Moderator: Blue Angels
spy je napisal/-a:uf lepa je, samo bom zaenkrt ostov pri hondi![]()
mene bl tale crx zanima, in jo mam zdele v kratkem it gledat http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=153353#
Swinger je napisal/-a:
Sam to mi na ni čist jasn, če je fant napisu, da je ne menja nikol več![]()
![]()
Aja pa še neki me zanima... Kaj ma ta avto euro2 normo al ne??
Swinger je napisal/-a:Nope od 97 leta dalje je euro2, ta norma naj bi veljala od 94. leta dalje, vendar, pa je bilo od 97. leta obvezna, tako da možno, da nekateri starejši avtomobili izpolnjujejo to normo.
Ja sj zato me zanima, kako pol uvozit tak avto, če ne izpolnjuje norm
zoranwagen je napisal/-a:Swinger je napisal/-a:Nope od 97 leta dalje je euro2, ta norma naj bi veljala od 94. leta dalje, vendar, pa je bilo od 97. leta obvezna, tako da možno, da nekateri starejši avtomobili izpolnjujejo to normo.
Ja sj zato me zanima, kako pol uvozit tak avto, če ne izpolnjuje norm
Nevem kaj mi razlagaš.
Ampak preverjeno, če je avto starejši od 1.1.97 ga neboš uvozil.
Izpoljnevat pa mora "3-ko", če bi jo starejši avto izpoljneval bi ga lahko uvozil.
Ne poznam takega primer-kaj seveda še ne pomeni, da mogoče ni kje tak avto!

Swifty je napisal/-a:Sm iz Ljubljane samo tega avta še nism videl,je pa res bomba![]()
Hude felge drgač
Swinger je napisal/-a:Zoranwagen: Ja kaj sm ti pa jst povedu na prejšnjem postu![]()
Rtype: Ni treba preveč komplicirat. Norma je res ECO2, vendar pa ne boš zdj ti klicaru na homologacijo pa spraševau, če odgovarja ta norma, ampak lepo enostavno pogledaš na brief in če piše Euro2, Euro3, potem avto lahko uvoziš, drugače ne. P.S. Pa brief je od Mercedesa C200, pa od nobenga tovarnjaka ali avtobusa.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost