Hondek je napisal/-a:Samo nevem kaj so razmišlali da so 1,4 motor dali not čeprav je turbač

za tak agresivn look bi človek pričakoval 300hp minimalno. Pa mislim da ni veliko tuning potenciala več na tem motorju. Polek tega pa še cena je nabita full. za tak dnar že vozim subaru imprezo
Original-One je napisal/-a:Lahko je bil motor leta, vendar oprosti, ta avto z 1.4 motorjem ne gre nikamor. 2.0 TSI pa že lepo vleče. Pa sej veš sam, si imel GTI-ja.
Lp
Še letos bo navoljo model R, ki bo imel že krepkih 265 KS za ca. 36k in z "našim" popustom, bo pršel samo ca. 4k več kot ta.
Samo da vama pač razložim kako in zakaj 1.4 ?
Po petlih letih je treba sprobat nekaj drugega in vse prevečkrat se je pogledovalo na kazalec za gorivo in v denarnico ob registraciji.
Motor 1.4 TSI je pa
ODLIČEN kompromis med temi tremi stvarmi.
Poraba izredno majhna za bencinski motor, bolj ugodna sama registracija avtomobila, nižnji cestni sklad zaradi nižje prostornine motorja.
Že sedaj avto do 100kmh zelo spodobno pospešue. Tudi na avtocesti lepo pospešuje pri kakšnih prehitavenjih tam do 180 km/h. Tako da tu ne moreš rečt, da nikamor ne gre.
Z čipom, kot je že dejal CupraR, boš na performancah GTI-ja VI, oziroma Scirocca z 2.0 TSI motorjem. Je še napačen izbor 1.4 motorja ?
Jaz tu vidim, še enkrat, idealna kombinacijo performce (čip)
ca. 7.3 sec 0-100km/h max ca 238km/h, nižja registracije in porabe.
http://www.abt-sportsline.de/uploads/tx ... lter_D.pdf
Upam da sem sedaj naštel dovolj argumentov, da je izbira 1.4 TSI motorja res dobra.
Čez pet let pa mogoče pade kakšen R model, ko bodo prebili 300 KS, če bo že v uporabi kakšen motor v stilu TT RS z 335 KS.
Samo za naše ceste in kaj se vse dogaja na njih, je že 160 KS preveč...
LP