facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

kompresor ladija AMG

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a petronas » 09 maj 2003 19:02

ce bi morda hotel kdo biti hitrejsi od hayabuse ali CL65 AMG.

Vse se da, ce se le hoce.

turbo made in doma:
Uporabniški avatar
petronas
The Honda Doctor

OdgovorNapisal/-a R type » 09 maj 2003 19:03

Uau! A to je od vašega civica turbo?

LP

R type

Accord 2.0 16V l.95
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

OdgovorNapisal/-a petronas » 09 maj 2003 19:14

smo probali najprej to, pa je avto sel prehitro. Sedaj je bolje. To je bolj primerno za kaksne MB CL 65 :-)
Uporabniški avatar
petronas
The Honda Doctor

OdgovorNapisal/-a lukach » 09 maj 2003 21:19

quote:

Pokazal sem da lahko avto z pol manj navora potegne bolje. Kot ponavadi se ljudje fokusirajo na vse drugo kot pa na receno.

Mislim, da se ti fokusiras na nekaj drugega kot pa na to, kaj si rekel...Ze 3x sem ti rekel, da mi odgovori na vprasanje...
Seveda lahko pospesi bolje porsche ceprav ima 1x manj navora, ce pa ima 530kg manj...obrazlozi mi to petronas, ne se zdej neki vn vlect, konkretno na to mi ogovori...

97' CIVIC SEDAN VTI
Uporabniški avatar
lukach
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a D.J. » 09 maj 2003 22:42

Brezveze se kregat. Noben ne bo nobenga prepričal. Itq pa mata MB In porsche drugačne kupce. En je za razvajene, zavaljene, bogate, lene riti, drug pa za dirkače
Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a petronas » 10 maj 2003 00:45

quote:
quote:

Pokazal sem da lahko avto z pol manj navora potegne bolje. Kot ponavadi se ljudje fokusirajo na vse drugo kot pa na receno.

Mislim, da se ti fokusiras na nekaj drugega kot pa na to, kaj si rekel...Ze 3x sem ti rekel, da mi odgovori na vprasanje...
Seveda lahko pospesi bolje porsche ceprav ima 1x manj navora, ce pa ima 530kg manj...obrazlozi mi to petronas, ne se zdej neki vn vlect, konkretno na to mi ogovori...

97' CIVIC SEDAN VTI

bomo morali ponovno v prvi razred na vaje branja.

A ti nisem napisal da je posledica pospeska tudi teza. in da MB ravno zaradi gromozanske teze z svojimi 1000Nm navora ni kaj posebnega. tako se je vse zacelo...

In tvoja strokovnost kova: "V mb se tako udobno peljes, je ni honde ki je tako prestizna..."

Potem pa izracunaj PWR za vsako vozilo, mogoce bos kaj revolucionarnega odkril...
Uporabniški avatar
petronas
The Honda Doctor

OdgovorNapisal/-a Žele ga pele » 10 maj 2003 01:08

Petronas: "V mb se tako udobno peljes, je ni honde ki je tako prestizna..."

Halooo! Cenovni razred ... pa to.

Zakaj pa ne primerjaš Mercedesa A z Legend-om?

LP

-------------------------------------
Civic CRX 1.6i-16, 91
Uporabniški avatar
Žele ga pele
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a lukach » 10 maj 2003 07:55

Eh...vsak ma po svoje prav, ampak takoimenovana "moja strokovna kova" so samo opazanje tebe, da se da HONDINE avte primerjat z vsako znamko in razredom..Ah pa sej malo more bit vroce, ker ce ne je forum dolgocasen , do konca pa tako ali tako ne bomo prisli...

ampak jaz pa vseeno mislim, da je CL nekaj posebnega, glede, da je avto limuzina, visokega razreda se lahko s takimi performanci samo hvali

porscheja pa ne moras primerjat z njim, ze tako ne po karoseriji, kot po tezi...in z moje strani se lahko debata konca , ker do konca ne bomo prsli...

97' CIVIC SEDAN VTI
Uporabniški avatar
lukach
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a andy » 10 maj 2003 08:39

Men je pa zelo zanimivo, dejte se še prerekat

ZELENI PODIVJANI MERJASEC
SEDAN 1.6 VTI 97
Uporabniški avatar
andy
Uporabnik

Kraj: Šnopsland

OdgovorNapisal/-a Gorek » 14 maj 2003 17:20

ko ze delate take primerjave, evo je primerjite s tem :
http://www.joker.si/mnenjalnik/viewtopic.php?t=32945

Civic HB VTi 98
Uporabniški avatar
Gorek
Uporabnik

Kraj: Japan

OdgovorNapisal/-a Civic Type-r » 30 maj 2003 10:28

Petronas sej vidm, da te vsi mal zezajo, ampak sam povem ti, da porsche turbo, GT2, GT3.. niso 2+2 sedežniki, kot carrera, ampak imajo zadaj samo plastično ''klopco''. To pa loh verjameč, ker sem sedel v vseh treh, poleg tega pa tud v Carrera GT-ju. U glavnem to pomen, da se tud slučajn 4 komadi ne peljejo udobno. Pejt se enkat pelat s TT-jem, k je še vseen bolj ljudski avto, pa ma zadej več prostora pa boš vidu, da boš fejst trpeu. Aja še to: mam kolega, ki dela v LJ na Mercedesovem servisu(mehanik) in prav da skor ni slabših (po kvaliteti, ne pa po navoru in zmogljivostih) maših, kot so MB-ji. Sploh pr dizlih so CDI pumpe baje čist u k...
Uporabniški avatar
Civic Type-r
Uporabnik

Kraj: Azerbaijan

OdgovorNapisal/-a fafnžnabl » 30 maj 2003 12:18

No vidim, da ste se že nehal prerekat, pa bom vseeno dodal glede prostora zadaj v 911 Turbo.
V glavnem jaz sem imel to srečo, da sem se peljal z lastnikom(sosed moje najdražje) in vam povem, da je to avto samo za 2 (dva)!! Zadaj sem "sedel" zadnjih 10 kilometrov, ker sva s punco zamenjala-- je rekla,da gre rajši peš(). Ma placa nima nič. Pa je moja draga bolj manjše rasti. Že strop je tako nizek, da ni šans, da se pelješ udobno. Razen če imaš to smolo in te mati narava ni obdarila z več kot 140 cm telesne višine. So pa pospeški res brutalni. 250 km/h je bilo takoj notri...

Sedan VTi 99
Uporabniški avatar
fafnžnabl

Prejšnja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost