko kot za evo-ta. je blo ene par delov zlo tesko najdt povrhu tega je pa ni popravljel nobem vaski mehanik ampak se je popravila kr lepo pri meni doma v garazi razn barvanja.
pocesnkII je napisal/-a:Aly je napisal/-a:In še nekaj...ena stvar je popravit CRX-a, garo za katero najdeš v vsaki vasi kakega lokalnega mehanika ki ima vsaj nekaj delov zanj, popravljat Evota VIII pa je ena cist druga kategorija, tu ne isces delov rabljenih okoli, še nove ne veš ce boš dobil in kake bodo cene, in ce lahko to primerjaš...![]()
![]()
Lp,Aly
sorry ampak delov za del sola je lih pomoje toliko kot za evo-ta. je blo ene par delov zlo tesko najdt povrhu tega je pa ni popravljel nobem vaski mehanik ampak se je popravila kr lepo pri meni doma v garazi razn barvanja.
Aly je napisal/-a:_sql_ je napisal/-a:si mogoce vidu njegovo crx v kasnem stanju je bla?
pa v kasnem je zdej?...
Kaj pa ima to veze? Jaz nisem reko da ne zna razbitega avta popravit, jaz pravim da je utopija od prodajalca pricakovat da ti bo povedal kolk stanejo novi deli za popravilo, ker ti bo 99% zamolcal ene par podrobnosti, ki jih ti na slikah ne vidiš.
In še nekaj...ena stvar je popravit CRX-a, garo za katero najdeš v vsaki vasi kakega lokalnega mehanika ki ima vsaj nekaj delov zanj, popravljat Evota VIII pa je ena cist druga kategorija, tu ne isces delov rabljenih okoli, še nove ne veš ce boš dobil in kake bodo cene, in ce lahko to primerjaš...![]()
![]()
Lp,Aly
Vrtelo Leteloje napisal/-a:nehte sanjat, goooglal boste za dele za EVO-ta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vrtelo Leteloje napisal/-a:Ma ni to kr tko simpl. Sem bil v taki situaciji pred letom dni, ko sem iskal kose za svoj avto. Jeba je pa sploh če hočeš še kej cenej prit skoz.
Vrtelo Leteloje napisal/-a:Sploh ni problem v poznanstvih, recimo za primer EVO. Točno vem na koga se obrnit pa vem da bom vse dobil, kar čem.
Problem nastane ko je to treba plačat
_sql_ je napisal/-a:
no ja sej pomoje zato plocevinko sprasuje kok so kej dragi deli![]()
pr nemu pa itq ni "problem" denar..
pocesnkII je napisal/-a:to ni to, ker pol nima nič za delat in mi bo spet dolgcas. nevem men nekak nesede da kupim cel avto, pa se vozim. pol pa neki odletipa mi pol k. ni jasn kaj je to. ce pa sam popravljas avto se veliko novih reci naučiš plus tega pa spoznaš avto.
p.s. sam na tem forumu je res kar na drugih govorijo. sam en cez druzga govorite (nekateri ne vsi) nobedn pa nic konkretnega nepove.. jaz ce nevem odgovora na kaki topik sem raje tiho, kot pa da nabijam poste, kot velka vecina tuki. jaz ce sem se odlocu tak avto met ga bom mel.
Vrtelo Leteloje napisal/-a:
pocesnkII je napisal/-a:to ni to, ker pol nima nič za delat in mi bo spet dolgcas. nevem men nekak nesede da kupim cel avto, pa se vozim. pol pa neki odletipa mi pol k. ni jasn kaj je to. ce pa sam popravljas avto se veliko novih reci naučiš plus tega pa spoznaš avto.
p.s. sam na tem forumu je res kar na drugih govorijo. sam en cez druzga govorite (nekateri ne vsi) nobedn pa nic konkretnega nepove.. jaz ce nevem odgovora na kaki topik sem raje tiho, kot pa da nabijam poste, kot velka vecina tuki. jaz ce sem se odlocu tak avto met ga bom mel.
Ni čudn da določeni nabijajo, pa govorijo en čez druzga ko se pa pojavljajo take in drugačne da ne rečem neumne teme in pa post-i.
Pazi to;
to ni to, ker pol nima nič za delat in mi bo spet dolgcas. mislm hallo, sej če kej tazga izjaviš nit ni čudn da te noben ne vzame resno sploh pa da bi dobil konkretne odgovore.
Ti se raj zaposli nek za kleparja ker očitno zlo rad popravljaš zadeve in jih ne uporabljaš, tko da boš naredil veliko koristnega za lastnike razbitih avtomobilov pa še teb nebo dolgčas.
ps, "evota bi mel razbitega da ti nebo dolgčas"![]()
![]()
![]()
kup si videoigrce pa se kratkočasi, EVO-ta si pa kup zato da se lahko z njim voziš
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost