Napisal/-a Simak-R » 11 okt 2002 18:27
Hm ja sem startu na Dunajski z enim tipom k je mel crno imprezo wrx ane (na semaforju na Dunajski k se zavije desno za k Sportstilu)pa ga je tip zahodu oz oba ane pa je šu SAMO za dobro dolžino in pol (max za dve) naprej in tam ostal pa sva se ustavla na semaforju pr acmobilu pa je hotu še enkat it pa sva sla (do semaforja pr stadionu-krizisče z topnisko)brez vmesnega ustavljanja pa SPET isto sam za dolzino in pol avta (max za dve) je bil pred mano pa,ko sva se ustavla me je zacel sprasevat če mam kak čip notr pa kr neki pa bolj mu dopovedujem,da notr nimam niti sportnga filtra,ne bolj mi je tupil ,da mam čip notr al pa kej predelan avto.Pa sem ga prasu če je potegnu sploh do konca pa je reku ja skor,sam pr blokadi ni vec tizdga navora pa,da salta pred blokado pol sem si sam mislu:turbo,wrx pa 212 al 218konj pa da gre tkole proti 1.6 160konj sem se kr mal zamislu,ker sem dejansko mislu kak pobeg bo naredu ane.
Vti nima kej za praskat?Hja nevem no sej razlika se pozna sam pr vtiju se vid vrtenje obratov na 8300 un pa neki manj sam je pa tud turbo tam notr...
Kaj ste misnl,da bom reku,da sem ga nascal al kaj!??Sploh ne sam to sem hotu povedat kako je ostajala razdalja med Wrx in pa Vti konstantna.
Lepo podavljeni!Honda Until The End Of Time!
V T I - V T E C
Edited by - Simak-R on 11/10/2002 17:30:43