facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

izbris oglasa

Sem lahko pišete, če opazite kakšno napako ali imate kak predlog glede foruma.

Moderator: Blue Angels

izbris oglasa

OdgovorNapisal/-a vid779 » 21 maj 2012 13:25

Lepo pozdravljeni.

V ta forum pišem ker že dalj časa opažam nekaj pomanjkljivosti oz. nelogičnosti na tem forumu. Natančeje v malih oglasih.

Zakaj pri milem bogu, mi moderator izbirše oglas zaradi manjkajočih kontaktnih podatkov, po tem ko vstavim slike, napišem podroben opis...

Seveda niti na forumu ne dobim obvestila, da mi manjkajo ampak moram iti na email in tam odkriti, da glej ga zlomka pozabil sem pripisati: Kontakt:pm.

Saj bi si mislil; "eh sam sem bil površen in sem pozabil", ker je nenazadnje res. Ampak me moti to, da lahko oglase berejo itak samo registrirani in prijavljeni uporabniki, kateri si lahko med samo pošiljajo tudi zasebna sporočila. Meni je samo po sebi umevno, da če kdo ne napiše telefonske številke mu pošljem zasebno sporočilo, brez tega, da bi moral on tam izrecno napisati Kontakt:pm.

Vrnimo se k mojim problemom, ki nato nastanejo:
Nato bi moral seveda, znova odpreti nov oglas, vse ponovno napisati, slike ponovno naložiti na strežnik, ker se seveda vsa vsebina napisana v jedru oglasa izbriše ko moderator zavrne oglas.

Vse to samo zaradi tega, ker en moderator, raje kot bi potrdil oglas ali če ga že to tako moti, sam napisal kontakt:pm, raje zavrne oglas in mi na mail napiše: "Oglas je bil zavrnjen, ker manjkajo kontaktni podatki. " Kar mu je lažje in krajše napisati, kot pa biti kanček prijazen in dodati v oglas:

KONTAKT PM!
"It's always something"
EP3 R-29028
Uporabniški avatar
vid779
Uporabnik

Re: izbris oglasa

OdgovorNapisal/-a Aly » 21 maj 2012 14:02

Takšna so pravila in veljajo za vse uporabnike tega foruma. Glede na to da se nihče ne pritožuje in so se že sprijaznili s tem da morejo bit celo malo pozorni na to kaj pišejo, ne vem zakaj bi bil ti izjema. In ja, oglasov je vsak dan ogromno, res je da se jih ogromno tudi zavrne, ampak če misliš da imamo mi tukaj sedaj čas v svojem prostem času, ko brezplačno pomagamo urejat forum, odpirat vsak link, kopirat vaše telefonske, in potem vsak oglas posebej urejat, zato ker si ti naredil napako in pozabil nekaj napisat kar se po pravilih zahteva ... ne vem no, jaz ga nimam :?
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabniški avatar
Aly
ModeratoR

Kraj: Štajerska

OdgovorNapisal/-a ru7 » 21 maj 2012 14:46

Nekateri oddajajo po več oglasov dnevno in je pri vsakem kaj za popravit . Parkrat popraviš, potem pa vidiš, da je naslednji dan nov oglas isto brez. Če ima kdo več spisanega in npr. manjka cena mu (vidim tudi pri ostalih) skopiram opis v zavrnitveni mejl, da ne rabi še enkrat pisat. Manjše stvari vseeno ponavadi popravim.

PS b14a3: Odraslo si spisal ponovni oglas. clap clap
I <3 my Honda
Uporabniški avatar
ru7
ModeratoR

Kraj: Sevnica

OdgovorNapisal/-a vid779 » 21 maj 2012 14:50

Zdi se mi nepotreben takšen izbris, ker vsak ki bere oglas vidi da mi lahko pošlje pm. Nevem zakaj mora tam izrecno pisati kontakt:pm. kot da potencialni kupec nebo sam tolko brihten, da bi vedel da lahko pošlje pm.
Upam da razumete moje stališče, enaka stvar je če napišem tisti PM tam ali ne. Samo vi imate razlog izbrisat / ne odobrit oglasa če ga ne napišem.
Če ne napišem drugega kontakta je to moja stvar in moj problem če me kupci nebodo drugam kontaktirali kot pa na pm.

Bom drugič bolj pazil, hotel sem le opozoriti na ta paradoks.

ru7: če bi mi v zavrnitveni mejl poslali celoten oglas, bi samo dodal Kontakt:pm in bi bili verjamem da vsi srečni :).
spisal sem v afektu :lol:
"It's always something"
EP3 R-29028
Uporabniški avatar
vid779
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Devil » 21 maj 2012 17:59

no pa da ti jst recimo moje stalisce obrazlozim....
pridem domov, pojem, grem v garazo in pridem za komp med 22:00 in 24:00.

Seveda grem pogledat ce je treba kaksen oglas tudi oduobriti ali je ze vse poslihtano. Dostikrat je za odobriti 5-10 oglasov, se pa zgodi da kaksen dan ni nobenega admina ali moderatorja gor, ali pa recimo ga ni od 17:00 naprej gor, in je potem tudi 30oglasov ali vec.

Med temi 30oglasi, jih je ponavadi med 5 in 10 takih ki jim mankajo cene, kontaktni podatki, P/K ali pa imajo celo naliman link do avto.neta oz. bolhe.
In zdej ce ti mislis da bom jst za vsak tak oglas porabil se dodatno minuto or so, zato da bom popravil napako/lenobo parih oseb, se posteno motis. Ce nekaj prodajas oz. ce nekaj zelis prodati, potem si lepo preberes pravila in spises oglas. Ce komu to ne gre, lahko spise oglas in predno ga potrdi pogleda pravila ce je vse ql.
In nikoli noben moderator/admin ne pise razloga zakaj je bil oglas zavrnjen, ampak se pri zavrnitvi izbere text kaj ti bo napisalo, kajti ce bi mogli se to pisat, potem bi pa res lahko odobraval oglase dolgo v noc.

Ni mi tezko porabit 15-20 min za odobravanje oz. zavrnitve oglasov, pa ceprav mam ze tako malo casa, ampak da bom pa zaradi nekoga ki se mu ne da pogledat pravila, ali pa pregledat oglasa predno ga potrdi, porabil se dodaten cas, pa zal ne bo slo...vsaj v takem primeru ne. Kadar imam pa casa na pretek ( malokrat ), takrat pa tudi dostikrat oglas sam popravim.

Lp
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Uporabniški avatar
Devil
ModeratoR

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Stallone » 21 maj 2012 19:34

Vse lepo in prav kar pišete moderatorji, nas uporabnike samo moti, da ko zavrnete oglas, ni notri vsebine kaj smo napisali, in je treba potem vse na novo...
Se strinjam z vami glede popravljanja in šlamparij uporabnikov, samo ko zavrnete oglas bi bilo koristno za vse nas, če bi dobili zavrnjen oglas z vsebino.
Primer: Zadnjič pišem oglas in sem dal "ceno po dogovoru", ker nisem našel v pravilih ali to lahko storim ali ne sem dal pač tako in je bil oglas zavrnjen.
Power is nothing without control!
**** klimo!
Uporabniški avatar
Stallone
Uporabnik

Kraj: LJ-{KR-(KP)}

OdgovorNapisal/-a Aly » 21 maj 2012 21:10

Razumemo mi vas, ampak morate razumet tud vi nas, da delamo to niti za hvala lepa ne (vsaj 1x na leto) v svojem prostem času ki nam ga že tako in tako po večini kronično zmanjkuje, in tega je včasih res dost za odobrit/zavrnit. Če bi lahko CRX_Delsol zrihtal programsko kako, da bi zraven zavrnitve se še prilepila vsebina zavrnjenega oglasa, potem to ne bi bil nikomur problem verjemite, tak pa morem it v oglas, izbrat opcijo Uredi, skopirat vsebino oglasa in jo prilepit v zavrnitev ... če mi je, da to naredim, potem raje še dodam stavek Kontakt: Pm in imam manj dela, tako pa tega ne delamo iz zgoraj omenjenih razlogov in ker smo se odločili da šlamparije pač ne bomo podpirali. Upam da tudi vi nas kolk tolk razumete.
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabniški avatar
Aly
ModeratoR

Kraj: Štajerska

OdgovorNapisal/-a G-4S » 22 maj 2012 09:49

b14a3 je napisal/-a:raje zavrne oglas in mi na mail napiše: "Oglas je bil zavrnjen, ker manjkajo kontaktni podatki. " Kar mu je lažje in krajše napisati, kot pa biti kanček prijazen in dodati v oglas:

KONTAKT PM!

