Moderator: Blue Angels
CupraR je napisal/-a:HONDAtip je napisal/-a:Kdaj je pa še italjan naredu avto![]()
![]()
Stari; Fiat Coupe 220ps LE!!! (redki pa res da dragi) Stroj da glava peče![]()
nimaš občutka da je Fiat (kar se tiče kvalitete izdelave)..
Upam res da pride kkšn bli 200ps verzija vn, ker tole je premal za tolk velko gajbo...
R type je napisal/-a:E30, E34 pa niti malo ne pogrešam. Preživeto zame.
Pidumatelnu zakaj še meni ne uspe bit obseden z avtom iz leta 89.Bi blo full cenej.
LP
Dejch je napisal/-a:
ON TOPIC: Lep mi je nov Punto, ampak mel pa ga neb, ker ne maram malih avtov (ceprow tale Punto bas ni vec mali). Bo pa dobr avto za nekoga, ki hoce reketo, ni pa glih clovk k bi hodu na proge, ker FIAT to pac ne zna dobr narest (let's be real).
Vrtelo Leteloje napisal/-a:
Jap prec bi ga mel, zadnji model (00,01 let.), brembo zavore, 6 prestav menjalnik, 5valjev 220KM izbral bi si ga pa v rumeni ali rdeči barvi![]()
![]()
Bomo videli kako se bo punto peljal![]()
![]()
Dejch je napisal/-a:Lepo, da je nekomu sanjski stroj, drugo je pa, da se o BMWju govori kot da je Bog.Men osebno niso cist nc posebnga in vse kar je posebno, je to, da ima zadn pogon, ki je danes pac posebna zadeva. WOOOW!
Precenjen voz in to krepko.
Stari modeli, pa ne samo da so lepsi in bol zabavni, so tud tanki, kar za nove neb upu trdit. Tok kokr bogih BMW fahrerjev srecas na avtocestah z okvarami elektronike, ne srecas nobenga.
MUFC je napisal/-a:pa a bi ta avto (CSL) pri teb kdaj videl tisto zakar je bil narejen?
MUFC je napisal/-a:aja pol ti ga pa privoščim, ker mal bedn je ko človek kupi "dirkalnik" (CSL, EVO, Impreza wrxsti,...) in ga ima pol doma, al pa za frajarit po mestu z levo roko naslonjeno na vrata in 30 km/h čez center...
če pa človek vsake tolko izkoristi potencijal, ki ga ima ta avto, pol je pa prišel v prave roke
R type je napisal/-a:Dejch je napisal/-a:Lepo, da je nekomu sanjski stroj, drugo je pa, da se o BMWju govori kot da je Bog.Men osebno niso cist nc posebnga in vse kar je posebno, je to, da ima zadn pogon, ki je danes pac posebna zadeva. WOOOW!
Precenjen voz in to krepko.
Stari modeli, pa ne samo da so lepsi in bol zabavni, so tud tanki, kar za nove neb upu trdit. Tok kokr bogih BMW fahrerjev srecas na avtocestah z okvarami elektronike, ne srecas nobenga.
Moje sanje se začnejo pri e36 M3 (ta je še mogoče dosgeljiv), grejo naprej na e39 M5 in pri ultimate stroju ever zame osebno - e46 M3 (sploh CSL). Ta mi je pa svetinja. Vse mi je nenormalno všeč, oblika, zmogljivosti, notranjost....![]()
![]()
![]()
![]()
. Tudi če bi imel samo parkiranega doma v garaži bi bil vesel. Bi vsak dan hodil sedet notr in govoril bruuum, bruuum.....
. Četudi bi se potem vsedo v AX in šel v službo z njim.
No tak.
LP
Vrtelo Leteloje napisal/-a:
CupraR je napisal/-a:HONDAtip je napisal/-a:Kdaj je pa še italjan naredu avto![]()
![]()
Stari; Fiat Coupe 220ps LE!!! (redki pa res da dragi) Stroj da glava peče![]()
nimaš občutka da je Fiat (kar se tiče kvalitete izdelave)..
Upam res da pride kkšn bli 200ps verzija vn, ker tole je premal za tolk velko gajbo...
Jap prec bi ga mel, zadnji model (00,01 let.), brembo zavore, 6 prestav menjalnik, 5valjev 220KM izbral bi si ga pa v rumeni ali rdeči barvi![]()
![]()
Bomo videli kako se bo punto peljal![]()
![]()
Dejch je napisal/-a:Ker BMW je pa mel 100KM na litr prostornine, razen M? M je itq ze dolgo nek Porsche rival, in v tem razredu, nima cist nc posebn motor in ne kaksna Honda, k je npr vgrajevala take motorje v kantah kot npr Civic, M pa stane celo premozenje. BMW je tok prenapihnjen ze par let, da glava pece. Drag je k svina, ampak vsi ga mecejo v nek razred obicnih prevoznih sredstev, sploh radi delajo to z M modeli, ki tko al tko nimajo nobene skupne lasnosti z obicnimi modeli, razen po karoseriji. Ce pa primerjamo BMW z Porschom, Maseratijem itd., ker hoce bit draga luksuz firma s to razliko, da je pac manj ekskluzivna, je pa itq en dolgocasn kup dreka. Ta znamka se mi je tok zamerla, ze sm zarad folka (BMW bog i batina, ceprav zadnje case za te nove modele slisis dost kritik, sploh ce gledas kok stane...). Kje so casi E30, E34 itd.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost