facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Fiat grande punto turbo

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a Dejch » 28 okt 2006 02:09

Ker BMW je pa mel 100KM na litr prostornine, razen M? M je itq ze dolgo nek Porsche rival, in v tem razredu, nima cist nc posebn motor in ne kaksna Honda, k je npr vgrajevala take motorje v kantah kot npr Civic, M pa stane celo premozenje. BMW je tok prenapihnjen ze par let, da glava pece. Drag je k svina, ampak vsi ga mecejo v nek razred obicnih prevoznih sredstev, sploh radi delajo to z M modeli, ki tko al tko nimajo nobene skupne lasnosti z obicnimi modeli, razen po karoseriji. Ce pa primerjamo BMW z Porschom, Maseratijem itd., ker hoce bit draga luksuz firma s to razliko, da je pac manj ekskluzivna, je pa itq en dolgocasn kup dreka. Ta znamka se mi je tok zamerla, ze sm zarad folka (BMW bog i batina, ceprav zadnje case za te nove modele slisis dost kritik, sploh ce gledas kok stane...). Kje so casi E30, E34 itd. :(
Uporabniški avatar
Dejch
Uporabnik

Kraj: SuckMyDick@yourhouse.com

OdgovorNapisal/-a R type » 28 okt 2006 02:15

Jah enim je pač ta dolgocasn kup dreka sanjski stroj. Recimo meni.

Mam fetiš zgleda.

E30, E34 pa niti malo ne pogrešam. Preživeto zame.

Pidumatelnu zakaj še meni ne uspe bit obseden z avtom iz leta 89. :? Bi blo full cenej.

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

OdgovorNapisal/-a Dejch » 28 okt 2006 03:07

Lepo, da je nekomu sanjski stroj, drugo je pa, da se o BMWju govori kot da je Bog. :) Men osebno niso cist nc posebnga in vse kar je posebno, je to, da ima zadn pogon, ki je danes pac posebna zadeva. WOOOW! :) Precenjen voz in to krepko.

Stari modeli, pa ne samo da so lepsi in bol zabavni, so tud tanki, kar za nove neb upu trdit. Tok kokr bogih BMW fahrerjev srecas na avtocestah z okvarami elektronike, ne srecas nobenga. :)

P.S.: Je pa blo zanimivo brat topic od easytela, grem stavt, da bo tale su tud kmal v maloro. Al ker se bom komu zameru, ker mi ni BMW bog i batina, al pa ker bodo padale o FIATu idiotske pripombe za 13 letnike brez svoje buche. :)

ON TOPIC: Lep mi je nov Punto, ampak mel pa ga neb, ker ne maram malih avtov (ceprow tale Punto bas ni vec mali). Bo pa dobr avto za nekoga, ki hoce reketo, ni pa glih clovk k bi hodu na proge, ker FIAT to pac ne zna dobr narest (let's be real). :)
Uporabniški avatar
Dejch
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 28 okt 2006 12:48

CupraR je napisal/-a:
HONDAtip je napisal/-a:Kdaj je pa še italjan naredu avto :P :P :P

Stari; Fiat Coupe 220ps LE!!! (redki pa res da dragi) Stroj da glava peče 8) 8) nimaš občutka da je Fiat (kar se tiče kvalitete izdelave)..

Upam res da pride kkšn bli 200ps verzija vn, ker tole je premal za tolk velko gajbo...

Jap prec bi ga mel, zadnji model (00,01 let.), brembo zavore, 6 prestav menjalnik, 5valjev 220KM izbral bi si ga pa v rumeni ali rdeči barvi :twisted: 8)

Bomo videli kako se bo punto peljal :wink: 8) :D
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
Vrtelo Letelo :)
Uporabnik

Kraj: med oblaki

OdgovorNapisal/-a A3Turbo4Life!!! » 28 okt 2006 15:15

R type je napisal/-a:E30, E34 pa niti malo ne pogrešam. Preživeto zame.

Pidumatelnu zakaj še meni ne uspe bit obseden z avtom iz leta 89. :? Bi blo full cenej.

LP

Ja jaz sem nor na:

-Uno Turbo - ga imam
-Bmw e30 - ga imam, čeprav bi še raje imel m3 namesto is-a :wink:
-Mitsubishi lancer evo - še pride :wink:

Bye
Uporabniški avatar
A3Turbo4Life!!!
Uporabnik

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a A3Turbo4Life!!! » 28 okt 2006 15:16

Dejch je napisal/-a:
ON TOPIC: Lep mi je nov Punto, ampak mel pa ga neb, ker ne maram malih avtov (ceprow tale Punto bas ni vec mali). Bo pa dobr avto za nekoga, ki hoce reketo, ni pa glih clovk k bi hodu na proge, ker FIAT to pac ne zna dobr narest (let's be real). :)

Fiat še ni naredil serijskega avtomobila z dobro lego, razen coupe-ja.

Vse ostalo je šrot glede lege. Moj Uno je bil direkt za ubit, dokler nisem porihtal podvozja.

Bye
Uporabniški avatar
A3Turbo4Life!!!
Uporabnik

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a R type » 28 okt 2006 16:45

Vrtelo Letelo :) je napisal/-a:
Jap prec bi ga mel, zadnji model (00,01 let.), brembo zavore, 6 prestav menjalnik, 5valjev 220KM izbral bi si ga pa v rumeni ali rdeči barvi :twisted: 8)

Tu se strinjama popolnoma stari. 8) Brutalna stvar. 8)

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a R type » 28 okt 2006 16:51

Dejch je napisal/-a:Lepo, da je nekomu sanjski stroj, drugo je pa, da se o BMWju govori kot da je Bog. :) Men osebno niso cist nc posebnga in vse kar je posebno, je to, da ima zadn pogon, ki je danes pac posebna zadeva. WOOOW! :) Precenjen voz in to krepko.

Stari modeli, pa ne samo da so lepsi in bol zabavni, so tud tanki, kar za nove neb upu trdit. Tok kokr bogih BMW fahrerjev srecas na avtocestah z okvarami elektronike, ne srecas nobenga. :)

Moje sanje se začnejo pri e36 M3 (ta je še mogoče dosgeljiv), grejo naprej na e39 M5 in pri ultimate stroju ever zame osebno - e46 M3 (sploh CSL). Ta mi je pa svetinja. Vse mi je nenormalno všeč, oblika, zmogljivosti, notranjost.... :D :D :D :D :D . Tudi če bi imel samo parkiranega doma v garaži bi bil vesel. Bi vsak dan hodil sedet notr in govoril bruuum, bruuum..... :D . Četudi bi se potem vsedo v AX in šel v službo z njim.

No tak.

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a MUFC » 28 okt 2006 18:51

pa a bi ta avto (CSL) pri teb kdaj videl tisto zakar je bil narejen?
Uporabniški avatar
MUFC
Uporabnik

Kraj: Komitet Gosudarstvennoy Bezopasnosti

OdgovorNapisal/-a R type » 28 okt 2006 19:08

MUFC je napisal/-a:pa a bi ta avto (CSL) pri teb kdaj videl tisto zakar je bil narejen?

Misliš rečt dirkališče? Bi. Sta bla Accord in Civic na dirkališču. Ne vem zakaj ne bi bil CSL: :wink:

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a MUFC » 28 okt 2006 19:16

aja pol ti ga pa privoščim, ker mal bedn je ko človek kupi "dirkalnik" (CSL, EVO, Impreza wrxsti,...) in ga ima pol doma, al pa za frajarit po mestu z levo roko naslonjeno na vrata in 30 km/h čez center...
če pa človek vsake tolko izkoristi potencijal, ki ga ima ta avto, pol je pa prišel v prave roke 8)
Uporabniški avatar
MUFC
Uporabnik

Kraj: Komitet Gosudarstvennoy Bezopasnosti

OdgovorNapisal/-a R type » 28 okt 2006 19:18

MUFC je napisal/-a:aja pol ti ga pa privoščim, ker mal bedn je ko človek kupi "dirkalnik" (CSL, EVO, Impreza wrxsti,...) in ga ima pol doma, al pa za frajarit po mestu z levo roko naslonjeno na vrata in 30 km/h čez center...
če pa človek vsake tolko izkoristi potencijal, ki ga ima ta avto, pol je pa prišel v prave roke 8)

Huh dvomim da bi izkoristil pol potencial CSL-a. :wink: Nekaj pa ziher, sploh na gorskih ovinkastih cestah, ki me bolj vlečejo kot dirkališče. Zato pa vedno jamram nad bremzami. :lol: . Čeprav bi M3 bil boljša izbira. :wink:

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a Dejch » 29 okt 2006 16:19

R type je napisal/-a:
Dejch je napisal/-a:Lepo, da je nekomu sanjski stroj, drugo je pa, da se o BMWju govori kot da je Bog. :) Men osebno niso cist nc posebnga in vse kar je posebno, je to, da ima zadn pogon, ki je danes pac posebna zadeva. WOOOW! :) Precenjen voz in to krepko.

Moje sanje se začnejo pri e36 M3 (ta je še mogoče dosgeljiv), grejo naprej na e39 M5 in pri ultimate stroju ever zame osebno - e46 M3 (sploh CSL). Ta mi je pa svetinja. Vse mi je nenormalno všeč, oblika, zmogljivosti, notranjost.... :D :D :D :D :D . Tudi če bi imel samo parkiranega doma v garaži bi bil vesel. Bi vsak dan hodil sedet notr in govoril bruuum, bruuum..... :D . Četudi bi se potem vsedo v AX in šel v službo z njim.

No tak.

LP

Ker si dal e46 M3 (CSL), nebi raje mel kaksno 911ko, Coupe, 360, Gallardo? :) Ravno v tem je pr men blem, ce ze gledas zmogljivosti, obliko itd. Mi slednji zmagajo, cena gor al dol, za CSL bi se mogu izprsit anyway k budala, in bi potem, raj vzel vse to. Neko udobnost in uporabnost v teh razredih, je pa skoda izgublat besede. :)

BMW mi je smisln v razredih 330, 335 (k je btw edn najbolsih motorjev turbacev) itd. M se mi zdijo prevec taki, da hocejo plizat na vseh podrocjih.
Uporabniški avatar
Dejch
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a smitko » 29 okt 2006 17:10

ma dej kupte si accorda :lol:

drgac pa grande bo kr norc s turbino ja...kolker so v rdecih stevilkah se kr trudjo,in ne obupajo. :)
ACCORD 00' 1.8 ES VTEC

AX 1.4i 4x4

Civic 1.5 Vtec http://www.hondaclub-si.com/forum/viewt ... highlight=
Uporabniški avatar
smitko
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a CupraR » 29 okt 2006 17:14

Vrtelo Letelo :) je napisal/-a:
CupraR je napisal/-a:
HONDAtip je napisal/-a:Kdaj je pa še italjan naredu avto :P :P :P

Stari; Fiat Coupe 220ps LE!!! (redki pa res da dragi) Stroj da glava peče 8) 8) nimaš občutka da je Fiat (kar se tiče kvalitete izdelave)..

Upam res da pride kkšn bli 200ps verzija vn, ker tole je premal za tolk velko gajbo...

No sej vse to je mel tut obični 220ps :D :D un hudič od LE ma še par fancy zadev 8) 8) Mel doma čez vikend črnga na testni, ornk makina, žal ga sam poraba mal j.. :lol: :lol:
Ne pozabit na to da je Renault f1 prvak..... Zaradi cesar imajo sedaj vsi klioti nekaj KM vec, nekoliko manj pokurijo, servisni interval pa se je podaljsal za 2000 km. Njihovim voznikom pa se je podaljsal tic, povecal gobec in zmanjsal iq.
Uporabniški avatar
CupraR
Brake Master

Kraj: Bolivia

OdgovorNapisal/-a NipponStar » 30 okt 2006 08:58

Dejch je napisal/-a:Ker BMW je pa mel 100KM na litr prostornine, razen M? M je itq ze dolgo nek Porsche rival, in v tem razredu, nima cist nc posebn motor in ne kaksna Honda, k je npr vgrajevala take motorje v kantah kot npr Civic, M pa stane celo premozenje. BMW je tok prenapihnjen ze par let, da glava pece. Drag je k svina, ampak vsi ga mecejo v nek razred obicnih prevoznih sredstev, sploh radi delajo to z M modeli, ki tko al tko nimajo nobene skupne lasnosti z obicnimi modeli, razen po karoseriji. Ce pa primerjamo BMW z Porschom, Maseratijem itd., ker hoce bit draga luksuz firma s to razliko, da je pac manj ekskluzivna, je pa itq en dolgocasn kup dreka. Ta znamka se mi je tok zamerla, ze sm zarad folka (BMW bog i batina, ceprav zadnje case za te nove modele slisis dost kritik, sploh ce gledas kok stane...). Kje so casi E30, E34 itd. :(

Hm na to pa moram odgovorit...

Mislm da če bmw že komu poskuša konkurirat je to preostala nemška prestižna dvojka...zato bo tud ta nov M3 v limuzinski izvedbi kot neposredni tekmec AUDIjevi eS štirki. Z M5 konkurira S6 in E amg-ju itd...

Če s kom porsche tekmuje, je to ferrari.

Za visoki prestiž pa BMW owna RR 8)

BTW za ceno 360ke si dobu dve m3 e46 pa še ti je ostal tko da...
Jeremy Clarkson:''It is HONDA so it will probably last longer then our mothers!''

HONDA - vse ostalo je kompromis!

ek4 - The King of 1.6L!
Project: kuham rižoto...
Uporabniški avatar
NipponStar
Uporabnik

Kraj: Kp

Prejšnja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost