Sej to je do neke mere normalno, saj vržejo ven vsako leto nov dirkalnik za rally. Tako pač pride tudi avto v serijsko izdelavo in posledično prejšnjim modelom prej upadejo cene - kar je dobro za nas navadne smrtnike...
men je pa vsec da je podoben alfi. vsaj zadnji del. za prednji look pa ne moremo obtozit da kopirajo alfo kvecjemu obratno. galant ma iste linije spred pa je ze kr str avt. alfa plonka kle badlook
itak je pa mici pod havbo. kle pa ne bo podobn alfi
Javljam se komaj sedaj to pa zato ker sem ostal brez besed.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Totalno nor avto, upam da bo vse tiste, ki mislijo da je to le konceptni avto in da nebo prisel taki avto ven v serijsko proizvodnjo OPEKLO po jeziku Kajti vecina je tako govorila tudi za CIVIC-a 8.gen in kaj se je zgodilo Popolnioma enak avto pride na cesto
PS; ambro thanx
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
To, da je Alfi podobn je samo dobra stvar. Ce kopiras, kopiras najbolse. Drgace se mi pa zdi nekam kratek. Koliko ima ta koncept medosno razdaljo? Sicer pa izgleda dobro, meni tudi notri ni grd, ima pa spredni del sportback concepta a ne? Pomoje bo serijski zelo podoben temu.