facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Honda civic vs. Swift gti

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a cruiser » 05 nov 2003 15:48

Swifty, po honda forumu na vsem forumih (Mali oglasi, slike, ostalo, splosno,...). Povsod jamras vse povprek. Izrazil si svoje mnenje, nam je to ze ene 4tedne jasno. Ne rabis ga vec izrazat

---------------------
'93 RX7
'93 CRX VTi
Uporabniški avatar
cruiser
Uporabnik

Kraj: Tuningland

OdgovorNapisal/-a Swifty » 05 nov 2003 15:59

Ok razumem

Honda Civic HB 1.5 Lsi l.92 15col,cena 800ksit

Lp
Uporabniški avatar
Swifty
Uporabnik

Kraj: Cerklje na Gorenjskem

OdgovorNapisal/-a Udarjalo » 05 nov 2003 18:12

quote:
Udarjalo, najprej bi pohvalil tvoj nick, zdi se mi zelo domiseln. Glede ostalih izjav pa, daj povej kateri avto voziš, meni so tudi zelo všeč V6 mašine. Ko sem kupoval avto, sem se odločil za Hondo iz nasljednjih razlogov. Relativno poceni vzdrževanje, malo se kvarijo, precej dobre zmogljivosti glede na ccm. Oblika se mi ne zdi ne vem kaj, avto pač, vozne lastonsti so pa zelo dobre, vendar nekega udobja pa žal ni. Na splošno gledano se pa avto malo kvari, vendar ob pravlnem vzdrževanju. Se pa strinjam da se tudi tu najde kak pregoreč oboževalec, ampak načeloma je pa tako, da vsak svoje najbolj hvali.

DEŽ PADA, RADIATOR RAZGRAJA, PRAPROTNO SEME V ŠKORNJU PA NAM OMOGOČA POGOVOR Z ŽIVALMI
SEDAN 1.6 VTI 97

Hvala, hvala. Vozim alfo 164 V6 turbo.
Uporabniški avatar
Udarjalo
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Udarjalo » 05 nov 2003 18:14

quote:
quote:
quote:
quote:
Cist enostavn odgovor. Honda je enostavno zakon. Ni vazno al vozim v povprecju 50 al 150, poraba vedno 7 litrov. Koliko avtom s takimi masinami se ima tako porabo? Pa tud z oljem ni neke krize. Med menjavami dolijem cca 2-3 litre.

Tole pa pravi lidija. Na svetu NI avtomobila, ki bi imel enako porabo pri povpre?ni hitrosti 50 in 150 km/h. To vse pove o neobjektivnosti hondašev.
Za manj inteligentne: Ne pljuvam ?ez honde, ampak kritiziram neobjektivne lastnike le-njih.
Takih postov, kot sta ta dva je v izobilju. Le hondaši jih o?itno niste sposobni najti. Šel sem v "Vojno", odprl en topic in skopiral prva dva replya. Ostale, še bolj neobjektivne izjave boste pa menda našli že sami, mar ne?

Lep pozdrav!

To je odraz navdušenja nad Hondo. Pa?

Pobrskaj malo recimo na druge forume.

A boš rekel, da se tam ne najdejo podobni navdušenci za svojo znamko?

In ko govoriš o neobjektivnosti, po poglej še malo. Boš videl koliko besednih vojn glede Honde je bilo, med samimi Hondaši.

Ne posplošuj zadev, sploh pa ne pretiravaj.

LP

R type

Accord 2.0 16V l.95

Oprosti- izjava, da avto porabi 7 litrov, pri povprecni hitrosti 50 ali 150 km/h, je oslarija, ne pa izraz navdušenja nad hondo.
Eno je navdusenje, drugo pa so realna dejstva.

Za slabo tono težek avto z 1.6 motorjem je 7 litrov pri vožnji med 50 in 150 km/h realna cifra. Se pravi povprečje vožnje je nekje tam okoli 90 km/h. Oba pa vema, da avtomobili pri takšnih hitrostih ne porabijo veliko.

O kakšnih dejstvih pa ti govoriš?
Kar se pa swifty-jevih slabih izkušenj tiče. Ne moreš dobit dobre Honde če kupiš naloman in napol zarjvel krš. To je tisto kar je swifty kupil. Zdaj pa najeda po forumu.

Meni je recimo VTi porabil med 9 in 13 litri. Samo imam svinčeno nogo. Zame je poraba 7l utopija, ne rečem pa da ni možna z zelo pazljivo nogo na gasu.

LP

R type

Accord 2.0 16V l.95

Ja, ampak ženska je rekla, da porabi 7 litrov, ne glede na to ali je povprečna hitrost 50 km/h ali pa le-ta znaša 150 km/h.
To ni isto, kot vožnja med 50 in 150km/h.
Uporabniški avatar
Udarjalo
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Udarjalo » 05 nov 2003 18:17

quote:
Udarjalo mene pa zanima, kje si v teh dveh postih našel skoraj božje čaščenje Honde!?! To so izkušnje voznika in voznice Hond, ki jih tudi osebno poznam in nista "nabijača" oziroma nimata boga HONDA! Sam pa lahko povem, da se poraba lahko giblje od 6.8 do skoraj 14l na 100km pa nisem nedeljski voznik!

HB VTI ´96

Mislim, da je iz prejšnjih postov že vse razvidno. Sem pa omenil tudi, da se da najti podobne in še "hujše" poste povsod na tem forumu. Le da sem prelen, da bi jih ponovno iskal, zato sem dal gor prva primera, ki sem jo našel.

"honda se ne kvari" "poraba je 7 litrov ne glede na to, ali je povprečna hitrost 50km/h ali pa 150km/h"
Bo to dovolj zate? Torej tudi ti trdiš da se honda sploh ne pokvari? Upam, da ne.
Uporabniški avatar
Udarjalo
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Swifty » 05 nov 2003 18:24

Torej tudi ti trdiš da se honda sploh ne pokvari?

Lej funny nick če se HONDA pokvari tega nebo sigurno nobeden napisu na forumu,tudi jst nebi smel,ker pluvam v lastno skledo,sm se pa pogovarju zadnjič z enim s tega foruma ki ga je pa prav tako Lsi na cesti pustu in edin prov da tega noče model objavt jst sm pa pač bil tok razočaran nad vsem tem(ker z Swiftom res ni blo problemov)da sm pač napisu dejansko vse kokr je bilo(napaka).

Honda Civic HB 1.5 Lsi l.92 15col,cena 700ksit

Lp
Uporabniški avatar
Swifty
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Udarjalo » 05 nov 2003 19:57

Vsekakor cenim tvojo poštenost in odkritost, swifty! Torej tvoji dve hondi nista edini, ki sta povzročali velike težave? In pa seveda hondi moji znancev.
No, sčasoma bomo verjetno tudi tu gor uskladili stališča.
Uporabniški avatar
Udarjalo
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Udarjalo » 05 nov 2003 19:58

Hm, če sem si dobro ogledal forum, si ceno znižal z 850k na 700k sit? :)
Uporabniški avatar
Udarjalo
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Krigl » 05 nov 2003 23:28

quote: Hm, če sem si dobro ogledal forum, si ceno znižal z 850k na 700k sit? :)

glede na to koliko seka cez avto je cena se za ene 200 k SIT previsoka

lp andraz

civic sedan VTi '96
Uporabniški avatar
Krigl
Uporabnik

Kraj: Domzale, Slovenia

OdgovorNapisal/-a Swifty » 06 nov 2003 08:04

glede na to koliko seka cez avto je cena se za ene 200 k SIT previsoka
HAHAHHAHA Krigl zdej si me pa nasmeju

Udarjalo:Ja sm spustu ceno,ker bi res rad imel močnejši avto in tega prodal,drgač sej avto dela bp sam sm res naredu napako k sm šel na švohnej avto,upam da se bo najdu kak kupc,sam zdej bol teško k sm ga tok spluvu,sam una bivša crxa je pa šla 200km/h+ po ravnem

Honda Civic HB 1.5 Lsi l.92 15col,cena 700ksit

Lp
Uporabniški avatar
Swifty
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Urosch » 06 nov 2003 12:38

Udarjalo, če se napiše, da se Honda ne kvari, ni to mišljeno, da nima nobenih okvar! A ti vsako besedo vzameš dobesedno?

HB VTI ´96
Uporabniški avatar
Urosch

OdgovorNapisal/-a Lex_ » 06 nov 2003 15:36

Swifty daj si nabavi hibridno Hondo, ki ti bo fajn letela pa porabo bo imel zelo nizko, ker za tvoje pripombe je resitev samo hibridni avto. Ker avta na konvencionalen pogon, ki ga bos vozil 200+ km/h in ti bo zrl 7 litrov ne bos nasel. To niti meni ne uspe z mojim bingacom...

Lp, Alex

Civic HB, 1.4i, l. 97(powered by special dihtunga)
Uporabniški avatar
Lex_
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a Lex_ » 06 nov 2003 15:44

Aja, swifty daj se samo povej kaksno porabo bi naj imel avto, ki ga vozis 200+ km/h (oziroma ga vozis v visokih obratih)?

Ma jugec ti zere ob normalni voznji z 1.1 masino 8l na 100 km. Pa kdo jamra tu gor, da nikamor ne gre pa zere ko krava?

Enostavno mi ni jasno kako imas pricakovanja da bi naj avto zelo letel in imel nizko porabo. Pa to se ni ratalo nobeni znamki (vsaj jaz ne vem, da bi...hibridi, elektricni avti in dizli izvzeti, ker se pac o bencinarjih menimo)

Lp, Alex

Civic HB, 1.4i, l. 97(powered by special dihtunga)
Uporabniški avatar
Lex_
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a Udarjalo » 06 nov 2003 17:18

quote:
Udarjalo, če se napiše, da se Honda ne kvari, ni to mišljeno, da nima nobenih okvar! A ti vsako besedo vzameš dobesedno?

HB VTI ´96

Kaj pa je mišljeno pod to besedno zvezo?
Razloži ki preneseni pomen, prosim!
Uporabniški avatar
Udarjalo
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a R type » 06 nov 2003 17:56

Udarjalo najprej naredi osnovno šolo, pol pa se bomo naprej pogovarjali.

LP

R type

Accord 2.0 16V l.95
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

OdgovorNapisal/-a ND4SPD » 06 nov 2003 18:02

Udarjalo biti idiot.

Sej zihr ne ve kaj pomeni ta besedna zveza

Lastnik ima HITROLETEČOČRNOPRASICO

1.6i 16V HB l.91
Portorož-Dolsko-140km-1h 15min (1.4HB l.90 90PS)
Uporabniški avatar
ND4SPD
Uporabnik

Kraj: Dolsko

OdgovorNapisal/-a R type » 06 nov 2003 18:10

ND4SPD ti ne "Nakovalo" zajebavati, ker on dobro vedeti kaj ti pisati. Saj ti videti, da "Nabudalo" zelo pameten biti. Njega šola via vrtec že zdavnja poslati.

"Tolkalo" a zdaj ti to razumeti?

LP

R type

Accord 2.0 16V l.95

Edited by - R type on 06/11/2003 16:11:23
Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a Udarjalo » 06 nov 2003 18:44

Pravzaprav sem opazil le, da je vajina stopnja funkcionalne pismenosti zaskrbljujoče nizka. Ali pa se je samo vajin kognitivni razvoj ustavil na stopnji konkretno- logičnih operacij, če uporabim Piagetovo klasifikacijo? :)
Uporabniški avatar
Udarjalo
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Udarjalo » 06 nov 2003 18:50

Priznam pa, da je navodilo, da moram izjavo "honda se ne kvari" razumeti v prenesenem pomenu, vsekakor izjava leta, vsaj kar se tiče avotmobilizma.
Zahvaljujem se vam, da ste poskrbeli za kar nekaj brezplačne zabave na vaš račun.

/me se prikloni
Uporabniški avatar
Udarjalo
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a R type » 06 nov 2003 19:00

Vidi, vidi mi tu imeti "Teslo" Nikola, on bit pravi genialac.

Zdaj razumem zakaj nisi tako dolgo odgovoril, si v Cicibanu iskal kako se reče Avtomobilizem. Pa na koncu še narobe napisal, "Avotmobilizem".

Ja definitvno bo čas, da se potrudiš in začneš brat PIL.

LP

R type

Accord 2.0 16V l.95
Uporabniški avatar
R type
Insane

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost