facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

TUNING MOTORJA!

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a Ustyle » 09 sep 2002 00:35

Hvala ti za zelo obširen odgovor! Po tem tvojem odgovoru sem se resno zamislil nad 300ZX, ubistu ga je najlažje kupiti ampak tudi z vzdrževanjem nebi bil tak hud problem, saj bi bil za drugi avto, kar pomeni, da z njem ne bi prevozil veliko kilometrov!

Še to bi te vprašal, kakšna je realna cena za tak avto l.91-93?

Kar se pa tiče zadnjega pogona, pa mislim, da se bodo skoraj vsi strinjali s tabo, saj tudi s2000 in NSX imata zadnji pogon!!!

LP Vsem!
WE LIKE IT EXTREME!!!

P.S. A lahko enkrat pridem pogledat tvojega Nissana, da malo podebatirava o njem?
Uporabniški avatar
Ustyle
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a SnuffyZ32 » 09 sep 2002 01:01

>>Še to bi te vprašal, kakšna je realna cena za tak avto l.91-93?

Hm, mal tko spremljam se vedno tele k so naprodaj, pa ze nekaj casa nisem vidu cene nad 2 miljona. En zelo lep celjski je bil naprodaj kaki mesec nazaj za 1.7milj al neki takega. No, kokr se na sliki da ocent je bil lep. Pricakuj da se lahko zgodi da bos tud pol leta cakal na kakega lepega. Pomembno je pa predvsem da ni zaleten bil, ostalo se da zrihtat. Pa cim blize 100k kilometrom ali manj.

Pomoje se tud splaca dat oglas da isces 300zx-a, ne samo da gledas tiste k so na voljo, se mogoce se kaksen najde. Mors res vse prevohat :)

>>P.S. A lahko enkrat pridem pogledat tvojega Nissana, da malo podebatirava o njem?

Uh, seveda. Se bova po mailu zmenla.

Ciao,
Sasa
Uporabniški avatar
SnuffyZ32
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Ustyle » 09 sep 2002 23:59

Ja danes sem se pogovarjal s prijateljem iz Črnomlja! Prodaja Nissana 300zx, zelo lepo ohranjen, pripeljan iz USA, vožen samo poleti, stoji že leto in pol! Bele barve z rdečo notranjostjo, avto kot bi ga naredili včeraj s popolnoma novimi turbinami, 60.000 prevoženih....!

Cena: Tip hoče zanjga 3miljone?????

LP Vsem!
WE LIKE IT EXTREME!!!!

P.S. Naj bi imel 300hp!
Uporabniški avatar
Ustyle
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a SnuffyZ32 » 10 sep 2002 12:28

3 miljone je mal velik. pomoje bi bla 2.5 - 2.7 nekje dobra cena. Treba sicer videt avto ce je res tko super. Sam tud ce kaki avto ni tko super, se ga da za miljon zrihtat da bo kot nov. Pa da leto in pol stoji ne pomeni nic dobrega :) Ni pa nic tragicnega. Sem pa gledal ene 4 leta nazaj ravno tako belega ameriskega twinturbo z rdeco notranjostjo (mislim da majo vsi beli rdeco notranjost, ki btw zgleda zelo grdo), je bil pr Zelkotu (en diler), pa je stal pr njem vec kot eno leto. Pa se zaleten je bil kokr sem ga na hitro pogledal. Ne vem kolk je ta tvoj prjatu 'prjatu' ampak jaz bi se pogledal racun al pa pogledal turbine ce so res ble menjane. Men je tud prodajalc reku da je bil servis za 100k narjen, pa sem mel zadnjic razdrto masino k sem neki menjal, pa vidim da ni bil zobati jermen menan ki je cist osnova, kaj sele ostalo.

Ja, ker je ameriski twinturbo in z manual menjalnikom ma 300hp. Fajn podlaga za modifikacije brez problemov.

Aja, se neki detajlov. Ameriski model ma tud nastavljivo trdoto vzmetenja od znotraj. Sport pa touring. Sam to se itak splaca zamenat z kakimi aftermarket nastavljivimi blazilci, pa pol lahko spredi in zadi loceno nastimas. Pa cisti dvosedeznik je to. Pa po vsej verjetnosti ma elektricno nastavljiv voznikov sedez ki ga evropski vecinoma nimajo. Pa spredi ma meglenke ki jih evropski tud nimajo :)

Ajd,
Sasa
Uporabniški avatar
SnuffyZ32
Uporabnik

Prejšnja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov