Napisal/-a Simak-R » 13 nov 2001 18:57
Emile pa ti si car ,mislm kaj bi ona brez tebe ej?Dej pejd si mal pogledad homologacijski list (un bel) k ga dobiš zraven avta pa mal preber!A ti ves kok se zmanjša pospešek in vse ostalo če daš 17ke gor!?Ni samo sirina glavnega pomena.Glede cen gum pa tkole:če ti dobiš gume za 50kosov je tvoj problem,drugi pa mamo zato veze in poznanstva,sorry pa ne sodi človeka če ga NE POZNAŠ,niti njegovih finančnih sposobnosti (ne sodi drugih po sebi).Glede 17 col na P206 pa vidm,da nimaš pojma,seveda da grejo gor pa če že gledaš skoz spedenane avte na netu si še mal 206tke,poglej pa boš vidu. Dej pol se prjav da lohk daš na avto,ki ma predpisano dimenzijo (MAX)185 ,širše pa da ti na tehničnem ne bo reku NIČ,sam domov te bo poslal!Sam tko ti povem pa mal premisl k ti bom to napisal:tehničnga naredim pa samo z prometno (brez avta) pa če ga pol manjka pa mi bo poštempljal tehničnega sam poznat morš mal ljudi!Pr gumah je pa mal drgač če ti tok vn štrlijo (se pa blatnike poširi)!Sam ne dojemata,da mi ni tok za te **** felge pol me bojo pa copsi ****** kadar bo kdo mel cajt.Sej te razumem valda boš zagovornik tamale sam dej pejt še ti mal poste brat pa boš vidu kaj sem napisu in kaj ona glede felken.Pa še neki 2trditev od 3h je pravilna,sam tok pa nism neumen,da bom čaku 45dni za ene **** felge pol pa skoz probleme mel,dej mal premisl če bi ti to naredu je to tvoj problem.Pa brez zamere nisem nobenmu NIČ HOTU je ona zacela pluvat po mojih felgah!
Lepo podavljeni!Honda Until The End Of Time!