Moderator: Blue Angels
Tunner je napisal/-a:Če je kdo zainteresiran naj me kontaktira...
Ker imam eno ponudbo, da prodam številke šasije in prometno...Potem bo šla školka na dinos in se bodo preko ebaya prodajali ostali kosi....
Če je kdo zainteresiran za sam motor Nissana za kakšen swap itd... ga dam zelo ugodno...3.0 v6 169kw
_frko_ je napisal/-a:Tunner je napisal/-a:Če je kdo zainteresiran naj me kontaktira...
Ker imam eno ponudbo, da prodam številke šasije in prometno...Potem bo šla školka na dinos in se bodo preko ebaya prodajali ostali kosi....
Če je kdo zainteresiran za sam motor Nissana za kakšen swap itd... ga dam zelo ugodno...3.0 v6 169kw
hehe.menaš za bravota 1997:P hecam se. pa saj pravem če bi imel denar bi ga še dons pršu iskat.samo k že zdaj imam 2 projekta pa denar kar kopni.samo za tak avto bi si prec uzev časpomoje škoda da to narediš.počakej še malo pa pobej se celega znebit.ta čas bom pa js probov dnar nabrat pa pridem prec po nisana
LP, Jernej
jfast je napisal/-a:_frko_ je napisal/-a:hehe.menaš za bravota 1997:P hecam se. pa saj pravem če bi imel denar bi ga še dons pršu iskat.samo k že zdaj imam 2 projekta pa denar kar kopni.samo za tak avto bi si prec uzev časpomoje škoda da to narediš.počakej še malo pa pobej se celega znebit.ta čas bom pa js probov dnar nabrat pa pridem prec po nisana
LP, Jernej
A se hecaš z bravotam kr drgač si pa skor na istem kokr jst.
Tunner je napisal/-a:...mi na Bimmerju nekaj crkne...
Tale a ne?
Tunner je napisal/-a:Hja...Jaz osebno nisem obseden z znamkami... Ker če se začneš enkrat spuščati v izvor uporabljenih delov v vozilih... kdo je dejansko proizvajalec motorja, itd...Preveč offtopic....
Lets go to business...hehe
Vsem zainteresiranim za Nissana se iskreno opravičujem...očitno sem imel krizo - brezvezen izpad ali obup....Avto se začne v ponedeljek delati naprej in ostaja doma....Kot sem že enkrat napisal....rad šokiram, tudi samega sebe...hehe
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost