facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

smeti

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a BostjanDC2 » 08 mar 2009 00:55

Tud to bi bla varianta :D
Uporabniški avatar
BostjanDC2
Uporabnik

Kraj: EvoLand

OdgovorNapisal/-a TIN » 08 mar 2009 01:03

dBeast je napisal/-a:ITR za daily drive in e30 za drift 8)
ja bi se kr strinju sam pod pogojem da nebi z itr delu vec kot 50km dnevno,ker drgac bi mi križ vn vrgl to je tolk neudobno vozilo da joj,pa niti racunica se ne isplaca ce se spomnem da se vozim z avtom ki ga poganja 4k eur vredn mlincek........
Ce pa nebi bil dnar omejitev bi za daily drive absolutno imel CTR ker se mi zdi cist primeren avto glede na zmogljivost za mestno draisarijo...
E30 pa je uporaben za vse tudi za daily je super odvisno od paketa-motor-oprema....... :D
e3o+s50- 11,4s 197kmh/402m
-7,4s 156kmh/201m with stock engine:) najhitrejši atmosferec v sloveniji.......
http://www.youtube.com/watch?v=rXS7NGpydII
Kugla winter wagen!
swift gti
Uporabniški avatar
TIN
Uporabnik

Kraj: CELJE

OdgovorNapisal/-a BostjanDC2 » 08 mar 2009 01:08

uf, men se pa sedi perfektno, nasprotno od bolečega križa pa prevozim na dan kar nekaj km. Če bi mel e30, mi nebi bla ravno pomembna oprema in sedeži, vsaj zadaj ne ker jih itak ne bi bilo :D
Uporabniški avatar
BostjanDC2
Uporabnik

Kraj: EvoLand

OdgovorNapisal/-a AERODECK » 08 mar 2009 08:07

R type je napisal/-a:Ja točno noben ne sme nič čez pleh rečt. Si med prvimi ki skače od razburjenja ko kdo omeni hondin pleh.

In če je tebi bratranc ali kolega to omenil še ne pomeni da je to sveta resnica.

Sam ste smešni res.

Meni ej pa sosed ki je mehanik povedal da so honde jajc. In to ej zdaj sveta resnica?

Joj ste otročji.

Dajte se malo manj obremenjevat z tem plehom.

LP
Administrator ti si pa smešen :lol: :lol: :lol: enkrat praviš pa sej pleha ne moraš žalit,če jaz kaj nazaj povem v plus Hondi me nazaj zabiješ kot da smo na bmw forumu,če kaj rečem slabga o bmw spet u luft :roll: in pol še govoriš da sem reku da je bmw jajc :shock: enostavno prav jejbaš me administrator in ne pustiš da DEBATIRAMO.Če bi moral kupit švaba bi šel na bmw je pa res da v primeru da včasih vozim prikolco se res ne predstavljam zadnji pogon ker če zapade nekaj snega bi blo treba za cesto parkirat pa poklicat enga ki ma spredaj pogon da me odpelje domov !! Torej tudi žal bmw ma slabe stvari !! Jasno pa da prekaša v kateri stvari Hondo,vendar na tem forumu si ne moremo deliti mnenja o teh zadevah !!! Ker tukaj na našem forumu so tudi kakšni zelenci ki so komaj dobili izpit za avto in bi jim bila dobrodošla marsikatera informacija. Torej če rečem da ma 5-ica podn armaturo naj mi kdo pove če misli da ne in zakaj.Ko bomo pa žalit začel uporabnike pol se pa javi Administrator ker drgač pa sam serješ po forumu :roll:Ej sam da človk na avtomobilskemu forumu ne sme čez pleh govort :roll:
R-type ; Roman ti je pa prav napisal. Si res za k psihiatru.
Uporabniški avatar
AERODECK
Uporabnik

Kraj: NA HLAJENJU

OdgovorNapisal/-a MINY » 08 mar 2009 09:49

TIN je napisal/-a:ja bi se kr strinju sam pod pogojem da nebi z itr delu vec kot 50km dnevno,ker drgac bi mi križ vn vrgl to je tolk neudobno vozilo da joj

no to lih ni res da je neudoben avto..... brez medvretenčne ploščice sem pa še mal vretence mi manjka pa me pri vožnji z ITR še niti enx ni križ zabolel ;)
1998 ITR DC2 #00621 a.k.a. MEI
Uporabniški avatar
MINY
Uporabnik

Kraj: Mengeš (center evrope)

OdgovorNapisal/-a Maxtor » 08 mar 2009 10:09

Dobr to... :D Verjetno je tudi dost odvisn kako imaš sedež naštiman. Če mam recimo v 5g sedež bolj pokonc je ok. Če ga malo magnem me po enih 300km mal peče. Če pa ga skor poležem (ker sem 2m velik) pa je spet ok. Edino ostajat iz avta se je treba naučit, da te kolen ne boli :lol: :lol:

6g ima dosti bolj udobne sedeže...

Aja pa E30 mi je od zunaj res lep avto (sploh kabrio)
OP Turbo
Uporabniški avatar
Maxtor
Uporabnik

Kraj: Prebold

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 08 mar 2009 10:40

Fantje vrnite se na temo tu ne govorim o avtih ampak o Bmw-eju :lol: :lol: :lol:
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a AERODECK » 08 mar 2009 10:43

R type je napisal/-a:Meni tele spuščene in predelane kištice za jabolka ne potegnejo.

Vsekakor pa nenormalno spoštujem tvojo neusahljivo voljo do predelave teh krjol.

Energije, vztrajnosti in volje imaš za celi forum skupaj. 8) 8)

LP
kištice za jabolko :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
R-type ; Roman ti je pa prav napisal. Si res za k psihiatru.
Uporabniški avatar
AERODECK
Uporabnik

Kraj: NA HLAJENJU

OdgovorNapisal/-a R type » 08 mar 2009 16:06

AERODECK je napisal/-a:
R type je napisal/-a:Ja točno noben ne sme nič čez pleh rečt. Si med prvimi ki skače od razburjenja ko kdo omeni hondin pleh.

In če je tebi bratranc ali kolega to omenil še ne pomeni da je to sveta resnica.

Sam ste smešni res.

Meni ej pa sosed ki je mehanik povedal da so honde jajc. In to ej zdaj sveta resnica?

Joj ste otročji.

Dajte se malo manj obremenjevat z tem plehom.

LP
Administrator ti si pa smešen :lol: :lol: :lol: enkrat praviš pa sej pleha ne moraš žalit,če jaz kaj nazaj povem v plus Hondi me nazaj zabiješ kot da smo na bmw forumu,če kaj rečem slabga o bmw spet u luft :roll: in pol še govoriš da sem reku da je bmw jajc :shock: enostavno prav jejbaš me administrator in ne pustiš da DEBATIRAMO.Če bi moral kupit švaba bi šel na bmw je pa res da v primeru da včasih vozim prikolco se res ne predstavljam zadnji pogon ker če zapade nekaj snega bi blo treba za cesto parkirat pa poklicat enga ki ma spredaj pogon da me odpelje domov !! Torej tudi žal bmw ma slabe stvari !! Jasno pa da prekaša v kateri stvari Hondo,vendar na tem forumu si ne moremo deliti mnenja o teh zadevah !!! Ker tukaj na našem forumu so tudi kakšni zelenci ki so komaj dobili izpit za avto in bi jim bila dobrodošla marsikatera informacija. Torej če rečem da ma 5-ica podn armaturo naj mi kdo pove če misli da ne in zakaj.Ko bomo pa žalit začel uporabnike pol se pa javi Administrator ker drgač pa sam serješ po forumu :roll:Ej sam da človk na avtomobilskemu forumu ne sme čez pleh govort :roll:

Moja izjava je vseeno bial del Eddy-jeve teme in se je na njo nanašala. Med tem ko tvoje vodijo v debele offtopic.

Če mi imeš kaj povedat nadaljuj po ZS.

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

Prejšnja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost