facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Passat notranjost??

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a CupraR » 29 sep 2008 16:35

G-4S je napisal/-a:
CRX_delsol je napisal/-a:Kvaliteta je nedvomno boljša pri pasatu.

Poglej Accorda s 100t km in VAG s 100t km :wink:

Moje izkušnje: pr bolj opremljenih verzijah (razred Civic) ni problemov z kvaliteto 8)
Ne pozabit na to da je Renault f1 prvak..... Zaradi cesar imajo sedaj vsi klioti nekaj KM vec, nekoliko manj pokurijo, servisni interval pa se je podaljsal za 2000 km. Njihovim voznikom pa se je podaljsal tic, povecal gobec in zmanjsal iq.
Uporabniški avatar
CupraR
Brake Master

Kraj: Bolivia

OdgovorNapisal/-a G-4S » 29 sep 2008 19:47

Fotrov audi pri 112t km zgleda precej neugledno (zguljen volan, zguljena plastika okrog stikal, zguljeno blago) :?

Tudi ko sem kupoval drugi avto, sem bil presenečen nad ibizami, poloti in golfi. Vse nekaj zguljeno okrog stikal, kilometrov pa v večini primerov manj kot 60t.

Mislim, da stopnja opremljenosti ne igra neke vloge, saj so materiali enaki, edino sedeži bi znali bit iz kvalitetnejšega materiala.

BTW... veliko je bilo rečenega koliko so nove honde drage. Mislim, da primerjava iz linkov v prvem postu odgovori na to dilemo :wink:
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a AERODECK » 29 sep 2008 20:17

Recimo imel sem accorda .90l ko sem ga prodal je imel 250 tisoč star je pa bil 14 let in nisem videl nobenih napak zici so bili kot novi manšeta na prestavni ročki nič strgana na volanu ni bilo veliko znakov obrabe vsi gumbi so delovali brezhibno.Tko da me verjetn ne bo nobeden prepričal da znotraj niso Honde kvalitetne.
R-type ; Roman ti je pa prav napisal. Si res za k psihiatru.
Uporabniški avatar
AERODECK
Uporabnik

Kraj: NA HLAJENJU

OdgovorNapisal/-a CRXesi » 29 sep 2008 23:13

Ena boljših stvari pri Hondi je vsekakor notranjost (kvaliteta materijalov, ki se pokaže skozi leta) Moja armaturka v del solu, ki je stara 11 let zgleda bolj nova kot marsikateri VW, Audi par let star...resnično! Je pa res, da tudi čiščenje in vzdrževanje naredi svoje...
CRX Esi l.97

Lp
Uporabniški avatar
CRXesi
Uporabnik

Kraj: Wineland

OdgovorNapisal/-a CupraR » 29 sep 2008 23:41

G-4S je napisal/-a:Fotrov audi pri 112t km zgleda precej neugledno (zguljen volan, zguljena plastika okrog stikal, zguljeno blago) :?

Tudi ko sem kupoval drugi avto, sem bil presenečen nad ibizami, poloti in golfi. Vse nekaj zguljeno okrog stikal, kilometrov pa v večini primerov manj kot 60t.

Mislim, da stopnja opremljenosti ne igra neke vloge, saj so materiali enaki, edino sedeži bi znali bit iz kvalitetnejšega materiala.

BTW... veliko je bilo rečenega koliko so nove honde drage. Mislim, da primerjava iz linkov v prvem postu odgovori na to dilemo :wink:

E lih to ti hočm dopovedat, pr unih k od VAG-a je tut od opremljenosti odvisno kakšne materiale dobiš. Žal se pozna :roll: in to vse plačaš :roll: tako da čisto vrjamm da razne srdenje verzije so čez par let čist zjb...
Ne pozabit na to da je Renault f1 prvak..... Zaradi cesar imajo sedaj vsi klioti nekaj KM vec, nekoliko manj pokurijo, servisni interval pa se je podaljsal za 2000 km. Njihovim voznikom pa se je podaljsal tic, povecal gobec in zmanjsal iq.
Uporabniški avatar
CupraR
Brake Master

Kraj: Bolivia

Prejšnja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov