Ga ma en kolega... 2.0 karavan, vem pa za dve stvari...
1. če se zaletiš se ti bo razbila luč, pa blatnik se bo zvil, iz drugega avta (v tem primeru corola) boš pa totalko naredu
2. motor se mi zdi, da je zelo vzdržljiv, saj ta ima prevoženih precej čez 200k - od tega od 150k - cca 200k brez dolivanja olja in servisa
Ni ravno pohvalno za lastnika, za avto pa se mi zdi da
jest imam v mislih sedan verzijo, ampak info je dobrodošel.
glih dons sem bil pri človeku, od katerega mislim kupiti avto...smo šli na testno vožno.
meni se je zdel menjalnik(oz. diferencial) malce glasen, zdej me pa zanima če je to pri vseh legacy-jih??? tega letnika?
Subarujevi motorji so izredno vzdržljivi. Se je že pisal na forumu o enem Legacy-ju s 500k kilometri, ko ga je uvoznik(takrat Industrijaimport) nazaj odkupil in poslal na Japonsko...
Po mojem ne moreš zgrešit, edino poraba ne vem kakšna je.
To so zelo dobri in vdzljivi stroji..Edino poraba je malo kritična 2.0 zre kar okoli 12litrov, sam sem se zanimal za njega, ker bi ga kupil za cez zimo, 4wd je eden izmed boljsih, masina je pa tak al tak neunicljiva..Edina slabost te box masine je, da tezko vzge..Ubistvu so to slabosti vseh box masin, alfa, motorji BMW...itd..NOvejse box masine resujejo twin spark tehnologije, se pravi 2 svecki na 1 cilinder..
Jest pravim za 2.0 kolk zre..to so box motorji, ki vsi kurijo vec kot pa linjski al pa V motorji, primer so ti alfe, al pa impreza...2.0 zre od 10> pod 10 ga ne dobiš..12 pa z lahkoto..
u glavnem, boxerji so znani po tem da pokurijo kak liter, dva več benzina. to je to. pa ni kaj komentirat tuki. znano je pa tudi da so prekleto vzdržljivi. tud porsche je med zlo zlo vzdržljivimi, pa je športen avto, se prav da ljudje ne šparajo z njim. pa delajo zelo dolgo in dobro. boxer ma pač prednosti, p atud nekaj slabosti. normalno. nič ni popolno.