facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Peugeot 206 Break SW

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a designGRL » 06 mar 2002 14:34

West, ce prides ti pridem tudi jaz pa bova razkazala novitete
Uporabniški avatar
designGRL
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a West » 06 mar 2002 16:08

Tezko je karkoli razlagati in kazati ljudem, ki ne priznavajo nobene druge znamke, kot svoje. Enako je z ljudmi, ki prisegajo na VW. A lahko njim dopoves, da je honda zakon? :-)
Tako da novitete bos ze ti sama razkazovala. Jaz nimam potovalnega racunalnika pa regulacije osvetlitve displeya za temperaturo, uro in klimo. Tudi nimam fino osvetljenih blago modrih "cajgerjev" na stevcu. Pa ne da se mi poslusat izjav like "za 3 mio SIT pa ze dobis xxx let staro integro/civica VTi" :-)
Si ze sprobala ABS, da obcutis kaj je varnost.
LP
Uporabniški avatar
West
Uporabnik

Kraj: Maldives

OdgovorNapisal/-a designGRL » 06 mar 2002 17:23

west...sploh nimam besed... sem popolnoma istega mnenja... in seveda imas "good point" glede vsega kar si napisal...
ABS...v bistvu nevem ce sem ga ze sprobala..probavam cimmanj eksperimentirat prvi mesec... da se malce navadim avta, vstavlja pa precej drugace kot 1,4 to sem opazila... Malce tudi merkam masino, ker je pac en mesec stara:) in ne bi rada kej prevec unicila zato vozim kar se le da mirno in poskusam mojega mladicka malce ogreti za kasnejse podvige.... Ko ga bom imela dlje casa ti bom znala vec povedat lahko ap recem da ob dvoletni voznji 1,4 na tem obcutim vecjo kontrolo nad avtom in tudi bolj "naravno" ustavljanje... Parkrat se mi je pri 1,4 zgodilo da sm drsela po cesti..kljub temu da sem poskusala vmes spuscati zavoro... Pri tem se mi kaj takega se ni zgodilo... Upam na najboljse... Vse sreco pri tvojem S16.... ceprav nimas vsega tega kar si nastel.. Sej men bo tut bet cez eno leto k bodo vn prisle novitete.. pa bo moj zastarel.. Ampak, tko pac je tko... Mogoce bi mogla gledat z drugega vidika... Bogi tisti, ki se servota niso vidl.. lol
Uporabniški avatar
designGRL
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Uros » 06 mar 2002 17:50

West to kar si pisal glede VW-Honda ti lahko povem da to ni res. Napisal si namrec da vidimo samo eno znamko kje ssi to prebral??? Osebno mi je vsec veliko znamk avtomobilov in ne plijuvam cez njih, tako da ne bos mislil da vidim samo hondo. Moje mnenje pa je raje xxx staro hondo kot novega pugija . Designgrl, ti pa kr merkaj tvojo masinco ja, pe ne sam 1 mesec ampak raj kr skoz ce se hoces dolg vozit.... Pa res se more ceste drzat tista kolca visoka.

LP, Uros.
Uporabniški avatar
Uros
Uporabnik

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a West » 06 mar 2002 17:59

Uros,
kar ti pravis nima smisla. Poglej novo hondo civic. Ta je sele KISTA POKONCNA. Jaz se na zalost ne bojim NOBENE honde civic; ne stare, se manj pa nove pa tudi ce je VTI, pa je lahko butnjena ob tla ko nima osnovnih sans recimo da pride na roglo, kjer so sami ovinki, plus hrib. Pa ima pugi komaj 140 km (visoka kista), VTI pa recimo 160 km. Na avtocesti zna vsako tele tiscati do konca.
Vsak VTI je car na ravninah pa navzdol, pelj ise v hrib resnice; CE -MB pred tuneli hrib pa poslusaj hropenje hondinega motorja kako pesa.
Zdaj pa bom sele popljuvan, ker sem malo cez honde napisal. :-)
LP

Edited by - West on 06/03/2002 16:04:31
Uporabniški avatar
West
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a designGRL » 06 mar 2002 18:36

west..dobro si povedal. zakaj je pa 206WRC world rally winner... honde ne morejo v klanc, v ovinke... enostavno so narejene za visoke obrate, ki jih lahko izrabis samo na avtocestah... In ne recem 206 je kul, honde pa niso...ne, povem samo, da 206 ni tako slab kakor mislite in honde niso tako popolne kakor verjamete...

novi civic je pa nekaj najslabsega v honda zgodovini... full full visok. pa sirok. ladja. sorry, raje mam staro crx al pa civic k tisto ladjo. hehe.
Uporabniški avatar
designGRL
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 06 mar 2002 18:52

West:ocitno ti crx ni delal kot bi moral pa zdej vse ostale Honde sodiš po svoji sam pač tko to ne greKar se pa pugija tice ane kako gre pa to je pa 206Gt k ma reg. tablco gt v pondelk pokazu proti sedanki vti česa je,o pardon česa ni zmoženpolom,žalost sam dobr zgleda to je pa vseČapca je blo toook sram k je provociral,da se je dobesedno bolj globok vsedu,da ga neb vidl.

Ubistvu 206tke in Honde raj ne primerjimo k ne bomo nikamor pršli.

Lepo podavljeni!Honda Until The End Of Time!
Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Uros » 06 mar 2002 19:24

West ..

hmmm, pa zacnimo

1. Ce to kar pravim jaz nima smisla potem ne vem kaj je to kar pravis ti..
2. Ce je honda kista pol ne vem kaj je pugi.
3. "jaz se ne bojim NOBENE honde civic", jaz tudi ne (nevem zakaj bi se bal avtov ..??)
4. VTI ta novo bos bol tezko nasel, kar se pa tice type-R pa raje ne govorim.
5. Jst nimam problemov s spuscanjem avtomobila to je ocitno vas problem (pugi), k mate 1/2 metra med blatnikom in gumo..
6. Cesta na roglo :)) ne vem...sam lahko ti povem da mam tam vikend...mislim da ti to dost pove...
7."Na avtocesti zna vsako tele tiscati do konca.", potem pa:CE -MB pred tuneli hrib pa.. (ocitno si ti tud tele !?)
8. Glede lege in zmogljivosti tvojega pugija si pa lahko bolj podrobno preberes v AM št.26
9. Da ne primerjamo voznje po ovinkih...

LP, Uros.
Uporabniški avatar
Uros
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a designGRL » 06 mar 2002 22:42

West..... Pusti te hondase... lol Sej si sam lepo rekel... "Tezko je karkoli razlagati in kazati ljudem, ki ne priznavajo nobene druge znamke, kot svoje."

Uros, pa ni treba zdej full zalt pugija! K je veliko nizji kot nov civic,,... K bi s civica lahko pugija gledal iz pticje perspektive...
Uporabniški avatar
designGRL
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 06 mar 2002 23:12

Looool!Tle si pa povedala VSE!Ti pa maš fleše ja sej zato se pa pugi "usede" lih kontra od ostalih (je res full specialn ja
)pol pa zgleda k da vozs cement zadi,še huj k da je torzija odpovedala
Ma nebi bil 206 nizji od honde pa ce bi mel kolesa 13col pa znizan!
Sem mel 206 (1.4) pa se lohk skrije pred HONDO pa me noben ne bo preprical v nasprotno,se brez veze trudš.

Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a astenk1 » 06 mar 2002 23:21

DesignGRL pa West:
Tuki sta ga pa povsem mim usekala...Tisto o cesti na rogli,mislm...majo moji ta stari vikend tam pa sm se s kolegom ze velikrat tm gor vozila-zarad mene privleči kerga koli pežoja pa bomo vidl kva gre bolj v klanc pa čez ovinke-pa s tem ne mislm sam divjanja-me zanima v keri prestavi bi se vidva peljala gor??!!Pa na avtocesti-tok kokr gre tist vajin pežo v 5. gre vti v 4. prestavi...Pa pri 150km/h vti 100% manj pokuri in je tudi bolj tih in stabilen avto....Poleg tega je tu še japonska kvaliteta itd.Men je tud kar nekaj avtov drugih firm všeč in ne pljuvam po vseh ostalih-sam sta ga pa kiksnla s tistim pežojem.Sj ne rečem da je slab avto sam z hondo se ne more primerjat-sploh z civicom,ker je ta za razred višje vozilo(kvaliteta izdelave,lega,motor....).Pa še to ti povem da IZGLED NE POMENI VSE....
lp
Uporabniški avatar
astenk1
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 06 mar 2002 23:28

vidm da vam dobr dogaja pomoje je bil glavni razlog da JGV ni podalsal domene glih ta kar vi izvajate,tko da jest se nam cist nc vmesavu, k nazadnje mi je pa dobr pogledat vsak avto k je vsaj mal v tuning zadevi seveda pogled veliko boljsi ce je to HONDA, kar se tice z mojga vidika se ze ve da sem vedno za hondo pa tud ce bi bla primerjava z M3 BMW-jem kar smo se tud ze kregal sam ne na forumu ampak tko s frendi sem reu da bi raje meu hondo s turbo kitom notr k pa novega BMW M3 pa so me sam gledal k da se mi je vtrgal sem reku za ta kes raj hondo tolk spedenam, in grem stavt da bi lahk bmvjcek sam moje zadnje luci gledu pa se pod nosom obrisu

Kar se tice mene seze pogled do honde in nic prej se ne ustavi in tud naprej ne gre...
Veckratna debata s designGRL padajo razne sale na racun peugoeta in seveda z njene strani na mojo starino

LP pa prijetno kreganje se naprej

Edited by - e.k. on 06/03/2002 21:33:01
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

Kraj: Radovljica, Šk.Loka

OdgovorNapisal/-a Uros » 06 mar 2002 23:39

Astenkt hvala za pomoc...vsaj en ko je na realnih tleh

LP, Uros.
Uporabniški avatar
Uros
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a designGRL » 06 mar 2002 23:50

Ok, ok.. honda je najboljsa... nocem da bi koga kap zadela pol bi se pa krivo pocutla...
Hvaljenje hond pa lahko nadaljujete v honda forumu... tam kjer so topici, ki so povezani s hondo... Midva z Westom bova pa tlele govorila o najnih ljubljneckih... Upam, da se imava te cloveske pravice! Freedom of speach! Pa ne se tko ogrozeno pocutt no... Nocva nobenga provocirat... se pac malce pogovarjava...

E.K.--- Glede najinih debat; mi vsak dan reces da mam krs od avta, pol pa jz recem da mas starino, ker tega ne mores zanikat hehehe lol
Uporabniški avatar
designGRL
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a astenk1 » 07 mar 2002 00:46

Nism reku da je honda najboljša sem pa na tvojo pravokacijo odgovoru in mislm da sm bil kar objektivn da je civic boljši (beri: ni najboljši) avto kot 206 pežo glede tistih klancev,ovinkov itd.,nism jst začel s tem.Primerji teste pa potem govori.
Uporabniški avatar
astenk1
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Uros » 07 mar 2002 00:54

Astenkt pust jih, sej tu vsi nekaj po svoje obračajo besede in stavke. Boljši je za njih NAJBOLJŠI itd...

LP, Uros.
Uporabniški avatar
Uros
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a designGRL » 07 mar 2002 01:14

Ah, saj se mi je zdelo da tako razmisljate. Ponavaljam ze stotic ( za telebane ) - noben ne govori o najboljsem in najslabsem avtu ( vsaj jaz ne ) govorimo o "razlikah" in kot vse na tem svetu..nic ni popolno....
Uporabniški avatar
designGRL
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 07 mar 2002 01:43

Ma dej ne mor no z tem pezojem no nis edina k ga mas so se hujsi mocnejši...tko v vednost.
Se pridruzujem astenkovem postu!

Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a West » 07 mar 2002 08:29

No tisti, ki je govoril o testih pa tem. Ocitno ni gledal nobenega testa recimo na DSF (motorvision), kjer testirajo vse kar je na kolesih.
Zgleda ni nihce prebral testov od S16, oz. se manj... niti se ni nihce peljal z njim :-)
Ze sam podatek o navoru pove svoje..naslednji podatek o navoru pri 2000 obratih le kaj to pomeni ha? Verjetno ga ni treba tok tisat v hrib kot kaksno hondo pr 7.000 obratih :-) ce pade pod 5400 si pa v temi :-) Malo preglejte kaksen test od S16 pa pol primerjajte, ker nekateri sploh ne veste o cem govorite. :-)
Pa se tale cvetka ce se ze gremo citiranje:
"Pa na avtocesti-tok kokr gre tist vajin pežo v 5. gre vti v 4. prestavi...Pa pri 150km/h vti 100% manj pokuri in je tudi bolj tih in stabilen avto...."
Ce gre tvoj VTI v 4 tok ko gre S16 v peti ti dam za gajbo pira :-)
pri 150 VTI manj pokuri... ne vem nikol nisem z kompletnim tankom vozil 150km/h plus tega pa civic sploh ne vem ce ma potovalni racunalnik, da bi lahko gledal trenutno porabo :-) Peugeot ga ma serijsko :-)
Pri 150 km/h je civic bolj tih... ne verjamem, lahka pa sprobamo :-) Glede stabilnosti igra vloga tako aerodinamika kot teza in gume. V to se pa ne mislim spuscat.
Primerjate stare honde z novim S16? al kaj primerjate?
Matr ste vsi vzkipljivi :-)
LP

Edited by - West on 07/03/2002 08:43:44
Uporabniški avatar
West
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a xmatej » 07 mar 2002 11:33

Fantje, mislim da tukaj primankuje malo strpnosti. Sam sem mnenja pristaš honde: Enkrat honda - vedno honda. Vendar imam sodelavce, ki imajo druge avte, mazda M3 peugeot 206 GT itd. Pa se nič ne kregamo. Vsak pošteno prizna prednosti in pomankljivosti svojega avta. Nihče ne vzame vsako stvar osebno in se mi zdi nesmiselno, da se tukaj obeša na vsako besedo, ki jo kdo reče. Dopustiti je treba, da ima vsak svoje mnenje. Nekomu je 206 pač boljši od honde. Zaradi tega ne bo konec sveta. Nekateri rajši poslušamo brnenje motorja pri 7500 obratih, drugi se pa rajši igrajo z potovalnim računalnikom - prispodoba. Mislim, da ima vsak pravico, da uživa v svojem avtu. V končni fazi je to tisto, kar nas povezuje - ljubezen do avta.

matej
Uporabniški avatar
xmatej
Uporabnik

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost