facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

testne voľnje pri subaruju

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

testne vožnje pri subaruju

OdgovorNapisal/-a jaka-z » 14 maj 2004 16:21

Danes in jutri imajo v Iterservisu v Lj. testne vožnje z subaruji, z WRX STi pa vas lahko popelje slo. rallyist Tomaž Kaučič.
Jaz sem se šel peljat z STi in je bilo res noro, tipson ga ni dosti šparal in smo ovinke kar sekali ter šli malo počez pa tudi ročno je zategnu, naredili smo kar nekaj km po zavitih cestah tako da dobiš dober občutek kaj avto zmore še posebej na ovinkih.
Vsi željni adrenalinske vožnje pejte mal na probo, ne bo vam žal!

Aja poraba ki jo ima pa je 30l, največ dosedaj je imel 40l (trening na pohorju), če pa se pelje pod vklopom turbine pa skromnih 12l
160 ;)
Uporabniški avatar
jaka-z
Uporabnik

Kraj: TrM

OdgovorNapisal/-a blabla » 14 maj 2004 16:53

skromnih 12 :D :D :lol: :twisted:
VTi.....97´ - prvič na cesti 99´:-)
Uporabniški avatar
blabla
Uporabnik

Kraj: skoz drugje matr

OdgovorNapisal/-a Lex_ » 14 maj 2004 17:39

uj jeb.enti zakaj me ta vikend ni v Mengsu :ashamed: :(
Lp, Alex

Civic VTI, l. 99
Uporabniški avatar
Lex_
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a fafnznabl » 15 maj 2004 07:51

AKCIJA! Gremo...
CRV
Uporabniški avatar
fafnznabl
Uporabnik

Kraj: Lj. Vič

OdgovorNapisal/-a freak » 15 maj 2004 09:52

A to te je mal dle pelu??
Jst sm biu prejsnjic,k je vozu Jereb,sej je blo ful zakon sam odlocno prekratk :( Sli smo sam mejhn krog :(
Drgac avto je pa svetovn...

It will be mine...o jeah It will be mine 8) :D
Japonci nad vsemi.

VTI powah
Uporabniški avatar
freak
Uporabnik

Kraj: Vrhnika

OdgovorNapisal/-a jaka-z » 15 maj 2004 11:26

freak je napisal/-a:A to te je mal dle pelu??
Jst sm biu prejsnjic,k je vozu Jereb,sej je blo ful zakon sam odlocno prekratk :( Sli smo sam mejhn krog :(
Drgac avto je pa svetovn...

It will be mine...o jeah It will be mine 8) :D

je bil še en tipson zraven ki je poznal ene hribe tam v okolici pa mu je govoru kje naj nas pelje, tko da smo naredili kar dost km in je bila res zavita cesta ravno prava za imprezo 8) pa šparal ga tudi ni kaj preveč niti po makedamu(ima sponzorske gume in bencin tako da gre na polno)
res pejte če mate čas, pa mal povejte še kako se vam zdi?
160 ;)
Uporabniški avatar
jaka-z
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a freak » 15 maj 2004 12:27

Interservice je eden redkih distributerjev,ki ima predstavitvene voznje tako kot se zagre...

Mislim,da bi se morali drugi zgledovati po njih.
Res vse pohvale,ceprov dons nism sel in mi je kr mal zal :(
Japonci nad vsemi.

VTI powah
Uporabniški avatar
freak
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a jaka-z » 15 maj 2004 13:07

STi je že doživel prvi krst in je razbit :? po pričevanju bežnih očividcev verjetno totalka, tako da za danes je konec na žalost!
160 ;)
Uporabniški avatar
jaka-z
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a G-4S » 15 maj 2004 13:18

Očitne je bilo 180km/h v ovinek Fužine-BTC (obvoznica) preveč :roll: . Avto je šel na počez in z zadnjim koncem v ograjo. Ljudje so OK baje. Po mojem so ga zrukale une traverze, ki so na mostu, pa se je avto odlepil. Tam je že 150kmh precej na meji (ravno zaradi unih traverz).
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a jaka-z » 15 maj 2004 13:26

G-4S je napisal/-a:Očitne je bilo 180km/h v ovinek Fužine-BTC (obvoznica) preveč :roll: . Avto je šel na počez in z zadnjim koncem v ograjo. Ljudje so OK baje. Po mojem so ga zrukale une traverze, ki so na mostu, pa se je avto odlepil. Tam je že 150kmh precej na meji (ravno zaradi unih traverz).

smo mi učer tud na temu ovinku kr dobr šli sam ni blo cajta še števc gledat :wink:, še dobr da je blo mal avtov da ni šlo že učer čist na polno no ampak smo jih kr po desnem odstavnem pasu preletel :shock:

ravno včeraj nam je Tomaž razlagal kako nenormalno se avto drži ceste da ga sploh ne more vn iz ovinka vržt :wink:
160 ;)
Uporabniški avatar
jaka-z
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a G-4S » 15 maj 2004 13:30

jaka-z je napisal/-a:ravno včeraj nam je Tomaž razlagal kako nenormalno se avto drži ceste da ga sploh ne more vn iz ovinka vržt :wink:

In potem se je ugriznil v jezik..... :P

Sam je pa tale Kaučič res kamikaza. No fear :shock:
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

OdgovorNapisal/-a freak » 15 maj 2004 19:10

Sam impreza ma res nenormalno dobro lego! Raj ne govorim,kako je Jereb furu... 8) :D Joj,ce neb mel uses bi mi glava okol padla,tak nasmeh sem imel :D

Sicer sm slisu,da je "reza" sesuta,sam razlogov zakaj je sesuta pa en vem,tko da ne morem komentirat crasha :(

Boga "rezica" :cry: :cry:
Japonci nad vsemi.

VTI powah
Uporabniški avatar
freak
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a G-4S » 15 maj 2004 19:42

Hm, sem se mimo peljal in ga je že pred unimi traverzami ven odnesl. Zgleda pa kr grdo: ful dolgi žlajfi, pol pa en plav zmazek na steni :shock: :cry:
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 15 maj 2004 21:40

A je ze fertik al kaj,pa tek je pocelo! :P :P :P :lol: :D :wink:
Prehitr gre tole tudi za nase frajerje,se dobr,da ni blo nikomur nic.
Skoda no,ampak a bi se dal spoiler odkupit za kak pocen gelt?! :P :P :D
Adria Drift Series www.adriadriftseries.com
Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a CupraR » 16 maj 2004 13:33

G-4S je napisal/-a:Hm, sem se mimo peljal in ga je že pred unimi traverzami ven odnesl. Zgleda pa kr grdo: ful dolgi žlajfi, pol pa en plav zmazek na steni :shock: :cry:

Ma se mi je učer zdel da je en nov flek tm :lol: Prov konkretno sm pobremzu k sm un flek vidu :lol: Sam je mogu it pa dost več kot 180 kmh. Ker 160-170 se da u eazy pelat, tm pr 180 pa začne malenkost vn nest. Sam glede na to da so mel Imprezo je res mogl zelo hitr it u ovink. Pa je kkšnmu kej blo ker zgleda res svinsko grdo- špura od gum pa naravnost v zid :shock:
Ne pozabit na to da je Renault f1 prvak..... Zaradi cesar imajo sedaj vsi klioti nekaj KM vec, nekoliko manj pokurijo, servisni interval pa se je podaljsal za 2000 km. Njihovim voznikom pa se je podaljsal tic, povecal gobec in zmanjsal iq.
Uporabniški avatar
CupraR
Brake Master

Kraj: Bolivia

OdgovorNapisal/-a Lex_ » 16 maj 2004 21:25

mozno, da ga je kdo v ovinku presenetil in se mu je hotel umaknit pa so sli poprek
Lp, Alex

Civic VTI, l. 99
Uporabniški avatar
Lex_
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a Swinger » 17 maj 2004 10:54

Ja je prau bedno to, k se je skrešu. Sm mislu it na vožnjo, da me bo pelu in pol po 40 minut čakanja zvem, da so se skrešu... :twisted: Pol pa valda takoj na "crime scene"...
Avto je kok sm jst vidu uzad na fula skrešan, pa mo pojem je še tud kej na desni strani, sam nism sigurn, ko se ni glih najbolj vidl :cry:

Pa tok sm se veselil, da bi vidu kok profesionalci vozjo :(

Drgač so pa nevarni ti ovinki tam na onem območju...

Zadnjič sm se proti celu pelu un levi ovinek iz bežigradu proti sneberjem. Mel sm tam 140-150, uglavnem u izi. No v glavnem, ker je bil 500 m naprej crash, je blo pr konc ovinka vse zafilan + odstavni pas. Jst pa valda polno na bremzo in ker imam ta **** ABS, ni več kot kak meter ostal preden bi se enmu passatu uspredi na rit nalimu :twisted: Edini problem teh ovinkov je slaba vidljivost, drgač pa gre na fula :twisted:
Uporabniški avatar
Swinger
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a ted » 02 jun 2004 08:49

itak 140, 150 nič hujšega, ej še vedno so dirkališča za to. pol pa bereš po časopisih kako umirajo. ej je**t ga lahko je še en tolk dober (primer kaučič), pa če neki na cesto pride nepričakovano -ni kaj več pomagat. izlet zgotovlen. sploh pa kjer ni pregledno. ok sej ga prtegnem učasih, sam tam ko ga lahko. nism angelček na cesti pa tud nočem bit, sam dejmo rajš po pamet.
po nasih cestah kar je nad 130 je že samomorilsko, ker so res u kur..u!
lp
Uporabniški avatar
ted
Uporabnik

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost