Napisal/-a que_tall » 01 sep 2008 13:27
Tole nabijanje blokade bolj stvar dolgih prestavnih razmerij (očitno je, da ima motor zelo veliko navora v vsem območju vrtljajev, vsa vožnja mi deluje, kot bi vozil dizla. Iz ovinka in nato po ravnini pospešuje/vozi praktično v isti prestavi, kot je v ta isti ovinek vstopil) in voznik enostavno ne more sledit razgibanosti proge z nenehnim šaltanjem.
Karkoli že rečete, ampak avtomobil vozi treniran voznik, ki pa ima kljub temu obilico težav (včasih se mi zdi kot, da se ne more odločit v katero prestavo naj da). Kaj šele bo, ko ga v roke dobi en povprečnež.....ta prve maline ob cesti mogoče? Ker gre za tekmovanje serisjkih avtomobilov mislim, da tale stvor ne pride niti blizu GTR-ju (je potrebno pogledati celoto, ne samo časovno komponento).
Moje mnenje je, še en dokaz več, da američani ne znajo skupi sestavit avtomobila, ki bil lahko tekmoval z EU ali pa Japonskimi štirikolesniki. Vse kar so naredil je spet, da so nabili v neko togo karoserijo nafriziran motor šleperja, vsa stvar pa je vodljiva samo z veliko izkušnjami in dirkaškega znanja.
"Civic Type R"
...la macchina grigia e piů velenosa...