CVIČEK MAFIJA-made in dolenska ------------------------------------------------------------------ FIAT-- Fix It Again Tommorow CRX MOTEGI:)-ex Honda Civic Sport-red milano :) ex Peš Honda
ma dokler je samo pleh je super..ceprav sem pravkar naredil glavni servis,komplet zavore in nove gume.. smo pa vsi o.k ustrasil sem se za tamale ampak je vse v najlepšem redu lahko bi bilo veliko huje.. ja zdaj pa lepo accorda karavan..
hm te težave z zaribavanjem so zelo poznane sam sem imel mazdo 6 z prevoženimi 321kkm pa so me kolegi vsi samo gledali ko sem omenil da na motorju niti ena stvar ni bila pokvarjena ker so tudi slišali govoriceo tem da ti motorji zaribajo in bla bla.Vbistvu ti motorji so problematični samo zaradi tistega sita v karterju jaz sem ga čistil na vsakih 15kkm toraj na vsaki servis in z avtomobilom ni bilo problemov ja če se tega ne počne pa se sito zabaše z umazanijo ter posledično več ni mazanja in motor zariba.Aja pa bakrene podložke na injektorih je treba menjat to pa je tudi vse kar se motorja tiče