facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Ford Fusion vs H Jazz

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

Ford Fusion vs H Jazz

OdgovorNapisal/-a Honda-vw » 05 feb 2007 14:05

-kaj kupiti?
-kakšen nasvet?

Avto se kupuje za starejšo osebo?

ps: sam post sem oddal tudi v tehnini, namreč me zanima višina obeh modelov sedeža, sicer za Ford že vem?

lp Damjan hvala za kak odgvor! :wink:
Uporabniški avatar
Honda-vw
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

OdgovorNapisal/-a petronas » 05 feb 2007 14:58

oba sta dobra avtomobila.

Fusion je privzdignjena fiesta, mene zmoti edino res otroska plastika v notranjosti.

Drugace pa je fusion ravnoprav ce se vozi po kaksnem makedamu, razni vikendi in podobno, "cetrt terenec" in mali "karavan" :-)

Drugace kar se tice prostornosti pa je jazz v prednosti s svojo "intelegentno" izvedbo sedezev.
---===::: You’re a very good driver, except for the fact that you drive like shit! :::===---
Uporabniški avatar
petronas
The Honda Doctor

OdgovorNapisal/-a Honda-vw » 05 feb 2007 15:19

petronas je napisal/-a:oba sta dobra avtomobila.

Fusion je privzdignjena fiesta, mene zmoti edino res otroska plastika v notranjosti.

Drugace pa je fusion ravnoprav ce se vozi po kaksnem makedamu, razni vikendi in podobno, "cetrt terenec" in mali "karavan" :-)

Drugace kar se tice prostornosti pa je jazz v prednosti s svojo "intelegentno" izvedbo sedezev.

Super, najbolje em zanimajo res sedeži v Jazzu, ker jaz sicer navijam za H, pač oni imjao trenutno fiesto in vemo koilko je ura, mi mal več poveš, če boš mel čas o sedežih, kaj imajo prednost??

lp hvala :wink:
Uporabniški avatar
Honda-vw
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

OdgovorNapisal/-a petronas » 06 feb 2007 13:06

sedeze v jazzu lahko premikas v vsemogoce smeri, lahko tudi sedalni del vzignes in na pod das kakasen fikus ki seze do stropa.

malo pobrskaj za slikicami na netu.

honda.co.uk

honda.com
---===::: You’re a very good driver, except for the fact that you drive like shit! :::===---
Uporabniški avatar
petronas
The Honda Doctor

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost