facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Debil v EVO-tu dobil lekcijo

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

Re: Debil v EVO-tu dobil lekcijo

OdgovorNapisal/-a R type » 25 dec 2006 16:17

Alexzander The GREAT je napisal/-a:
Po cem pol lahko sklepas da je Evo natunan,lohk da je pol tut m3 natunan
:?: :D

Ce ze hoces primerjat pol nemores dat m3 vs. EVO turbo das m3 vs. NSX .

A m3 pa Evo nista razlicne klase?????????????????

Če je dal blow off gor je tudi odprl turbo. To sklepam. Ker je oboje skupaj relativno majhen stroške.

M3 in EVO sta oba limuzine izdelane v posebni seriji ko športnika. OK BMW je coupe pa vendar ima 4 sedeže, prtljažnik in osnovo v navadni 3-jki.

NSX je športni grajen od začetka, z sredinskim motorjemin 2 sedežema.

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

OdgovorNapisal/-a _SKOT_ » 25 dec 2006 16:41

Ja no,normalno. Tud Evo ni top of the top. Je treba malo bl odprto razmišljat. tko k Honda ni bog i batina se tud Evota da premagat :D

M3 gre pa lepo 8)
Uporabniški avatar
_SKOT_
Uporabnik

Kraj: SLIVICE

OdgovorNapisal/-a R type » 25 dec 2006 16:54

_SKOT_ je napisal/-a:Ja no,normalno. Tud Evo ni top of the top. Je treba malo bl odprto razmišljat. tko k Honda ni bog i batina se tud Evota da premagat :D

M3 gre pa lepo 8)

Ja sja eni zdaj to tako gledajo kot da se zaj spravljam an EVO-ta. :lol:

Point je da ko sem slišal komentar od frajerčka v AVO-tu mi je kr slabo ratalo. "Comon faget" "comon"... in pol wuuufff. :lol: I love that part. :lol:

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a Swiftman » 25 dec 2006 17:07

Kva ste smesni zarad česa se jezite. Drgač pa res kao naduvan u evotu ja dobu je lekcijo. :lol:
Uporabniški avatar
Swiftman
Uporabnik

Kraj: Cazin - Skokovi (Stiroporska 595)

OdgovorNapisal/-a R type » 25 dec 2006 17:10

Swiftman je napisal/-a:Kva ste smesni zarad česa se jezite. Drgač pa res kao naduvan u evotu ja dobu je lekcijo. :lol:

E to je bil point. :wink:

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a Swiftman » 25 dec 2006 17:14

Ma kr neki kaj mene gane če je en evo hitrejši al pa počasnejši od eMa al pa od česar kol ne sam eni si to prov k srcu jemljejo. Mal primitivno. :?
Uporabniški avatar
Swiftman
Uporabnik

Kraj: Cazin - Skokovi (Stiroporska 595)

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 25 dec 2006 17:46

Swiftman je napisal/-a:Ma kr neki kaj mene gane če je en evo hitrejši al pa počasnejši od eMa al pa od česar kol ne sam eni si to prov k srcu jemljejo. Mal primitivno. :?

In kdo so to eni k si k srcu jemljejo,mislis kle mene pa mojga brata.
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 25 dec 2006 17:48

Swiftman je napisal/-a:Kva ste smesni zarad česa se jezite. Drgač pa res kao naduvan u evotu ja dobu je lekcijo. :lol:

Od kje teb ideja da se kregamo,ti sploh ves kaj je kreganje,zgleda da ne,tuki se je pac sam napisalo da nevem kaj ste pricakoval da M3 nebo usekala evota cmon zacnite mal razmislat,pa bo. :wink:

Uporabniški avatar
Panda style

OdgovorNapisal/-a R type » 25 dec 2006 17:55

Od kje teb ideja da se kregamo,ti sploh ves kaj je kreganje,zgleda da ne,tuki se je pac sam napisalo da nevem kaj ste pricakoval da M3 nebo usekala evota cmon zacnite mal razmislat,pa bo. :wink:

Za RWD vs active yaw 4WD je bil start impresiven. :wink: Vsaj meni. :)

Najbolj zanimivo pa je bilo to ker je oni frajer bil tak zafnan. Tudi če bi drikala Audi RS2 vs recimo NSX in bi bil not v Audiju isto tak frajerček bi nalimal to gor.

Res en vem kaj vas tako matra tole. In očitno vas. :lol:

PS Alex tisto 2.0 vs 3.2 bi pričakoval od kakega začetnika v avto krogih in ne od tebe. :lol:

NIč grem jaz oddremat eno kitico da glavo spočijem. :lol:

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 25 dec 2006 18:00

R type je napisal/-a:

Za RWD vs active yaw 4WD je bil start impresiven. :wink: Vsaj meni. :)

Najbolj zanimivo pa je bilo to ker je oni frajer bil tak zafnan. Tudi če bi drikala Audi RS2 vs recimo NSX in bi bil not v Audiju isto tak frajerček bi nalimal to gor.

Res en vem kaj vas tako matra tole. In očitno vas. :lol:

PS Alex tisto 2.0 vs 3.2 bi pričakoval od kakega začetnika v avto krogih in ne od tebe. :lol:

NIč grem jaz oddremat eno kitico da glavo spočijem. :lol:

LP

Ammmmmmm ti tko povem dej men Evota v roke pa bos vidu kako se strarta. :wink: :lol:

Po cem sklepas da je zafnan,isto jst nardim ko se postavim zravn kakega Audija,Bmw-eja al pa karkol mal bol fancy k stoji na semaforju,si recem ajde pederu da te vidim. 8) :lol:

Mene to sploh nc ne matra. :wink:

Zakaj pa od zacetnika ja men sori ni logicno primerjat Evota vs M3 logicno mi je primerjat EVO vs Impreza
A je pol logicno tut primerjat Audi rs6 vs M3???
Na koncu pa itk vsi vemo da se eni navadni japonski kavni mlincki kosajo z Deustsche fahrerji k majo prostornino 2.5l+

Uporabniški avatar
Panda style

OdgovorNapisal/-a G-4S » 25 dec 2006 18:17

Prov fajn je blo videt tega g33ka v EVOtu kako spuši. Kako je blo pol hitr filmčka konc... HO HO HO bi reku božiček... :twisted:
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 25 dec 2006 18:19

G-4S je napisal/-a:Prov fajn je blo videt tega g33ka v EVOtu kako spuši. Kako je blo pol hitr filmčka konc... HO HO HO bi reku božiček... :twisted:

No geek to je beseda,pa se zalitev ni. :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Panda style

OdgovorNapisal/-a R type » 25 dec 2006 20:49

Ammmmmmm ti tko povem dej men Evota v roke pa bos vidu kako se strarta. :wink: :lol:

Po cem sklepas da je zafnan,isto jst nardim ko se postavim zravn kakega Audija,Bmw-eja al pa karkol mal bol fancy k stoji na semaforju,si recem ajde pederu da te vidim. 8) :lol:

Zakaj pa od zacetnika ja men sori ni logicno primerjat Evota vs M3 logicno mi je primerjat EVO vs Impreza
Na koncu pa itk vsi vemo da se eni navadni japonski kavni mlincki kosajo z Deustsche fahrerji k majo prostornino 2.5l+

Zakaj se ne bi primerjala med sabo? Oba imata podobno razmerje moč/teža in sta v podobnem razredu.

Ne vem kaj o prostornini jamraš če ima EVO turbino.

Ej komentar feget dajat nekomu na semagoru pa gas stiskat to za mene ni normalno. To je pomanjkanje ega oziroma frajerišenje. :roll:

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a R type » 25 dec 2006 20:50

G-4S je napisal/-a:Prov fajn je blo videt tega g33ka v EVOtu kako spuši. Kako je blo pol hitr filmčka konc... HO HO HO bi reku božiček... :twisted:

:twisted: :twisted: :twisted:

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 26 dec 2006 03:03

R type je napisal/-a:

Zakaj se ne bi primerjala med sabo? Oba imata podobno razmerje moč/teža in sta v podobnem razredu.

Ne vem kaj o prostornini jamraš če ima EVO turbino.

Ej komentar feget dajat nekomu na semagoru pa gas stiskat to za mene ni normalno. To je pomanjkanje ega oziroma frajerišenje. :roll:

LP

Ja men se ne zdi logicno primerjat ta 2 avta med sabo no ce se teb pol se pa itk moram strinjat s tabo saj si ti vsevedni admin.

Noben kle ne jamra,jst sam povem da mi ni logicno primerjat 2.o turbo vs 3.2,jst ce bi primerju sm ti ze napisu s kerim avtom bi jst primerju m3.

Ammmm kje si ti vidu napisan da gas stiskam jst se sam postavim zravn kakega modela pa pac poskusam ujet njegov pogled in ce me pogleda mu pokazem s prstom na semafor,ce me bo stresu cool ce bom pa jst njega bo pa tut cool

Aja pa verjemi mi da men ne pomankuje ega ga mam cist dovol ga tut izvazam ce treba,da se pa frajerisem to pa lahko pritrdim da se,rad foliram oz. se delam zaj.

Uporabniški avatar
Panda style

OdgovorNapisal/-a R type » 26 dec 2006 03:40

Ja men se ne zdi logicno primerjat ta 2 avta med sabo no ce se teb pol se pa itk moram strinjat s tabo saj si ti vsevedni admin.

Noben kle ne jamra,jst sam povem da mi ni logicno primerjat 2.o turbo vs 3.2,jst ce bi primerju sm ti ze napisu s kerim avtom bi jst primerju m3.

Itak da se po zmogljivostih komot primerjata. In ja mi je logično. Samo tebi ni očitno.

Kar se prostornine tiče. Pol tudi 2.7 biturbo RS4 ni priemrljiv z M3 3.2 N/A? Zato ker ima BMW 3.2l prostornine? :lol: :lol: :lol: So ti že zgoraj razložili z kakšnim faktorjem se turbo obračunava pri prostornini.

LOL alex.

Torej primerjamo lahko smo avte iste prostornine, pogona...

Pol tudi Impreza in EVO nista primerjiva ker ima impreza 2.5 motor. :lol:

Kje se ma pa jaz govoril da ti gas stiskaš in govoriš feget? Nikjer. No in to ti pravim da tip dela v svojem avtu. In zato mi je fajn ko ga M3 strese v pospeševanju. :twisted:

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a jack_p » 26 dec 2006 09:53

:lol: za filmček in frajerčka v evotu.
pa še en :lol: za vso debato, ki je sledila.
Uporabniški avatar
jack_p
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a MUFC » 26 dec 2006 11:47

o fak kere štorije :lol:
tkole neki k štartajo je itak brezveze primerjat, treba bi jih blo postavit na progo in vozit (bestmotoring varianta) in tam se bo pokazal česa je sposoben tak avto, če bo M na ravnini piču naprej, ga bo pa verjetno EVO v ovinkih dohitu itd, itd,...na dragu pa itak brezveze primerjat, na r. smo tut že vidl kako gre 115hp civic mimo audi 3.0tdi quattro do 120-130km/h, realno primerjat???
Uporabniški avatar
MUFC
Uporabnik

Kraj: Komitet Gosudarstvennoy Bezopasnosti

OdgovorNapisal/-a robi-crx » 26 dec 2006 12:10

kok sm se mogu nasmejat,res ga je dober stisnu u štartu,kar si neb nikol mislu za M3,saj vemo kako je samo zadnji pogon,čeprav če bi oba istočasno štartala,bi bila tudi prvih 100m enaka in nebi M3nič zaostajal,pohvalno za M3,če pa bi imel na izbiro M3 ali EVO,bi se odločil za EVOta,peljat po ravnem zna vsak

drugače ste me pa pošteno nasmejal z debato ki je sledila,bi skor loh šla med "one and only" BLOG,looooooooool :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
robi-crx
Uporabnik

Kraj: štajerska naveza

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 26 dec 2006 13:11

R type je napisal/-a:

Itak da se po zmogljivostih komot primerjata. In ja mi je logično. Samo tebi ni očitno.

Kar se prostornine tiče. Pol tudi 2.7 biturbo RS4 ni priemrljiv z M3 3.2 N/A? Zato ker ima BMW 3.2l prostornine? :lol: :lol: :lol: So ti že zgoraj razložili z kakšnim faktorjem se turbo obračunava pri prostornini.

LOL alex.

Torej primerjamo lahko smo avte iste prostornine, pogona...

Pol tudi Impreza in EVO nista primerjiva ker ima impreza 2.5 motor. :lol:

Kje se ma pa jaz govoril da ti gas stiskaš in govoriš feget? Nikjer. No in to ti pravim da tip dela v svojem avtu. In zato mi je fajn ko ga M3 strese v pospeševanju. :twisted:

LP

Alo model pa ni kle sam v prostornini ti 280KM pa 333KM k je kao za ameriski trg nc ne pove,sploh nevem kaj ste pricakoval od tega muvija,stock Evo z blow-off da bo premagal M3.

J. vas un kolicnik drugo je preracunavanje kle za compom pa realnost,k ce po tem filmcku ne vidite da un klicnik ne vredi pol bosanskega k. pol pa brezveze sploh pisat.

No ja vazn da so admini folk k so fani nemskih avtov,pol se pa prasas zakaj je ta forum na momente tok v kujcu da mamo 15 letnike k se vozijo z Bmx-i sam v nabijalnici ša ki komi cakajo da en da v podforum slike svojga avta al pa kak muvie,da lohk napise uaaaaaaaaaaau hudo kok je lep avto,kok ti avto lepo vlece,pol pa za na koncu mas pa se tak folk ki zna preracunavat une kolicnike pa nevem kaj sam da izpade najajci na forumu kao Vseved jst znam vse,a v realnosti aja sej sploh ga ni v realnosti. :lol:

Neki mi skoduje ta forum uglavnem M3 je zmagu un model ni zame feget ampak samo en ki si je pac zelu spect enga bogatasa v M3,nazalost mu ni uspel ker ce bi mu noben nebi daju tega filmcka gor,tko pa k so admincki ljubitekji Deutsche vagnov je pa komi caku dat to go pa napisat debil v Evotu,kako lohk sploh enmu reces debil,po njegovih komentarjih,kaj sm jst pol za dolocene modele na tem forumu,nacionalist,*****,pacient,rizar.

Ni lepo enmu rect debil mogoce ma pa 3 mulce doma,si je jedva kupu Evota,mu je zena za bozicek kupila blow-off in je pac biu prevec happy,sam priznajmo si eno kdo od vas ne rece kaksno grdo besedo k vidis enga modela v 15mio+ avtu.

Hvala tudi vam. :lol:

Uporabniški avatar
Panda style

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost