facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Najhitrejši "street legal" avto...

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a ambrozic » 26 okt 2006 08:30

Soichiro je napisal/-a:4.3 iz 0 do 500 - a lahko sploh dihaš? Noro :shock:

sej med orgazmom verjetn tud ne dihas :P
.i..
Uporabniški avatar
ambrozic
I'm a fish!

Kraj: Recaro

Re: Najhitrejši "street legal" avto...

OdgovorNapisal/-a Boby » 03 nov 2006 19:04

Klemenko je napisal/-a:Red Victor One, ki je rahlo predelan 1971 Opel Victor, ima 9,3 litrski V8 motor, ki izpljune piclih 2200 konjev, naj bi lastnika stal samo £100.000. To je 1200 konjev vec in 700.000 funtov manj kot Bugatti Veyron. Vseeno ga pa lahko legalno vozi po cestah. Od 0 do 100 km/h pospesi v slabi sekundi in 400 m dolgo drag progo prevozi v 7.8 sekundah, kar je za 3,3 sekunde hitreje od McLarna F1. Pa kaj sploh se to berete, kliknite na sliko za YouTube film 8)
RESPECT!

Kaj naj rečem :arrow: Opel 8)

-----------------------------------------------

Kdo ni mel Opla ne ve kaj je avto :lol:
Uporabniški avatar
Boby
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a robi-crx » 03 nov 2006 19:15

R type je napisal/-a:
1ufo1 je napisal/-a:
shinshitsu je napisal/-a:zanimivo branje,sam mi nekak ne potegne 1sec so sto,razen če šteje vrtenje gum v prazno(burn out),in pri tem gledaš števec za hitrost,drugače matematično in fizikalno ne gre :wink:

p.s.:pa kaj še tu se morte neki žgat,ko vas bom js benal,hahaha :lol:

matematično res ne gre če upoštevaš koeficient trenja asvalt in guma če pa bi upošteval da je pista za drag race preparirana z smolo in je koeficient trenja dosti večji seveda tudi zaradi dirkalnih gum pol pa je to čist druga pesem :wink:

Točno tako. Pa zraven koeficienta trenja in preparirane steze je treba upoštevat še izreden upogib teh gum, ki zmorejo amortizirat ogromno.

LP

tnx A. in V. ker sta mi objasnila zadevo :wink: ,sem si namreč tudi sam pogledal posnetek o variranju teh gum,uuuuu nekaj novega(celo življenje se učimo) je res da nisem pomislil na asfalt s preparirano smolo,ampak piše street legal dirkalnik,pa vseeno verjetno ni bilo merjeno na dvopasovnici,tako da se opravičujem za mojo napako in zmotno pisanje :wink:
Uporabniški avatar
robi-crx
Uporabnik

Kraj: štajerska naveza

Prejšnja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost