A3Turbo4Life!!! je napisal/-a:Če se mi pa zraven postavi kakšen 535d, pol se pa naredim, ko da mi je telefon dol padel pa ga iščem
hahahaha, model
Moderator: Blue Angels
A3Turbo4Life!!! je napisal/-a:Če se mi pa zraven postavi kakšen 535d, pol se pa naredim, ko da mi je telefon dol padel pa ga iščem
A3Turbo4Life!!! je napisal/-a:
Če se mi pa zraven postavi kakšen 535d, pol se pa naredim, ko da mi je telefon dol padel pa ga iščem![]()
![]()
![]()
![]()
Bye
yogo je napisal/-a::lol:.. ne moreš primerjat VTI pa TDI, no
![]()
![]()
... 2 popolnoma različna motorja, 2 popolnoma različna "namena" uporabe .. boste rekli.. itak da sta oba za vozit
, že res.. samo TDI ni narejen za terat, sploh pa čipan avto, ne bo izdržal 100.000 km priganjanja, kar je za VTI pri 250.000 prevoženih, mala malica ... 1.9 TDI je poskočna "dizalica" z majhno porabo, če ga normalno voziš
( če ga žgeš je kr žejen tale "šparovc", ki pa gre tudi kr zelo solidno, moram rečt)... VTI je pa "pocket rocket", narejen, da ga teraš ko pr norcih
, zato Bjorn, ne primerjaj več 2 tako različnih motorjev, ki nimata prav nič skupnega... odločitev je pa enostavna.. če hočeš met poskočen "šparovc" z odurnim zvokom, je TDI prava izbira.. VTI, pa sem že itak povedal kaj to je
sploh je pa brezveze primerjat avtomobila glede na 1 posnetek, iz katerega ni razvidno ali so vozila v orig. stanju itd... ali je z obemi avtomobili vse ok itd..
petronas je napisal/-a:to je star posnetek, Leon pa je TDi150 in ne 130 kot pise na posnetku.
in TDi150 ima v resnici 167KM (merjen pri razlicnih avtorevijah)
normalno pa da se sovoznik pri civicu pozna bolj kot pri leonu.
Bjorn je napisal/-a:yogo je napisal/-a::lol:.. ne moreš primerjat VTI pa TDI, no
![]()
![]()
... 2 popolnoma različna motorja, 2 popolnoma različna "namena" uporabe .. boste rekli.. itak da sta oba za vozit
, že res.. samo TDI ni narejen za terat, sploh pa čipan avto, ne bo izdržal 100.000 km priganjanja, kar je za VTI pri 250.000 prevoženih, mala malica ... 1.9 TDI je poskočna "dizalica" z majhno porabo, če ga normalno voziš
( če ga žgeš je kr žejen tale "šparovc", ki pa gre tudi kr zelo solidno, moram rečt)... VTI je pa "pocket rocket", narejen, da ga teraš ko pr norcih
, zato Bjorn, ne primerjaj več 2 tako različnih motorjev, ki nimata prav nič skupnega... odločitev je pa enostavna.. če hočeš met poskočen "šparovc" z odurnim zvokom, je TDI prava izbira.. VTI, pa sem že itak povedal kaj to je
sploh je pa brezveze primerjat avtomobila glede na 1 posnetek, iz katerega ni razvidno ali so vozila v orig. stanju itd... ali je z obemi avtomobili vse ok itd..
Mah poraba je zadna stvar k bi človk gledu.......to kar je na filmčku je realno stanje.....vsi pravte kok se VTI pri 130 odpelje naprej in pomaha dizlom.....no tle se vid da se ne more niti odlepit kaj šele da bi šale delu dizlu.
Mene pri avtu končni efekt zanima, in tle se vid da sta skor enaka. A je en bencinsko gnan al je dizel je brez pomena v bistvu. Ok sounda dizl nima dobrega, sam kaj ti pomaga sound če te klinčev TDI skor prehiti.
Bjorn je napisal/-a:petronas je napisal/-a:to je star posnetek, Leon pa je TDi150 in ne 130 kot pise na posnetku.
Predvidevam da je lastnik civica al leona dal ta filmček gor in da ve kok konjev ma ker avto.
[mande] je napisal/-a:Bjorn je napisal/-a:yogo je napisal/-a::lol:.. ne moreš primerjat VTI pa TDI, no
![]()
![]()
Mah poraba je zadna stvar k bi človk gledu.......to kar je na filmčku je realno stanje.....vsi pravte kok se VTI pri 130 odpelje naprej in pomaha dizlom.....no tle se vid da se ne more niti odlepit kaj šele da bi šale delu dizlu.
Mene pri avtu končni efekt zanima, in tle se vid da sta skor enaka. A je en bencinsko gnan al je dizel je brez pomena v bistvu. Ok sounda dizl nima dobrega, sam kaj ti pomaga sound če te klinčev TDI skor prehiti.
Potrem si pa kupi DIZLA in glej crn dim za seboj...
Ce te zanima konci efekt pa nebos gledal za avtom z 1600ccm in se bos obrnl za necim mocnejsim,vsaj jaz tako razmisljam.TDI ne dosegajo ponavadi nekih groznih hitrosti,VTI pa tudi ni narejen za AC-BERI MANJKA KUBIKOV.Sem se peljal sam po AC na Arja Vas-Celje smer in po stevcu gre kazalec malenkost cez 230km/h nakar se kazalec ustav obratomer mi je pa zlezel v rdece polje(se pravi peta poknila blokada).Nisem mogel verjeti,sem pa hitro verjel kako pada hitrost ko sem se peljal 1 km navzgor se pravi ni navora,ni toliko moci da bi obdrazala tisto hitrosat tudi v klanec.
Ti si kar kupi DIZALICU ker gledas na konci efekt in noces imeti samo glasnega avta.
LP
petronas je napisal/-a:Bjorn je napisal/-a:petronas je napisal/-a:to je star posnetek, Leon pa je TDi150 in ne 130 kot pise na posnetku.
Predvidevam da je lastnik civica al leona dal ta filmček gor in da ve kok konjev ma ker avto.
niti ne
ce gledas filmcek imas spodaj (pod related) enak filmcek z drugacnim naslovom, kjer pise TDi150
Jaz sem filmcek pred leti potegnil iz Seatcupra.net foruma, in tudi tam je pisalo 150 model.
http://www.youtube.com/watch?v=Twp2Ce23 ... ed&search=
torej 160 vs. 167HP(realnih).
Zraven vsega 130 sport sploh obstajal ni. TDi-PD130KM motorjev so dali v leone le za vzorec.
A3Turbo4Life!!! je napisal/-a:
Če se mi pa zraven postavi kakšen 535d, pol se pa naredim, ko da mi je telefon dol padel pa ga iščem![]()
![]()
![]()
![]()
Bye
Bjorn je napisal/-a:kaj si zdej užaljen? Edini proti argument je črn dim zadi? Ma boli me k za črn dim uzadi.
Pač VTI ni več bog in batina na cestah...so druge enak hitre mašine...in tud zlo vzdržljive. Pa ne mislm na TDI
Saymon je napisal/-a:Dajte še, si grem po kokice

Bjorn je napisal/-a:Nimam niti Honde niti kazga tdi-ja, tko sm totalno objektiven v tej temi. Bistvo filmčka je to, da se je vedn govoril kok se vti od 130 naprej kot za šalo odpelje naprej. No tle se ne in me je zanimu komentar lastnikov VTI-jev......pa ne užaljen komentar ampak realen komentar.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost