facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

VR6 vs VTI

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a strommer » 21 feb 2003 21:42

No,da se ne bomo preveč kregala,ne oporekam,da to ni možno kar trdiš,vendar tako kot si napisal si dobesedno popljuval hondo v nulo,nezavedajoč se da si le na hondinem forumu.
Te lahko nekaj vprašam,pa ne zameri?Ali si kdajkoli vozil VTi?
Ker če bi ga potem ti bi bilo jasno,da je vti pod 5500rpm kot yugo45,in je popolnoma možno da si počul Vti z drugo prestavo,ker če je bil on pod 5500rpm ali pa je imel v tretji je jasno da si šel mimo.Če bi imel on v drugi na 6000rpm bi ti morala VR-ka iti na zadnji kolesi da bi prišel mimo vti.Pa verjemi besedam.Če ga nisi vozil,ga enkrat probaj in se vozi vsaj 1000km in videl boš razliko VR-Vti

"Green salamander"

----------------------
CRX VTi`95
Uporabniški avatar
strommer
Uporabnik

Kraj: Yemen

OdgovorNapisal/-a mikevr6 » 21 feb 2003 21:49

Sem se pelu ravno s to in priznam sej pri 5,500 zalep na sedež sam poglej on je prvo do konca rolu in pol drugo ker če bi on pri 2 pod 5,500 padu mah bi šu jest orng mem sej je mela moja vr pri 5.000 obratov cca 175 konjev.... kar pomeni da bi se orng mem odpelu se pa nisem sem se pelu mem od konca druge začetek 3 in pol počas tko....

Sej jest vem da gre samo serijska pač ne gre mimo dobre vr-6 pa da se ubiješ in da ne vem zarad mene če da ven blokado bo isto....

LP!
Uporabniški avatar
mikevr6
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a perimund » 22 feb 2003 14:56

175 PS > 160 PS

hmm... mislim da trditev drzi - pa kot ste ze ugotovil tudi te 2

min 11l > 6.5l

max 18 > 12.5l

Honda Civic Rally 1974

----------
*Civic GL*
Uporabniški avatar
perimund
Uporabnik

Kraj: Monaco

OdgovorNapisal/-a lukach » 23 feb 2003 16:18

quote:
Sklepam...
Drgač pa zakaj sem jo prodal je pač irelevatno na to temo gre se samo koliko avto gre to je vse...
Prodal sem jo pa zato ker sem jo lepo prodal za lepo ceno... mislim da bi tudi ti hondo prodal če bi ti nekdo lepo ceno dal...

In nič ne delam zaključkov povem dejsta jaz sem probu s hondo ti pa nisi z vr6 dobrim....
LP!

Pojdi do lastnika katerega avto si mu prodal, mu daj na roko 50k SIT, če ti avto posodi za drag s strommerjem, če zmagaš pokrijemo stroške mi, če popušiš, te pa po moje tako ne bo več na forum...
Uporabniški avatar
lukach
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a strommer » 23 feb 2003 18:37

Za tako ceno pa jaz ne grem moj avto vpenjat.Najbolj fer bi bilo če bi zastavila vsak svoj avto,kajne.
Pa že zdaj vem da mikevr2 tega nebi storil,ker bi ga bilo sram se peljati z mojim crx-ČE BI SEVEDA ZMAGAL??
LP

"Green salamander"

----------------------
CRX VTi`95
Uporabniški avatar
strommer
Uporabnik

Kraj: Yemen

OdgovorNapisal/-a schwinni » 26 feb 2003 00:46

Hojla

Ta tema VR6 versus Vti je pa res od smeha do solz.Sm mogu vse izjave prebrat hehe.Zakaj se tolk sekirate- 7.5 in ne 7.8 ter podobno stvari.Sej tovarniski podatki tud niso zmeraj taksni kot potem ko se avto malo zvozi ane..Osebno mislim da sta oba avta kul,s tem da pac vr6ka z zdajsnjimi stroski registracije pac ne sodi vec v veliko garaz.

Peace to all :D
Uporabniški avatar
schwinni
Uporabnik

Kraj: Drug Factory

OdgovorNapisal/-a Surfer_D » 27 feb 2003 12:42

jao ste otroc... Drgač pa ne samo ne bluzit da honda VTI vrže dol VR-ko v pospeških do 200. Za to nima osnovnih pogojev pa obe dobro poznam. Od kdaj se pa avto primerja samo po konjih. Primerjajte vse lego, udobje, serijsko opremo, porabo, stroške vzdrževanja, in užitek pa vam povem, da sta izenačena. Nekdo, ki ima rad hondo bo vozil hondo, ki manj žre nekdo ki pa je pristaš VW bo pa vozil recimo VR6 pa bo malo več žrl ampak ima pa zvok da jajca trga. Mimogrede VR v povprečju ne poje tolk kot vi mislite. Če ima gor katalizator in homologiran auspuh ga lahko tudi na 9.5 povprečje spraviš pa to ne s počasno vožnjo.
Mimogrede honda je po moje bolj energična do 100 VR pa od 100 naprej.

Zdej pa nehte že pisart tle k se mi ne lub več brat :) :) :)
Uporabniški avatar
Surfer_D
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a SAURON » 27 feb 2003 12:55

Nekako tako bi jaz temu rekel.
Honda ima definitivno boljše pospeške, že po podatki vsaj moja 5. generacija naj bi imela okoli 7,4 vr pa 7,8.

Drugače to je res vw ima več opreme, glede same vožnje pa ne vem, v moji hondi se pelje enkratno...
Zelo zelo ponosen da jo imam!

Lep pozdrav!
HONDA CIVIC HB VTI l.92

Edited by - SAURON on 27/02/2003 10:56:15
Uporabniški avatar
SAURON
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a R type » 27 feb 2003 13:32

VR6 in VTi je tule na forumu že veliko časa najbolj preča tema! In je po moje nikoli ne bo konec! Zakaj? Zato ker VR6 igra na čisto drugi adut od VTi-ja. Prostornina proti Obratom! Vsak ima svoje prednosti in slabosti! Je pač tako, da je to Honda Forum in tu mora Honda zmagat. Na kakšnem VW forumu pa bi zmagal VR6. Sta pa oba odlična avtomobila!

LP

R type

Accord 2.0 16V l.95
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

OdgovorNapisal/-a Surfer_D » 27 feb 2003 13:59

quote:
VR6 in VTi je tule na forumu že veliko časa najbolj preča tema! In je po moje nikoli ne bo konec! Zakaj? Zato ker VR6 igra na čisto drugi adut od VTi-ja. Prostornina proti Obratom! Vsak ima svoje prednosti in slabosti! Je pač tako, da je to Honda Forum in tu mora Honda zmagat. Na kakšnem VW forumu pa bi zmagal VR6. Sta pa oba odlična avtomobila!

LP

R type

Accord 2.0 16V l.95

Ta zaključek se mi pa dopade :) :) :)
Uporabniški avatar
Surfer_D
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a schwinni » 27 feb 2003 22:29

Mislim ane,pa smo koncno prisli do zakljucka :) Pa se tak je bil da se mi je cist v srce usidral hehe.Sicer pa imata Volkswagen in Honda tud nekaj skupnega: TUDI HONDA JE LJUDSKI AVTOMOBIL :D

Cav
Uporabniški avatar
schwinni
Uporabnik

Kraj: Drug Factory

Prejšnja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost