Napisal/-a Simak-R » 14 nov 2001 01:41
Emil sej ti nebi nč reku če bi normalno povedu,da se pač ne strinjas z mano.Sam fora je v tem,da si se delu norca iz mene kao kaj pa ti veš.Tuki sem pa reku zdej ti pa tud jest nam normalno kakšno nazaj reku,da boš vidu kako je to.Zakaj bi mi rada dopovedala nasprotno,a sta bla mogoče zraven?Mislm,da ne.Sej so vsi k jih poznam rekl:kva ti pa je model,da si su tok majhne felge gor dajat če pa s skoz govoru za Super T.Corsa 17col.Sam pol je Stane Špan povedu,da bodo pospeški k jih ze tko ni še slabši,trpel bo cel avto...pa še 17z homologacijo ne pridejo skupej.No sej to sploh ni važn sam pol si mi še prjavu naj ti ne tumbam,da ti pa ja veš kej o avtih,pa naj te ne fukam v glavo...Glede felken na P-servisu pa takrat na Viču se je dal dobit 16ke sam na S-16 pa lohk prašaš kolega k servisira peugeote tm,ker sem spraševal če se pri njih dobi kake lepe.Sej Emil sploh ne rečem,da sem najpametnejši,sam hotu sem,da vidš kako je če se stvar obrne in se pol drug obnaša do tebe na podoben način kot ti do njega.Stari sam na jetra mi je šlo,ker sta me na vsak način hotla sfukat.Pa se Saša je nazadnje prov molila naj ji Gorazd reče,da je razmak 4x100mm sam,da b me zaj...
Lepo podavljeni!Honda Until The End Of Time!