facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

p206

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a klemen » 02 nov 2001 15:51

Poslus, zenska.Ti si mene tut narobe razumela, vprasanje je blo, ce rajs vids zensko v agresivni HOndi al u peugeotu.Jst sm reku, da rajs v hondi, TI, si me pa napadla, kva si mislm, da nimas kesa, pa da ne vem kva no.Rajs preber kva sm napisu, pol pa govor kle, neki kar je res.Pa ta forum je res za hondase, ne pa da se kregamo kle gor, kdo vec zna, pa kdo kej ****.
Uporabniški avatar
klemen
Uporabnik

Kraj: Menges, Slovenia

OdgovorNapisal/-a designGRL » 02 nov 2001 16:22

klemen,

kot prvo je bil topic o P206, ti pa si neki basal o P206 CC. TO NI ISTO!!! Potem si žalil avto, ki je meni všeč in se delal pametnega, ( jaz hond ne zalim ) nato si vse ženske poimenoval PRASICE in priznal da nimas pojma o avtomobilih... in to tudi dokazal s tem da si rekel da je P206 enakovreden ficotu!

dej se mal zresn.
TA FORUM ima koticek za NE-honde, kjer imam vso pravico pisati o Peugeotu. In noben mi ne bo rekel da ne smem bit na honda forumu.

Ne vsiljujem svojega mnenja o P206. Vidim, pa da se nekateri odločno branijo prebrati karkoli o drugih avtomobilih ker se čutite ogrožene... In mislite da hočem tekmovati z vašimi hondami. Nikoli nisem napisala da so honde slabše od P. Hotla sm dat le par slikc gor in ze sm dobila v odgovor žalitve... Žalostno, kako vas en Peugeot spravi s tira. In takoj pomislite da hocem kej slabga.
Uporabniški avatar
designGRL
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a klemen » 02 nov 2001 16:45

Sam ti si pa res direkt orto neumna zenska, najprej preber kva sm JST napisu, res opravicujem se ti samo za Peugeot je JAJc kar sm bol v sali kot zares napisu, ostalo so pa drugi Pisal, kura zmesana, pa ne mi govort da sm jst pisu pa primerju tvoj avto s ficotom, preber najprej pol pa govoR!!!!!!!!!
Uporabniški avatar
klemen
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a astenk1 » 02 nov 2001 17:07

Dej Klemen,po moje je cas da nehas prihajat na forum....povsod kjer se pojavis nastane prepir.Pa malo bolj spostljivo se vedi do zenskega spola(kura zmesana,orto nemuna....)
Uporabniški avatar
astenk1
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a designGRL » 02 nov 2001 17:13

astenk, hvala za podporo klemmnu pa pac ni vec pomoci, je obsojen na mosko druzbo... celo zivljenje. mislim, da bi bolj malo zensk podvrglo njegovim sarmom
Uporabniški avatar
designGRL
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 02 nov 2001 17:59

Ja klemen ves mal pretiravas z temi ljubkovalnimi vzdevki(not sploh) tkole bos res bolj malo osvojil zenska srca s takimi izrazi,mal spostovanja mislim edina zenska k je na honda forumu in ti hoces se to spoditi malo se zamisli,tko da vzan si mal bolj v eazy ni lih lepo brat take poste ki so namenjeni osebi ki tiji zelo pri srcu
Tko da ...
LP vsem
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

Kraj: Radovljica, Šk.Loka

OdgovorNapisal/-a JGV » 02 nov 2001 20:39

Kakšen mesec nazaj sem vozil eno 206-ko. Tako navadno, tovarniško, nič spuščeno. Fak, bi jo kmalu prevrnil. Ma ni to ravno to. Po mojem je tolk denarja, kot stane en nov tak avto, ali pa še malo manj, bolje dati za eno rabljeno hondico, pa ti še za bencin ostane.
Uporabniški avatar
JGV
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a designGRL » 03 nov 2001 00:28

JGV.. vprasanje 1; zakaj nic ne DELAS na tem siteu? kolk placujes domeno? kolk placujes web hosting, zakaj ne odgovarjas na maile, zakaj ne dajes novih stvari gor?

vprasanje 2; preden opljuvas peugeota... ali si slucajno dojel kaj je meni pravzprav cilj?
1. SPUSIT TO LADJO
2. NE DIRKAT Z NJO Z NAMENOM DA LETIM S CESTE
3. VOZIT Z GLAVO.

aja... pa valda da je navaden... beden. se strinjam... folk naj kr ma te ladje... moj bo podmornica:)

aja, pa welcome back.
Uporabniški avatar
designGRL
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JGV » 03 nov 2001 11:01

designGRL..

1. vprašanje:
- nič nisem delal na tem site-u, ker so se mi računalniki že malo zagnusili, pa se jim v prostem času poskušam čim bolj izogibati. Iz istega razloga se tudi z maili in GSM klici sploh ne obremenjujem kaj dosti. Ampak zdaj sem dobil že spet nekaj idej in elana za tole mojo stran, ki jo bom v kratkem dopolnil.
- domena stane ene 4-5 jurjev na leto (ni da bi se v tla metal)
- web hosting me ne stane sploh, ker sem v naši firmi med drugim tudi administrator web serverja in si take zadeve brez problemov lahko privoščim

2. vprašanje:
- dojel sem, kaj je tvoj namen, moj pa zagotovo ni bil spljuvat Peugeota, ker se mi po eni strani zdi kar lušten avto. Me pa boli srce, ko vidim koliko denarja ljudje zmečejo za nove avtomobile tega ranga.
- kar se spuščanja avtomobila tiče, jaz ne bi naredil drugega, kot kupil najbolj osnovne Eibach vzmeti, ki ti avto ne spustijo prav veliko. Dodal bi še 15 colska platišča s kakovostnimi pnevmatikami 195/50/15
- spjolerjem, pragovom in ostalemu kiču bi se odrekel, ker še nisem videl avtomobila, ki bi s temi okraski, po recimo petih letih (oz. zimah) še izgledal preveč lepo.
- to, ko sem rekel, da bi 206-ko kmalu prevrnil, je bila posledica bolj divjaške vožnje, kakršna se v vsakdanjem prometu ne prakticira. Je pa res, da če grem vozit avto z namenom, da ga ocenim, ga bom pač poskusil prignati do meje zmogljivosti.
Uporabniški avatar
JGV
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 03 nov 2001 14:12

Ejga JGV v keri firmi pa delas?
Aja kar se tice eibach-ov se strinjam s tabo najboljsa vzmetenja sam se ne konca ze pri eibach-i pol mors dat se otrdit svoje amortizerje ali pa kupiti sportne ki so svinjsko dragi...
Kar se tice spoilerjev se pa ne strinjam s tabo sej se ti pozim lih ni treba zaletet v vsak kup snega ki ga vidis...
Sem meu petko totalno na tleh s spoilerji do tal in so se zdej celi (upam ,k sm avto ze prodau)...
Sej ce jih pa ze kej opraskas al pa pocs pa obstaja tud barva pa kit a ne?
LP vsem
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JGV » 03 nov 2001 14:18

V firmi, ki ima edina oglas na teh straneh :-) Štekaš?
Uporabniški avatar
JGV
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 03 nov 2001 14:59

Stekam stari
Lp vsem
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a klemen » 04 nov 2001 16:46

a bi lohk povedu zakva sm tok znoru pa spet ni noben odgovoru na moj post.Design girl, zdej ti bom pa lepo povedu.Lej, ti si men trdila da sm jst primerju tvojga peugeota s ficotom, kar sploh ni res, dal sm moje mnenje, da rajs vidm zensko v bl agresivni hondi, za tist Peugeot-JAJc sm se pa oprravicu.NO?
Uporabniški avatar
klemen
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a designGRL » 05 nov 2001 13:57

ze pozabljeno.
Uporabniški avatar
designGRL
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 05 nov 2001 14:21

Klemen dobr si jo odnesu kadar jaz kaj takega recem me ze skor napol sfighta pol pa miljon let noce z mano govort pol pa morm na kolena prost da mi odpusti to je frka ce pr njej reces kdaj kej cez peugeota seveda 206,ni priporocljivo tko da bi happy ker ti ni bilo treba celega tega obreda dati skoz

LUCKY YOU
LP vsem
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a designGRL » 05 nov 2001 15:11

ahhh..moj dragi.... klemen je lahko prisel skozi ker je to napako naredil samo enkrat..tisti ki jo naredi pa veckrat... pa so potrebni strozji ukrepi,... kazen mora biti!
Uporabniški avatar
designGRL
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a b.m. » 05 nov 2001 15:15

designGRL, ti očitno nimaš nobenih težavic s svojim avtomobilčkom. Nekateri, ki so kupili 206 skor takoj, ko so prišli na trg, jamrajo, da jim avto crkuje, nagaja elektonika, menjalnik in še kup stvari, pa da jim vse to na servisih ne morejo odpraviti.
Želim ti vso srečo s tvojim p206, če ga boš pa res tako zrihtala, bo pa prava "zverina" na pogled.
L.P. tudi hondašem
Uporabniški avatar
b.m.
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a designGRL » 05 nov 2001 15:46

nevem...weird kar pravis...sama poznam tudi par ljudi ki imajo p206 in jim vse dela. edino kar je meni zanic so zici ( kar se tice tehnike premikanja - pri 3h vratih ) en se mi je pokvaril, samo zice bomo itak zamenjal z sparcoti... drugace pa nisem imela niti najmanjsih tezavic z avtom, pa tudi tezko verjamem, da ni v redu avto ker jih je v sloveniji ogroooomno... ce bi bli zanic se en bi tko prodajal..sploh pa jih je ogromno ogromno po celi evropi in nisem se prebrala kaksne blazne kritike... je najbolj aprodan peugeot model v zgodovini peugeot industrije.

ni pa to avto za agresivno dirkanje in zajebavanje ( ko so honde ) - pac ni japonc, je eleganten "nezen" francoski avto... in ce z njim nisi nezen in ga nimas rad tudi on nima rad tebe.
...za vse take kot je moj fant pa definitvno priporocam honde
Uporabniški avatar
designGRL
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a klemen » 05 nov 2001 18:09

ja design girl, sparco zici, pa zrihtan peugeot...sanje?Mas pa dost kesa, a ti bo emil kej dodal?
Uporabniški avatar
klemen
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 05 nov 2001 18:21

Nc bat ma tamala mal vec kesa k pa jest sej itak pa ne namerava tega kupit v nem letu tko k jest a ni za zacetek dost 2.800.000 SIT za avto kaj pravis pa pol se za feltne okol 200-300 tisoc SIT nc bat za tamalo,kar si umisle to tud naredi pravi da je treba plan naredit in po njemu it in do zdej se ni niti mal zavila z njega potem pa itak sam presodi kaj sledi
Ti raje jaz povem k jo ze kr vidm kako je cist ker dvomis v njo...
LP vsem
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost