facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

chevrolet camaro

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

chevrolet camaro

OdgovorNapisal/-a roky » 16 avg 2002 14:24

Hudi meni tile amerikanski avti

Sportni se posebej...
Ceprav sem neki slisal da bo sel ven iz proizvodnje ker se salabo prodaja skoda...

Ko je bil avto salon 1998 sem ddobil neke papirje od njega. Zmogljivosti 0-100 kar hude ma ubitvu motorji tehnika 100 let uzadi : Se po 2 ventila na valj-HAALOOO?? Se reno pingo je 16v Takrat (1998) je najcenejsi chevy camaro stal nekaj cez 6 mio...Je imel res mocn motor zmogljivosti vse, samo zlajfe pa podn ODZADI BOBEN

Evo par slikc
no ne bit hudi ce se bo prevec cajta nalagalo

CAMARO 69:

CAMARO 69 CABRIO

CAMARO 70

Potem nevem keri vec je bil nasledjih 20 let...

Tale je bil konc 80ih
zacetek 90ih
Ta slika je z avot-neta ga en prodaja za 1.8 mio

No po tej je prisel ven tale camaro
Tega tut na avto netu en prodaja letnik 95

Tale je Hud

No tale je pa 98 naprej, meni je kar dober Uni na sliki zadej je 1st gen camaro

Evo eleganca :))) Edino se R mu manjka kaj pravite:

Cool tile KALAMAROTI
Kaj pravite

Edited by - roky on 16/08/2002 13:26:58

Edited by - roky on 16/08/2002 13:28:01
Uporabniški avatar
roky
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a japanac » 16 avg 2002 21:29

Roky vidm da si ti tud en muscle car fan,tko kt jst,men osebno je Eleanor bog i batina ,pa tist Dodge Charger iz F&F je tud na orto hud pa se kksna Hemi Cuda al pa Dodge Challenger boi prov prsla,sam kaj k takih amerikancov pr ns skor ni,k folk nima lih posluha za take masine se mi zdi ,ni jest vem da k bo enkrat dnar potem menam svojo hondico za Shelbyja!Ampak le kdaj bo to....
Uporabniški avatar
japanac
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Bronco » 16 avg 2002 22:56

V MB redno videvam starejšega gospoda s tem camarotom, enakim kot je ta na sliki iz zacetek 90ih, le da je ta bel.
Zadeva resnično veličastna in vredna pogleda, ampak, dragi moji, kaj pa poraba ???
ČAU vsem.

Vaš Bronco
Uporabniški avatar
Bronco
Uporabnik

Kraj: Jamaica

OdgovorNapisal/-a roky » 16 avg 2002 23:31

Ja japanc prov vids ves kaj najbolj da tut jst muscle car fan, Eleanor rulez itak

Ja na avto netu en prodaja MUSTANGA l70, klical tipa, pravi da je neka posebna serija k so ful redki, k majo 4 stopenjski manual transmission, ostali majo vsi 3 sopenjski avtomatic... Aja cena je 3 mio sit, tip ga je iz amerike uvozu, samo je ta fora da tip NIMA REGISTRIRANEGA se pravi, da moras ti se tehnicnega nardit, atestirat & vse glupo

Japanac kaj pravs ko bi midva na lotu eno sedmico (da bo za benzin;) pa sla v ameriko kaj tasnega nabavit
Uporabniški avatar
roky
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a roky » 16 avg 2002 23:33

quote:
... ampak, dragi moji, kaj pa poraba ???
ČAU vsem.

Vaš Bronco

AMERISKA
Uporabniški avatar
roky
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a japanac » 17 avg 2002 14:23

Ja to bi blo ql,k sva pa ze tm pa lohk se en boeing 747 polhn bencina sm prpeleva pa mava za par let k baje jo tam benz hudoo cheap sej zato pa majo vsi amerikanci minimalno 5.0 motor ***** k si lohk prvosjo ne pa mi k jokcamo k nam 1.6 masina pije 9 litrov pa mormo pol mal mnj kt z lajno u roki pa z opico na rami na tromostovju folk zabavat da mamo za ta kurcev bencin,aja k bo sedmica padla ....eeeee,sej bo ja!!ajd
Uporabniški avatar
japanac
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a roky » 17 avg 2002 22:41

http://vmcvictor.bizland.com/avto.chtml

to te bo mogoce zanimalo...

Replika ac cobre za 6 mio...
Uporabniški avatar
roky
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a japanac » 18 avg 2002 13:41

Ja ja poznam to repliko k jo model ze ful dolg cajta prodaja na avto&foto oglasnik,sam ***** ne se je**t a ves da ma BMW motor notr-to je pa kr neki,ej drgac je bla pa na Discovery pred kratkim oddaja v kateri je tip sam naredu kobro na osnovi forda sierra,ful je bla huda ,je kazal kako jo je delal od ta prvega vijaka naprej-full huda oddaja sam je pa za moje big time zajebu k je vgradil chevroletov 5.0 motor notr,***** ce bi ga Shelby vidu,bi ga iz gat stresu,jst pa tut!!mislm da se se ponavla ta oddaja tko da ce si jo zamudu jo let pogledat,pa se isti tip je restavriru enga orto hudga jaguarja E-type l.64 cabrio,tko da ej ibr norc!!ajd
Uporabniški avatar
japanac
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Uros » 18 avg 2002 13:44

Vse je blo dober, sam tist pogled na "stroškovno" tablo te pa čist iz tira vrže, kolk morš met to keša!!

LP, Uroš.
Uporabniški avatar
Uros
Uporabnik

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a japanac » 18 avg 2002 14:02

Si gledu,kaj?Sam ce tko pogledas mas pa celga vraga u garazi za tak dnar,sej lohk si pa kups kksnga bmw al pa audija za ta dnar-sam dragi moji COBRA z cca 350 konji prekasa vsacga nemca v vseh pogledih plus to da je se cista klasika res pa da je uporabna mogoce 2 mesca na leto!lp
Uporabniški avatar
japanac
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Scooby » 18 avg 2002 15:16

Morm rect, da je zlo huda oddaja. Pa se ta model, k sestavla vse skupi, je prou faca. Se splaca gledat.

Lep dan
Uporabniški avatar
Scooby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana, Slovenija

OdgovorNapisal/-a Uros » 18 avg 2002 17:09

Sm gledu ja takrat to oddajo ja. Res je tip ta prav model..:)

LP, Uroš.
Uporabniški avatar
Uros
Uporabnik

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a HaBy » 18 avg 2002 18:29

Ce se pa ze vsi hvalte da ste gledal to oddajo se bom pa jst tud pohvalu Drgac pa pr men pride v postev od am. avtov sam dodge viper
Uporabniški avatar
HaBy
Uporabnik

Kraj: Saint Barthelemy

OdgovorNapisal/-a roky » 18 avg 2002 22:57

Kaj a na Discovery je bla oddaja..hm... A ve kdo a ma mogoce discovery moznost preko neta spremljat program tako ko rtv slo Da bi z real playerrem probu ulovit stvar
Uporabniški avatar
roky
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a petronas » 19 avg 2002 01:27

Camaro je dvojcek Pontiac Firebirda.

Poleg tega da ima 2 ventila na valj se to da ima odmicno gred v bloku motorja. Zadaj togo premo (kot lada niva). 1-3 leti star Camaro se da dobit v nemciji za 3 milijone SIT :)
Uporabniški avatar
petronas
The Honda Doctor

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost