facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

W POLO tdi +čip

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a Type__R » 19 apr 2004 02:06

lukasaca je napisal/-a:Dober večer vsem

Danes smo se dobili in odpeljali drag ,kako je bilo bo pa za enkrat povedal ta drugi in upam da poresnici ker je drgač fant v redu. :wink:

Toliko od mene za enkrat in vsem LP

PS:Jaz pa sem še vedno pripravljen se pomeriti z vsem ki mislijo da me naščijejo ,ampak na dragu ne pa tuki na forumu :2gun:

K si zadnji...

Prejle smo se še enkrat dobil, vsak je štartal po svoje in situacija je bila sledeča:

Polo vs. Honda...potegnila sva enako nato pa izenačeno do 100-110 km/h nato pa je šla honda naprej za avto dolžine naprej...pol je pa zmankal ceste (vsak je štartal kakor je HOTU, probala sva 3 krat)

Leon TDI 150 KM vs Polo...vštric do 120 km/h pol sva se ustavila(probala enkrat)

Če je kdo skeptičen pa lahko še voznik Honde svoje mnenje doda ki se verjetnone bo nič razlikovalo od mojega.
Uporabniški avatar
Type__R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Rdeca Strela » 19 apr 2004 05:53

jupppiiiii :lol: :lol: zdaj pa mirno spat :joy: :f_bud:
Uporabniški avatar
Rdeca Strela
Uporabnik

Kraj: PREKMURJE

OdgovorNapisal/-a Swifty » 19 apr 2004 07:19

Type__R je napisal/-a:
lukasaca je napisal/-a:Dober večer vsem
Danes smo se dobili in odpeljali drag ,kako je bilo bo pa za enkrat povedal ta drugi in upam da poresnici ker je drgač fant v redu. :wink:
Toliko od mene za enkrat in vsem LP
PS:Jaz pa sem še vedno pripravljen se pomeriti z vsem ki mislijo da me naščijejo ,ampak na dragu ne pa tuki na forumu :2gun:

K si zadnji...
Prejle smo se še enkrat dobil, vsak je štartal po svoje in situacija je bila sledeča:
Polo vs. Honda...potegnila sva enako nato pa izenačeno do 100-110 km/h nato pa je šla honda naprej za avto dolžine naprej...pol je pa zmankal ceste (vsak je štartal kakor je HOTU, probala sva 3 krat)
Leon TDI 150 KM vs Polo...vštric do 120 km/h pol sva se ustavila(probala enkrat)
Če je kdo skeptičen pa lahko še voznik Honde svoje mnenje doda ki se verjetnone bo nič razlikovalo od mojega.

Še en dokaz več da Celovška ni za drage namenjena :wink:
Uporabniški avatar
Swifty
Uporabnik

Kraj: Cerklje na Gorenjskem

OdgovorNapisal/-a lucas » 19 apr 2004 08:52

Njprej še odgovor Urošu ,ker vidim da res pozna drag z VTI-jem .
Tako je malo krat štartaš na semoforju ,kot na dragu ,ampak jaz sem napisal, da sem ga podcenjeval in od zdaj naprej bom zmeraj tako štartal na semeforju če se mi bo samo zdelo, da se nekdo hoče z menoj pomerit,pa če prav me bo drug voznik gledal malo čudno ,saj veš zakaj (glasnost motorja)
To pa zaradi tega da se ne boje spet take neumnosti pisale po forumih :roll:

Pa še tole z druga prestava od VTI-ja se na koncu odpelješ od Polota ,v tretji pa ga ne vidiš več :P

Cesta ni bila celovška kjer sva se pomerila ,in jaz sem dobil notri že 180km/h potem veš kolk je bila dolga pot draga.

PS:Bil je pa z menoj še Type KošiR in še en kolega ki so vse videli.

LP
Uporabniški avatar
lucas
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a Uros » 19 apr 2004 10:58

Kot sem rekel!

Samo tisto pa jst nism skor nikol prakticiru, da bi stal na rdeči pa držu na 6k rpm :) edino če smo ze zmenil za kak drag. Sej bi lahko tud drugače vsak dan, samo jst nsim tak tip....
LP, Uroš.

----------------------------------------------------------
BMW e46 320dT; powered by RSR
BMW e30 325i cabrio, oldtimer
Uporabniški avatar
Uros
Uporabnik

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a blabla » 19 apr 2004 21:30

Ja men se avto kr smil če ga tko spelem :? Zdej bom pa pazu na polote :D
VTi.....97´ - prvič na cesti 99´:-)
Uporabniški avatar
blabla
Uporabnik

Kraj: skoz drugje matr

OdgovorNapisal/-a BADBOY » 20 apr 2004 18:24

ej jej jej.... to nemorm verjet, tule neki pluvajo po VTIju pa neke polote naprej mečejo... ka se zavedate da je VTI mašina bila narejena le 1991, to pomeni 13let, ni čudn da se po 13 letih kej tehnološkega spremeni in da tud nč ni večnega...... svoje cajte je pa bil VTI klasa za sebe......

btw: ko ste iskal seriskega vti da ge mim poloto... primer superativnega avta še do danes je HONDA CRX VTEC 8) :roll: :roll: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
BADBOY
Uporabnik

Kraj: celje

OdgovorNapisal/-a Soichiro » 21 apr 2004 07:55

Najboljše pri vsem tem je, da je Vti v "drugem" razredu v svoji civic karavani. Prvi je TypeR in vsi se ubadajo z VTiji - torej priznavajo premoč TypeR in se ga sploh ne lotevajo 8) .
LP
Uporabniški avatar
Soichiro
Uporabnik

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a Maxtor » 27 apr 2004 22:17

Ja zgleda res. Bo treba enga uvozt (6th. generacija ;))
OP Turbo
Uporabniški avatar
Maxtor
Uporabnik

Kraj: Prebold

Prejšnja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost