facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

APP Europe Nissan 370Z

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a petronas » 18 nov 2009 01:33

tref je napisal/-a:
Symon je napisal/-a:Zdaj se mi je pa Clarkson prvič zameril ker vidim kakšno škodo je naredil s svojo izjavo. :shock: :lol:

Sam ni mi jasno zakaj je to naredil? Ali res ni vedel. Mogoče iz provokacije?

Ni mi jasno zakaj sploh gledas ta "proljev" od avtomobilisticne oddaje? In zapovrh se recenemu slepo verjames?
---===::: You’re a very good driver, except for the fact that you drive like shit! :::===---
Uporabniški avatar
petronas
The Honda Doctor

OdgovorNapisal/-a R type » 18 nov 2009 14:25

tref je napisal/-a:
Symon je napisal/-a:Zdaj se mi je pa Clarkson prvič zameril ker vidim kakšno škodo je naredil s svojo izjavo. :shock: :lol:

Sam ni mi jasno zakaj je to naredil? Ali res ni vedel. Mogoče iz provokacije?

Ja halo. Pa saj v Top Gearu ves čas nabijajo in si zmišljujejo, to ali ono. Polni so sarkazma.

To je ena najboljših humorističnih oddaj. Ni pa tehnično gledano niti A od avtomobilske oddaje.

Kdaj boste že to dojeli?

A potem tudi verjameš Jeremiju da je Aston Martin najboljši avto na svetu kot nonstop ponavlja. Ali pa da je Jaguar boljši od konkurence čeprav je v večini točk slabši? :lol:

Get my point?

Top Gear je fenomenalna humoristična serija (zame najboljša na svetu), ampak kar se tehnike tiče jim ne verjamem niti besede.

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

OdgovorNapisal/-a R type » 18 nov 2009 14:31

G-4S je napisal/-a:Zato ker je Clarkson "just show no go" :D Če hočeš bolj realno oceno, glej Fifth Gear, če hočeš res zabavno oddajo o avtih pa Top Gear in seveda jemlji stvari z rezervo :)

Maš cel kup videov na temo 350Z od 5th Gear :wink:

http://www.youtube.com/results?search_q ... th+gear+35

Fifth gear je ukinjen. :lol:

Bo treba kr na DSF D-MAX prešaltat. Tim lepo testira stroje in pove veliko subjektivnih stvari kar mi zelo sede. Dejansko potegneš nekaj iz oddaje.

@Tref:

http://www.youtube.com/watch?v=jdsNUMR6EKo

http://www.youtube.com/watch?v=uMp6A71_1FI

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a G-4S » 18 nov 2009 15:28

Nisem vedel, da je ukinjen. Škoda, mi je bil všeč. Tima bi pa z veseljem gledal, če bi zastopil nemško :?
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a R type » 18 nov 2009 15:42

Ja Fifth gear je na žalost zašel v napačno smer. Hoteli so postat smešni pa neke dodatke imeli, anemsto da bi se držali tehnične plati. So bili zanimiva protiutež Top Gearu. Vsaj včasih. Fifth gear tehničen, Top Gear zabava. :D

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a tref » 18 nov 2009 16:44

Mislim da ni bil nikoli namen oddaje Top Gear bit ne vem kk tehnično pravilen. Veliko ljudi avtomobili zanimajo, vendar do neke mere. Malo kdo se ubada s tem kakšni motorji se vrtijo v različnih znamkah avtomobilov. Če pa ti združiš hitre avtomobile, drifte, teste ter humor, imaš pa gledanost zagotovljeno. Sej tudi predstavijo avto tk znotraj kot zunaj, povejo slabe lastnosti ( dobrih bolj malo :) ) Res pa je da Clarkson malo poveličuje angleške znamke, Hammond ma bolj Nemce čez, on ta tretji pa Dacijo :) Skratka men je oddaja všeč. Včasih sem redno spremljal tudi Motorvision na DSF, zdej pa mi čas to ne dopušča.
Honda accord ictdi, 07
Toyota RAV4 2,2 D-4D 4WD exe, 07
Nissan 370Z Limited edition 2013
Uporabniški avatar
tref
Uporabnik

Kraj: Velenje-Lj-Sežana

OdgovorNapisal/-a tref » 18 nov 2009 16:45

Nisem vedel da tole sploh obstaja. Tima sem včasih gledal v Motorvision. A ima zdej svojo oddajo ?
Honda accord ictdi, 07
Toyota RAV4 2,2 D-4D 4WD exe, 07
Nissan 370Z Limited edition 2013
Uporabniški avatar
tref
Uporabnik

Kraj: Velenje-Lj-Sežana

OdgovorNapisal/-a R type » 18 nov 2009 17:23

tref je napisal/-a:

Nisem vedel da tole sploh obstaja. Tima sem včasih gledal v Motorvision. A ima zdej svojo oddajo ?

Ne ni njegova oddaja. Ima skupno oddajo z uno babo ki obvlada nurburgring. :)

Všeč mi je kre preferira ogromno različnih stvari če so le dobre. Recimo EVO-ta je fenomenalno opisal. Prav tako nima problemov popljuvat nemcev in to na veliko če niso to za kar se predstavljajo.

Meni je fenomenalno za gledat. Končno ena resna oddaja kjer se ne vzdiguje v nebo določenih avtov in se ne trudi delat dirk ampak razloži po kmečko kje je razlika med avti. Tip se obnaša malo feget style venda zame odlično opisuje.

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

Prejšnja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost