facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

deli za evo VIII

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a TurboMan » 06 mar 2007 18:45

zbij ceno za kake 2k € pa bo. super osnova za tuning pomojem.
Uporabniški avatar
TurboMan
Uporabnik

Kraj: Tsukuba

OdgovorNapisal/-a Aly » 06 mar 2007 18:47

pocesnkII je napisal/-a:sorry ampak delov za del sola je lih pomoje toliko kot za evo-ta. je blo ene par delov zlo tesko najdt povrhu tega je pa ni popravljel nobem vaski mehanik ampak se je popravila kr lepo pri meni doma v garazi razn barvanja.

Saj nisem reko da ga je kdo drug popravljal, samo to pa da ti delov nisi dobil, pa ne pomeni da jih je težko dobit, sam vem za ene par jih ki jih nosijo iz tujih odpadov, kaj rabiš. To kak se ddeli težko dobijo boš šele zdaj videl, ce se odlociš za ta projekt.
Lp,Aly
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabniški avatar
Aly
ModeratoR

Kraj: Štajerska

OdgovorNapisal/-a pocesnkII » 06 mar 2007 18:51

rad mam izzive :D
Uporabniški avatar
pocesnkII
Uporabnik

Kraj: kamnik

OdgovorNapisal/-a pocesnkII » 06 mar 2007 18:52

TurboMan je napisal/-a:zbij ceno za kake 2k € pa bo. super osnova za tuning pomojem.

to pa itak se za vec :wink:
btw te bom povabu na en krog z evo-tam :twisted:
Uporabniški avatar
pocesnkII
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 07 mar 2007 01:02

pocesnkII je napisal/-a:
Aly je napisal/-a:In še nekaj...ena stvar je popravit CRX-a, garo za katero najdeš v vsaki vasi kakega lokalnega mehanika ki ima vsaj nekaj delov zanj, popravljat Evota VIII pa je ena cist druga kategorija, tu ne isces delov rabljenih okoli, še nove ne veš ce boš dobil in kake bodo cene, in ce lahko to primerjaš... :roll: :wink:
Lp,Aly

sorry ampak delov za del sola je lih pomoje toliko kot za evo-ta. je blo ene par delov zlo tesko najdt povrhu tega je pa ni popravljel nobem vaski mehanik ampak se je popravila kr lepo pri meni doma v garazi razn barvanja.

@počesnk, to bo ja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

@aly 8)
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
Vrtelo Letelo :)
Uporabnik

Kraj: med oblaki

OdgovorNapisal/-a _sql_ » 07 mar 2007 01:05

Aly je napisal/-a:
_sql_ je napisal/-a:si mogoce vidu njegovo crx v kasnem stanju je bla?
pa v kasnem je zdej?...

Kaj pa ima to veze? Jaz nisem reko da ne zna razbitega avta popravit, jaz pravim da je utopija od prodajalca pricakovat da ti bo povedal kolk stanejo novi deli za popravilo, ker ti bo 99% zamolcal ene par podrobnosti, ki jih ti na slikah ne vidiš.
In še nekaj...ena stvar je popravit CRX-a, garo za katero najdeš v vsaki vasi kakega lokalnega mehanika ki ima vsaj nekaj delov zanj, popravljat Evota VIII pa je ena cist druga kategorija, tu ne isces delov rabljenih okoli, še nove ne veš ce boš dobil in kake bodo cene, in ce lahko to primerjaš... :roll: :wink:
Lp,Aly

se prav ze ma iskusnje s takimi stvarmi...
vrjetno vsaj po moje ne bo kr kupu pa da ne bo avta prej vidu...
drugace je teh delov v ita kr dost preverjeno sem bil z prevoznikom dol in sm vidu kaj stoji na odpadih oz. maherjih...
ce pa ma model tak avto oz. ce ga bo kupu pa vrjetno vsaj po moji logiki ne bo iskal dele v slo drugace pa gooogle skor vse najde ..

aja plocevinko sprasuje:
zanima me cene delo za omenjeni avto in sicer a se dobi pri nas dost tega, ter kake so kaj cene podvozja, karoserijske dele pred vsem pa cena air bag-ov
Uporabniški avatar
_sql_
Uporabnik

Kraj: povsod me je dost

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 07 mar 2007 01:07

nehte sanjat, goooglal boste za dele za EVO-ta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a _sql_ » 07 mar 2007 01:21

Vrtelo Letelo :) je napisal/-a:nehte sanjat, goooglal boste za dele za EVO-ta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dobro no hotu sm rect da bo prek neta iskal dele.. :wink:
Uporabniški avatar
_sql_
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 07 mar 2007 01:47

Ma ni to kr tko simpl. Sem bil v taki situaciji pred letom dni, ko sem iskal kose za svoj avto. Jeba je pa sploh če hočeš še kej cenej prit skoz.
Uporabniški avatar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a _sql_ » 07 mar 2007 02:01

Vrtelo Letelo :) je napisal/-a:Ma ni to kr tko simpl. Sem bil v taki situaciji pred letom dni, ko sem iskal kose za svoj avto. Jeba je pa sploh če hočeš še kej cenej prit skoz.

to ne recm..
sam ce poznas taprave osebe je se kr...
sam ponavad jih sele pol spoznas oz. prides v stik z nimi ko je ze vse 3x mim...

mislm da je dost OF topikov :wink:
Uporabniški avatar
_sql_
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 07 mar 2007 02:06

Sploh ni problem v poznanstvih, recimo za primer EVO. Točno vem na koga se obrnit pa vem da bom vse dobil, kar čem.

Problem nastane ko je to treba plačat :wink:
Uporabniški avatar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a _sql_ » 07 mar 2007 02:09

Vrtelo Letelo :) je napisal/-a:Sploh ni problem v poznanstvih, recimo za primer EVO. Točno vem na koga se obrnit pa vem da bom vse dobil, kar čem.

Problem nastane ko je to treba plačat :wink:

no ja sej pomoje zato plocevinko sprasuje kok so kej dragi deli :?
pr nemu pa itq ni "problem" denar..
Uporabniški avatar
_sql_
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 07 mar 2007 02:12

_sql_ je napisal/-a:
no ja sej pomoje zato plocevinko sprasuje kok so kej dragi deli :?
pr nemu pa itq ni "problem" denar..

no ja, buče bi jst temu reku.

Če ma že "dnar" potem pa naj za dobrih 5 mil kupi takega ki je vozen in ga samo reg. in se plješ.
Uporabniški avatar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a pocesnkII » 07 mar 2007 08:29

to ni to, ker pol nima nič za delat in mi bo spet dolgcas. nevem men nekak nesede da kupim cel avto, pa se vozim. pol pa neki odleti :roll: pa mi pol k. ni jasn kaj je to. ce pa sam popravljas avto se veliko novih reci naučiš plus tega pa spoznaš avto.

p.s. sam na tem forumu je res kar na drugih govorijo. sam en cez druzga govorite (nekateri ne vsi) nobedn pa nic konkretnega nepove. :evil: . jaz ce nevem odgovora na kaki topik sem raje tiho, kot pa da nabijam poste, kot velka vecina tuki. jaz ce sem se odlocu tak avto met ga bom mel.
Uporabniški avatar
pocesnkII
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 07 mar 2007 10:28

pocesnkII je napisal/-a:to ni to, ker pol nima nič za delat in mi bo spet dolgcas. nevem men nekak nesede da kupim cel avto, pa se vozim. pol pa neki odleti :roll: pa mi pol k. ni jasn kaj je to. ce pa sam popravljas avto se veliko novih reci naučiš plus tega pa spoznaš avto.

p.s. sam na tem forumu je res kar na drugih govorijo. sam en cez druzga govorite (nekateri ne vsi) nobedn pa nic konkretnega nepove. :evil: . jaz ce nevem odgovora na kaki topik sem raje tiho, kot pa da nabijam poste, kot velka vecina tuki. jaz ce sem se odlocu tak avto met ga bom mel.

Ni čudn da določeni nabijajo, pa govorijo en čez druzga ko se pa pojavljajo take in drugačne da ne rečem neumne teme in pa post-i.

Pazi to;

to ni to, ker pol nima nič za delat in mi bo spet dolgcas. mislm hallo, sej če kej tazga izjaviš nit ni čudn da te noben ne vzame resno sploh pa da bi dobil konkretne odgovore.

Ti se raj zaposli nek za kleparja ker očitno zlo rad popravljaš zadeve in jih ne uporabljaš, tko da boš naredil veliko koristnega za lastnike razbitih avtomobilov pa še teb nebo dolgčas.

ps, "evota bi mel razbitega da ti nebo dolgčas" :lol: :lol: :lol: :lol: kup si videoigrce pa se kratkočasi, EVO-ta si pa kup zato da se lahko z njim voziš :wink: 8)
Uporabniški avatar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a pocesnkII » 07 mar 2007 10:46

Vrtelo Letelo :) je napisal/-a:
pocesnkII je napisal/-a:to ni to, ker pol nima nič za delat in mi bo spet dolgcas. nevem men nekak nesede da kupim cel avto, pa se vozim. pol pa neki odleti :roll: pa mi pol k. ni jasn kaj je to. ce pa sam popravljas avto se veliko novih reci naučiš plus tega pa spoznaš avto.

Ni čudn da določeni nabijajo, pa govorijo en čez druzga ko se pa pojavljajo take in drugačne da ne rečem neumne teme in pa post-i.

Pazi to;

to ni to, ker pol nima nič za delat in mi bo spet dolgcas. mislm hallo, sej če kej tazga izjaviš nit ni čudn da te noben ne vzame resno sploh pa da bi dobil konkretne odgovore.

Ti se raj zaposli nek za kleparja ker očitno zlo rad popravljaš zadeve in jih ne uporabljaš, tko da boš naredil veliko koristnega za lastnike razbitih avtomobilov pa še teb nebo dolgčas.

ps, "evota bi mel razbitega da ti nebo dolgčas" :lol: :lol: :lol: :lol: kup si videoigrce pa se kratkočasi, EVO-ta si pa kup zato da se lahko z njim voziš :wink: 8)

ja kaj naj pa recem ce pa res nimam kaj pocet, avte pa rad sestvlam in ustvarjam. resno tudi razmislam da bi se poslovil iz tega foruma ker konkretnih odgovorov tko al tko nisem nikol dobil.
p.s. playstationa sem pa tut ze dva zamenju pa mi nesede vec to rajs mam real life
Uporabniški avatar
pocesnkII
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 07 mar 2007 11:00

Uprašanja, svojeglavost in potem imaš rezultat.

Bye :P
Uporabniški avatar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Eddy » 07 mar 2007 13:11

hhehee,poklič mal okol po micka dilerjih,se pozanimi za cene,potem pa kupi pa sestavi...kaj naj ti druzga rečem :lol:
Uporabniški avatar
Eddy
Uporabnik

Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a husky » 07 mar 2007 13:56

pocesnkII je napisal/-a: povrhu tega je pa ni popravljel nobem vaski mehanik ampak se je popravila kr lepo pri meni doma v garazi razn barvanja.

A tko, da ste jo med 2 drevesa dal, pa narazn vlekl?
Uporabniški avatar
husky
Uporabnik

Kraj: Kamnik

OdgovorNapisal/-a Maxtor » 07 mar 2007 14:27

Js pa ti rečem, da tak avto so dobili za 10.000€. Kuk pa boš "njim" dal pa se sam odloči (neki za prevoz,... :D ).
OP Turbo
Uporabniški avatar
Maxtor
Uporabnik

Kraj: Prebold

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost