Napisal/-a lucas » 25 jan 2004 00:02
[quote]
ja no nekateri res skor ne priznate, pac vti ni za na AC, k berem, da če bi bil pa v mestu pa to pa to. ej ja kdaj je pa mb bil športnik pa letu z mesta , ja ne gre ane. no meca je pač limuzina za udobje, gre pa lahko hitro ja. drugač pa že nekaj časa berem kle na forumu da folk (kar nekaj je takih) sploh ne ve podatkov za večino avtov z evrope, le za japonce.ok, sej ni problema, samo kdaj se tud kaj drugega prebere.ker pol pa gledajo kaj je to pa ono, pa tko gre. jz če vidim neki kar vem da ma tolk pa tolk konj, navora, kubikov, ga pustim ker vem da ne morem. pač učasih bolš vedet. no ker vidim da pol na veliko sprašujejo, kolk ma pa tole konjev, pa kaj je blo tole, k je šlo k nevemkaj. enostavno eni kle so slepi pa vidjo sam japonce pa honde, ok, nč narobe dobri avti, samo, ne vedno najhitrejši. pa ko so že taki poznavaletji, jah mogoče za honde, sam je dobro kdaj pa kdaj vedt tud kaj več. če je bil kompressor je meu 163KM. sam ok, to normalno da leti. tud octavia turbo stisne marsikaterega vtija. pa je ŠKODA!
sam povedat sm, hotu, pa nočem kkaih vojn iz tega delat.
Prvo glede mercedesa ,mercedes ima trenutno najhitrejšo serijsko limuzino S600 4.6s do 100km/h in mercedes je hitrejši od vtija.
Drugo jaz imam vtija in se z njim vozim po AC in lokalnih in se ne bi strinjal da vti ni za AC(to je moje osebno mnenje)
Tretje ne rabi imeti avto 100kw močnejšega od drugega da bi se upal z njim priganjat po cesti ker bi vedel da ga bom nascal.
Pa še glede Škode če bi rekel za RS octavijo bi ti še verjel(7.9s do 100km/h)
1.8T pa nikoli,niti v sanjah.
Mrcedes je pa še zmeri evrops avto saj jast tak mislim.
jast pa sam mal pamet stresam tuki na forumu,pa tud nočem nobenih vojn.
blabal ta letnik za katere sem ti jaz podatke napisu je zadnji model C klase tastare.
lp