Napisal/-a JGV » 03 nov 2001 11:01
designGRL..
1. vprašanje:
- nič nisem delal na tem site-u, ker so se mi računalniki že malo zagnusili, pa se jim v prostem času poskušam čim bolj izogibati. Iz istega razloga se tudi z maili in GSM klici sploh ne obremenjujem kaj dosti. Ampak zdaj sem dobil že spet nekaj idej in elana za tole mojo stran, ki jo bom v kratkem dopolnil.
- domena stane ene 4-5 jurjev na leto (ni da bi se v tla metal)
- web hosting me ne stane sploh, ker sem v naši firmi med drugim tudi administrator web serverja in si take zadeve brez problemov lahko privoščim
2. vprašanje:
- dojel sem, kaj je tvoj namen, moj pa zagotovo ni bil spljuvat Peugeota, ker se mi po eni strani zdi kar lušten avto. Me pa boli srce, ko vidim koliko denarja ljudje zmečejo za nove avtomobile tega ranga.
- kar se spuščanja avtomobila tiče, jaz ne bi naredil drugega, kot kupil najbolj osnovne Eibach vzmeti, ki ti avto ne spustijo prav veliko. Dodal bi še 15 colska platišča s kakovostnimi pnevmatikami 195/50/15
- spjolerjem, pragovom in ostalemu kiču bi se odrekel, ker še nisem videl avtomobila, ki bi s temi okraski, po recimo petih letih (oz. zimah) še izgledal preveč lepo.
- to, ko sem rekel, da bi 206-ko kmalu prevrnil, je bila posledica bolj divjaške vožnje, kakršna se v vsakdanjem prometu ne prakticira. Je pa res, da če grem vozit avto z namenom, da ga ocenim, ga bom pač poskusil prignati do meje zmogljivosti.