quote:
Motijo te moje vejice? Ko boš ti vpisal vse, ki manjkajo pri tebi, pa se oglasi.
Pravzaprav je bilo izvorno govora prej o semantiki kot o slovnici. No, tale izjava je netočna. Odkriješ morda nje hibe?
Omenjanje slovarja tujk pa nazorno kaže, da res nimaš niti pojma, o čem sem govoril.
Pa še to; sam si storil povsem isto, kar meni (neupravičeno) očitaš.
Me res zanima, kaj ima omenjanje alfe 164 zveze z vsebino zgornjih postov. Si sposoben pojasniti?
No, naj ti še povem, da sem avtomobil kupil zato, ker je bila cena zelo ugodna, avto pa je res dobro ustrezal mojim takranim potrebam. Zdaj že počasi razmišljam o zamenjavi, je pa res, da mi je vsa ta leta izvrstno služil. Če mi ne bi, bi ga pač zamenjal. Preprosto.
Pač nisem fanatični oboževalec nobene avtomobilske znamke in tvoja kritika dotičnega modela vozila me niti malo ne gane.
Čustva pri meni pridejo na plan pri mojem dekletu, ne pa pri nekakšni pločevini.Smo si pač različni, kajne?
Kar tiče vejic, slovnice, slovarja tujk in podobnih zadev, sem pisal na splošno. Jaz pišem na slošno, ti pa se spotikaš ob posamezne besede. Glede na to kako si pameten, sem pričakoval, da boš to doumel. Pa nisi, nič hudega.
Kar se tiče tvoje alfe 164: Sem dal reply na enega izmed tvojih prejšnjih postov.

Saj menda se vidi.
Saj tudi jaz sprejemam druge avtomobilske znamke, le da so mi honde trenutno bolj všečne kot ostali avtomobili. Tudi meni trenutno moj avto čisto zadostuje.
Res ne vem, zakaj si si izbral ravno ta forum? Ne poveličuješ nobene avtomobilske znamke? Hm, glede na to, da te motijo izjave nekaterih forumašev očitno temu ni tako. Na vsakem avtomobilskem forumu hvalijo svojo znamko. Nekako logično, kajne?
Lastnik ima HITROLETEČOČRNOPRASICO
1.6i 16V HB l.91
Portorož-Dolsko-140km-1h 15min (1.4HB l.90 90PS)