facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

p206

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a West » 12 nov 2001 10:24

Simak-R daj mi povej kje si dobil srebrno konzolo.. a si jo samo prebarval ( s kaksno barvo?) al si jo dejansko zamenjal. Aja pa se one srebrne obrobe pri ventilaciji?
Kje se da to dobit..ker ce bi barval se bojim da bi se barva zacela lusciti.

LP A.
Uporabniški avatar
West
Uporabnik

Kraj: Maldives

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 12 nov 2001 20:19

West:to se kupi samo ne pri nas pa mal drago je.Ja lahko si pa tud pobarvaš sam ne bo šla barva dol če boš dal ličarju za pobarvat (sej ličar že ve,da mora bit dobr pobarvan če je to bolj izpostavljen del rokam).Sej se dobi za vsak avto sam fora je če si pripravljen to kupit.

Lepo podavljeni!Honda Until The End Of Time!
Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 12 nov 2001 20:36

Hm a si slučajno blond!?Veš pred 3mi leti bi blo zelo dolg cajta za cakat ce si hotel dat gor 17col felge,pa se zakon so uvedl glede felkn tko kot sem napisal zakaj sem dal te gor.Sam ti si en posebn seme ubistvu ena bedna pleh "*****".Zal tko je,pa še neki glede smrdlivosti:ne sodi drugih PO SEBI! Zakompleksana si pa tud tok,da se kr kamen joka.Pa ne mi več težit pa to,ker mi dobesedno presedaš.Pa KLEMEN JE PROV POVEDU:PEUGEOT JE SRANJE OD AVTA pa stem se sprijazn.

Edited by - Simak-R on 12/11/2001 18:37:45

Edited by - Simak-R on 12/11/2001 18:38:31
Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a designGRL » 12 nov 2001 21:34

Simak, najprej vdih izdih in pridi k sebi. A to naj bi bilo pogovarjanje?

Glede tega ce sem blond. Ja, sem in sem na to tudi ponosna. Glede peugeota. Imam pac rada ta avto iz neznanega razloga se posebno pa zato ker ga lahko do konca pritisnem in s mi nic ne more zgoditi. Ce bi mela hondo bi bila ze med pokojnimi pa ne zato ker ne znam vozit ampak ker pac ne znam vozit pocasi.
Okey. Glede tvojega peugeota - bivsega - pa tkole. Kupil si XS 1,4. Si pricakoval raketo? Kar si povedal o feltnah prvic slisim... Pa prepricana sem, da z denarjem dobis tudi nevem kaksne feltne vsak dan vsako uro. Tudi pred tremi leti. Sploh pa 17" feltne ki jih je res miljon samo treba je met mal dinarckov, ti pa najbrz nisi dobil tistih znizanih ane.

Okey. Zdej pa samo se o temu glede "pleh picke", k sploh ne vem kako naj to komentiram. Avti so mi pac kul ne bom pa fukarla s tipom zarad avta pa tud ce ma najboljsga na svetu. ko sva zacela z Emilom je mel renault 5. Krasen avto, velik cilj pleh picke pravis. Avti me pac zanimajo, kot zanimajo tebe, pa zato nisi pleh ***** ane? Okey. Upam,da ti je stvar zdej malo bolj jasna, pa ne me vec zalt ker sem rekla da mi pac tele tvoje 14" al pa 13" niso vsec.

Pa lep pozdrav...
Uporabniški avatar
designGRL
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 12 nov 2001 21:56

Lej sploh nima smisla ti kej nazaj pisat pa se kregat se mi ne da.Sam slabo prebiraš poste to ti lahko povem pa Klemen verjetno isto.Pol so pa vsi drugi prasci k ti kej nazaj napišejo,ker ne razumes določenih stvari v postih.Sej z tem momentom naprej sva zaključila debato (kreg),ker nimam časa za take bedarije.Lepo se imej pa zelim ti veliko sreče z Peugeotom !

Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a designGRL » 12 nov 2001 23:46

Simak jaz se sploh nisem kregala s tabo, ti si mi rekel pleh *****, blonda itd in to samo zato ker mi niso vsec feltne na tvojem pizoju... no pa koncajmo to temo... samo da omenim se to, da se mi zdi full nefer da ti jaz rihtam slikce na serverju pol pa ne smem niti komentirat?
Uporabniški avatar
designGRL
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 13 nov 2001 01:53

Saša:to sploh ni res,da sem ti reku pleh ***** zarad tega,ker teb naj ne bi bile moje felge všeč!Vsake oči majo svojga designerja,a ni tko?Sam fora je v tem,da sem ti jest povedu:da za večje felge bi mogu pa full čakat,zakaj?Ker sem hotu met O.Z RACING SUPER TURISMO CORSA 17col pa jih ni mel z razmakom za Peugeot tolk velkih!Pa je reku,da je treba naročit (čakal naj bi pa cc45dni)pa se zacel je morit z unim zakonom,kao,da vecje od teh ne smeš dat gor (da je tak zakon)pol sem pa reku:**** pol pa 14-ke gor pa v podn spustit pa me nau pol noben polcaj jebu k bo mel čas.Ti si pa na vsak način kritizirala:jest bi mela raj une original gor-kao te so pa tok slabe!?Pa se to ane original sem mel jeklene navadne felge gor!Tko,da nimaš bit kej užaljena,ker si sama mal zaj...ker nisi prebrala postov tko kot pise (isto kot pri Klemnu).Tko,da pozab zdej na to pa gremo naprej!

Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a designGRL » 13 nov 2001 12:50

Kot prvo, nisi omenil da si mel navadne feltne gor, matka je p206 kupla z litkami ker ma XT 1,4 in so litke serijsko. sem malce pozabila da si mel XS 1,4. Saj mi je v bistvu vseeno kaj si mislis o meni samo bilo je res "low" da si mi rekel pleh ***** ( In da to naredis se na forumu... ) pa me niti ne poznas in to ti zamerim, for always.
Kar se pa litk tice bi jaz za vsake litke pocakala 45 dni ce bi jih res hotla met. Pa tut glede zakona bi se prej pozanimala ali pa pocakala se nekaj casa da se stvar ne razjasni.
Nenavadno kako cloveka full uzalis potem pa hoces da to pozabi. Pozabis lahko ti, jaz ne bom.
Uporabniški avatar
designGRL
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 13 nov 2001 13:59

Aha glede litk bi počakala če bi jih res hotla met ane.Glede zakona bi se pozanimala(zenska pol zlahte mam na Policiji pa na zelo visokih položajih pa smo prašal pa so povedal,da nej ga ne serjem z tem ker mi ne bojo mogl pomagat če bom kazni dobival z 17tkami ok za 16 bise se slo k bi naredu a test,sam 17 je pa preveč odstopanja je reku striko),ker je v homologacijskem listu zapisano max.15col!Pol bi pa ti lohk čakala do dons če bi bli problemi z sprejemom zakona!Sam fora je,da so ga že takrat sprejel,tko,da žal se mi ne da z pritožbami ubadat.Sicer pa glede tega da bi ti počakala 45ni če bi jih hotla met ane men se pa za ene felge k bom tko al tko keš zgubu takoj k jih bom kupu ne da čakat.Sicer pa k boš SVOJE kupovala boš kupila take k bodo ustrezale in ne boš mela problemov z copsi,ane?No pa nehi ze tezit z temi felgami najprej za svoje poskrbi!Pa zameriš al pa ne me sploh ne zanima (sam ze iz prejšnih postov vidm,da si huda zamerljivka)ne znaš sprejemat kritike pa to se ne nanaša na "pleh *****" ampak na negatine besede o Peugeotu!

Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a designGRL » 13 nov 2001 14:07

Simak, glede na prejsnje poste vidim, da rad zajebavas folk. Za peugeot poste nic ne zamerim, je bolj joke kot kaj drugega. Razprava.
Ce pa se name spravis osebno ( pleh *****, blonda ) pa valda da zamerim.

Glede feltn pa res pretiravas, fora je v tem da ti sploh ne morim samo ne razumem zakaj si vse to tako osebno vzel? jaz bom pa itak kupla ene lepe 15 col k mi je 17 col na 206 itak grdo.
Uporabniški avatar
designGRL
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 13 nov 2001 15:05

Ne sodi človeka če ga ne poznaš,ker nism nč osebno vzel sam stvar je taka,da si prva začela zalit moje felge pol si pa užaljena k ti kdo kej nazaj reče.Sploh pa sva z tem momentom zaključila,pa piš naprej kar hočeš

Honda Vs. Peugeot 30:0

Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a designGRL » 13 nov 2001 15:11

Okey. Whatever. Nikoli nisem rekla, da je p206 boljsi od honde, rekla sm samo, da je MENI boljsi. Še vedno ne razumeš, ane?

Saša:
P206 : H
30:10
Uporabniški avatar
designGRL
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 13 nov 2001 15:38

Ja dobr vama dogaja al kaj ne bio nobeden popustu,kar se tice pa felten pa 17" na peugeota 206 sploh mal verjetnosti da grejo gor ce pa ze grejo pa te pride ena taka guma okol 50 jurjov in kolker jest vem so za 17" feltne najmanjsa dimenzija v sirino 205 ce ni se visja in ni nobenega zakona da ti ne smes dat visje feltne ampak je zakon da ti guma ne sme gledati cez rob blatnika in to je bla fora pri teb 205 siroka guma pri p206 bi pa kar kulturno vn zijala,tko da koncamo to debato in razne nakladancije in podjebavanja en druzga v mozak pa nehita se ze kregat...
Fora je ta da msas ti po eni strani prou tamala pa tud pa noben noce popustit OBUPA!!!

Scena je taka feltn ti nisi vrgu gor iz telih razlogov:
1.Nisi meu kesa za gume in sploh za take feltne...
2.Ce si meu kes se ti res ni dal cakat ce si ze hotu tocno ta model feltne,sam je itak se drugih miljon,zato mi je ta sumljiv...
3.Si meu kes,se ti je dal cakat pa so ti zamoril zarad tistga zakona in se ti ni dal se blatnikov sirt in si se pac odlocu za to varijanto za katero je najmanj *****...

To je to zakon je pa sam ta ki sem ti ga navedel zato ne begaj folk,k ni ql:
Guma ne sme gledati cez rob blatnika pa pika pa konc...Razsiris blatnike in problem je koncan sam zato je spet potreben kes a ne?

LP pa brez zamere
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

Kraj: Radovljica, Šk.Loka

OdgovorNapisal/-a West » 13 nov 2001 18:04

Se mi je kr zdelo da bo emil posredoval ...samo sem bil preprican da ze kaksen post poprej.
Ne vem no..topicov je dost..edini ko je za ne-honde ...in se podtopic za p206 ...ravno v tega..pa ni treba uvazat sistema, ki se uporablja v avtodrom forumu...
Plus tega je še ta košček foruma namenjen za..bom citiral "Kotiček za ne-Honde" pa je skoraj v vsakem postu omenjena honda....ali pa vsaj neko prepricevanje da je honda..pa da bi honda..pa a ves da honda..pa pri hondi.. Dajmo se vzdrzat izbruhov? al bomo pa vsi

LP Ales
Uporabniški avatar
West
Uporabnik

Kraj: Maldives

OdgovorNapisal/-a designGRL » 13 nov 2001 18:17

West! Dober argument!
Uporabniški avatar
designGRL
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 13 nov 2001 18:19

West kaj bomo!!??

Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 13 nov 2001 18:57

Emile pa ti si car ,mislm kaj bi ona brez tebe ej?Dej pejd si mal pogledad homologacijski list (un bel) k ga dobiš zraven avta pa mal preber!A ti ves kok se zmanjša pospešek in vse ostalo če daš 17ke gor!?Ni samo sirina glavnega pomena.Glede cen gum pa tkole:če ti dobiš gume za 50kosov je tvoj problem,drugi pa mamo zato veze in poznanstva,sorry pa ne sodi človeka če ga NE POZNAŠ,niti njegovih finančnih sposobnosti (ne sodi drugih po sebi).Glede 17 col na P206 pa vidm,da nimaš pojma,seveda da grejo gor pa če že gledaš skoz spedenane avte na netu si še mal 206tke,poglej pa boš vidu. Dej pol se prjav da lohk daš na avto,ki ma predpisano dimenzijo (MAX)185 ,širše pa da ti na tehničnem ne bo reku NIČ,sam domov te bo poslal!Sam tko ti povem pa mal premisl k ti bom to napisal:tehničnga naredim pa samo z prometno (brez avta) pa če ga pol manjka pa mi bo poštempljal tehničnega sam poznat morš mal ljudi!Pr gumah je pa mal drgač če ti tok vn štrlijo (se pa blatnike poširi)!Sam ne dojemata,da mi ni tok za te **** felge pol me bojo pa copsi ****** kadar bo kdo mel cajt.Sej te razumem valda boš zagovornik tamale sam dej pejt še ti mal poste brat pa boš vidu kaj sem napisu in kaj ona glede felken.Pa še neki 2trditev od 3h je pravilna,sam tok pa nism neumen,da bom čaku 45dni za ene **** felge pol pa skoz probleme mel,dej mal premisl če bi ti to naredu je to tvoj problem.Pa brez zamere nisem nobenmu NIČ HOTU je ona zacela pluvat po mojih felgah!

Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 13 nov 2001 19:05

Aja pa včeri sem bil pri FAZERJU pa je reku čim se blatniki sirijo on SE NE BO FUKOV z pridobitvijo homologacije,da nauš tok pameten skoz,ker že tok tezko dobiš homologacijo za tmne šipe,kaj šele za to!Je pa povedal ker sem šu prašat za kompleten kit (totalno predelani odbijači,pragi,širjeni koloteki,spojlerji,skratka unikat)za Vti HB.

Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 13 nov 2001 19:13

Aja West a si slučajn ne pismen se pogovarjamo o felgah od honde slučajno?

Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Gorazd » 13 nov 2001 20:23

Dejte se mal pomirit, pa zacite konstruktivno debatirat. Brez panike, sej je sam debata, ne se kregat in zalit drug drugega neki...
Uporabniški avatar
Gorazd
Uporabnik

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost