Moderator: Blue Angels
ja bi se kr strinju sam pod pogojem da nebi z itr delu vec kot 50km dnevno,ker drgac bi mi križ vn vrgl to je tolk neudobno vozilo da joj,pa niti racunica se ne isplaca ce se spomnem da se vozim z avtom ki ga poganja 4k eur vredn mlincek........dBeast je napisal/-a:ITR za daily drive in e30 za drift
Administrator ti si pa smešenR type je napisal/-a:Ja točno noben ne sme nič čez pleh rečt. Si med prvimi ki skače od razburjenja ko kdo omeni hondin pleh.
In če je tebi bratranc ali kolega to omenil še ne pomeni da je to sveta resnica.
Sam ste smešni res.
Meni ej pa sosed ki je mehanik povedal da so honde jajc. In to ej zdaj sveta resnica?
Joj ste otročji.
Dajte se malo manj obremenjevat z tem plehom.
LP
TIN je napisal/-a:ja bi se kr strinju sam pod pogojem da nebi z itr delu vec kot 50km dnevno,ker drgac bi mi križ vn vrgl to je tolk neudobno vozilo da joj
kištice za jabolkoR type je napisal/-a:Meni tele spuščene in predelane kištice za jabolka ne potegnejo.
Vsekakor pa nenormalno spoštujem tvojo neusahljivo voljo do predelave teh krjol.
Energije, vztrajnosti in volje imaš za celi forum skupaj.![]()
![]()
LP
AERODECK je napisal/-a:Administrator ti si pa smešenR type je napisal/-a:Ja točno noben ne sme nič čez pleh rečt. Si med prvimi ki skače od razburjenja ko kdo omeni hondin pleh.
In če je tebi bratranc ali kolega to omenil še ne pomeni da je to sveta resnica.
Sam ste smešni res.
Meni ej pa sosed ki je mehanik povedal da so honde jajc. In to ej zdaj sveta resnica?
Joj ste otročji.
Dajte se malo manj obremenjevat z tem plehom.
LP![]()
![]()
enkrat praviš pa sej pleha ne moraš žalit,če jaz kaj nazaj povem v plus Hondi me nazaj zabiješ kot da smo na bmw forumu,če kaj rečem slabga o bmw spet u luft
in pol še govoriš da sem reku da je bmw jajc
enostavno prav jejbaš me administrator in ne pustiš da DEBATIRAMO.Če bi moral kupit švaba bi šel na bmw je pa res da v primeru da včasih vozim prikolco se res ne predstavljam zadnji pogon ker če zapade nekaj snega bi blo treba za cesto parkirat pa poklicat enga ki ma spredaj pogon da me odpelje domov !! Torej tudi žal bmw ma slabe stvari !! Jasno pa da prekaša v kateri stvari Hondo,vendar na tem forumu si ne moremo deliti mnenja o teh zadevah !!! Ker tukaj na našem forumu so tudi kakšni zelenci ki so komaj dobili izpit za avto in bi jim bila dobrodošla marsikatera informacija. Torej če rečem da ma 5-ica podn armaturo naj mi kdo pove če misli da ne in zakaj.Ko bomo pa žalit začel uporabnike pol se pa javi Administrator ker drgač pa sam serješ po forumu
Ej sam da človk na avtomobilskemu forumu ne sme čez pleh govort
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost