R type je napisal/-a:Alexzander The GREAT je napisal/-a:
Ja men se ne zdi logicno primerjat ta 2 avta med sabo no ce se teb pol se pa itk moram strinjat s tabo saj si ti vsevedni admin.
Noben kle ne jamra,jst sam povem da mi ni logicno primerjat 2.o turbo vs 3.2,jst ce bi primerju sm ti ze napisu s kerim avtom bi jst primerju m3.
Itak da se po zmogljivostih komot primerjata. In ja mi je logično. Samo tebi ni očitno.
Kar se prostornine tiče. Pol tudi 2.7 biturbo RS4 ni priemrljiv z M3 3.2 N/A? Zato ker ima BMW 3.2l prostornine?

So ti že zgoraj razložili z kakšnim faktorjem se turbo obračunava pri prostornini.
LOL alex.
Torej primerjamo lahko smo avte iste prostornine, pogona...
Pol tudi Impreza in EVO nista primerjiva ker ima impreza 2.5 motor.
Kje se ma pa jaz govoril da ti gas stiskaš in govoriš feget? Nikjer. No in to ti pravim da tip dela v svojem avtu. In zato mi je fajn ko ga M3 strese v pospeševanju.
LP
Alo model pa ni kle sam v prostornini ti 280KM pa 333KM k je kao za ameriski trg nc ne pove,sploh nevem kaj ste pricakoval od tega muvija,stock Evo z blow-off da bo premagal M3.
J. vas un kolicnik drugo je preracunavanje kle za compom pa realnost,k ce po tem filmcku ne vidite da un klicnik ne vredi pol bosanskega k. pol pa brezveze sploh pisat.
No ja vazn da so admini folk k so fani nemskih avtov,pol se pa prasas zakaj je ta forum na momente tok v kujcu da mamo 15 letnike k se vozijo z Bmx-i sam v nabijalnici ša ki komi cakajo da en da v podforum slike svojga avta al pa kak muvie,da lohk napise uaaaaaaaaaaau hudo kok je lep avto,kok ti avto lepo vlece,pol pa za na koncu mas pa se tak folk ki zna preracunavat une kolicnike pa nevem kaj sam da izpade najajci na forumu kao Vseved jst znam vse,a v realnosti aja sej sploh ga ni v realnosti.
Neki mi skoduje ta forum uglavnem M3 je zmagu un model ni zame feget ampak samo en ki si je pac zelu spect enga bogatasa v M3,nazalost mu ni uspel ker ce bi mu noben nebi daju tega filmcka gor,tko pa k so admincki ljubitekji Deutsche vagnov je pa komi caku dat to go pa napisat debil v Evotu,kako lohk sploh enmu reces debil,po njegovih komentarjih,kaj sm jst pol za dolocene modele na tem forumu,nacionalist,*****,pacient,rizar.
Ni lepo enmu rect debil mogoce ma pa 3 mulce doma,si je jedva kupu Evota,mu je zena za bozicek kupila blow-off in je pac biu prevec happy,sam priznajmo si eno kdo od vas ne rece kaksno grdo besedo k vidis enga modela v 15mio+ avtu.
Hvala tudi vam.

My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name
Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)