Noben nič ne piše, ampak sporočilo pošlje avtomatika s pomočjo enega klika na miško. Torej ne, ni lažje pisat v vsak oglas kar manjka. Se pa strinjam, da je problem, ker se cel oglas briše.
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a Dameton » 22 maj 2012 09:58

Sam to je vseeno brezveze tak kot je....morajo se spremenit pravila...
Da vidiš oglas itak moreš bit registriran in kdo je registriran itak mu lahko pol pošleš pm.
Pač dejansko s tem sami sebe j*bete pa si delate več dela...ker pol morte itak še 1x taki oglas pregledat, ko ga uporabnik na novo pošlje...
- EC9 D14A1 Black - EH9 D16Z6 White
- ED7 D16Z2 Red - EK4 B16A2 Green
- ED6 D15B2 Red - ED7 D16A9 Gray
Uporabniški avatar
Dameton
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a vid779 » 22 maj 2012 10:12

Še enkrat:

b14a3 je napisal/-a: enaka stvar je če napišem tisti PM tam ali ne. Samo vi imate razlog izbrisat / ne odobrit oglasa če ga ne napišem.
Če ne napišem drugega kontakta je to moja stvar in moj problem če me kupci nebodo drugam kontaktirali kot pa na pm.

Upam da se na račun tega obetajo kakšne spremembe. Sebi prihranite delo, prodajalci pa so/smo si itak sami krivi če ne napišemo drugega kontakta, kot pa na pm, ki je itak vedno dostopen.

Upam, da se nisem komu zameril in izpadel bedak, ki se ne zna držati pravil. Res je, priznam, da sem v tistem oglasu pozabil pripisati kontakt. Nisem pa hotel delati iz sebe dobene izjeme kot nekateri mislite :)

@aly: to da stisnete na gumb in se avtomatsko izpiše sporočilo nisem vedel prej :)

Nasplošno moderatorji opravljate super delo in vas je za pohvaliti :rockon: .
"It's always something"
EP3 R-29028
Uporabniški avatar
vid779
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Stallone » 22 maj 2012 11:04

Sej pravjo da jih **** softwear... Bi blo pa fino to porihtat ja, zastopim pa, da se danes zastonj težko da kaj zrihtat... Članarina 20€ pa je :D
**** klimo!
Uporabniški avatar
Stallone
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a CRX_delsol » 22 maj 2012 11:07

@Stallone Prosim ne mešat JAC-a pa hondaforuma. To je čist ločeno. :wink: Mi delamo vse prostovoljno in zastonj. :yes:

Drugače pa jaz, če se le da, skopiram vsebino kakšnih dolgih oglasov v tisto sporočilo, ki ga dobite ob zavrnitvi. Dostikrat tudi kaj popravim če imam preveč časa.

Najenostavnješe za vas in za nas pa je, da se drižte teh simple pravil. P:/K: v naslovu, opis, cena in kontakt. Saj ni težko :) Konec koncev je to v vaše dobro.
I took the seatbelts out so it would go faster.
www.perkophotography.com
www.cekarcek.si
Uporabniški avatar
CRX_delsol
Admin desu.

Kraj: München

OdgovorNapisal/-a Stallone » 22 maj 2012 11:12

Ja sej to... No ja JAC-a po novem ni več baje :) Mi je tako zatrdil predsednik, tako da bo samo HONDA SLO oziroma nekaj podobnega... No ja, škoda je samo, da nimamo v SLO kvalitetnega foruma kot je to drugod, najbližje je ta forum... Imamo vsaj kvaliteten klub, ki pa je zame žal predaleč... Ampak to je že druga zgodba 8) ...

Ontopic: Se pol da kaj zrihtat glede tega ali nimate nobenih možnosti?
**** klimo!
Uporabniški avatar
Stallone
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a G-4S » 22 maj 2012 11:29

Forum je toliko kvaliteten, kolikor so kvalitetni njegovi uporabniki :wink:
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a hamdija » 22 maj 2012 14:24

men je forum res ql :D .. in to glede oglasa je čist ql .. zato pa so pravila foruma!..kdor si jih lepo prebere bo tudi pravilno oglas napisal..jest ko sem se registriral na forum sem najprej pravila vsa prebral .. in potem šele začel prebirat forum..in ko napišem oglas si spet pravila posebej odprem in po pravilih napišem oglas..in ga mam lepo odobrenga :mrgreen: .. glede oglasov je pa pač tko ..men je oglas res bedn če ni tel. številke notri, slike, cene, itd,... :P

tolk od mene :P

lp!

p.s. brez zamere :)
Uporabniški avatar
hamdija
Uporabnik

Kraj: Jesenice

OdgovorNapisal/-a Selman » 25 maj 2012 10:21

G-4S je napisal/-a:Forum je toliko kvaliteten, kolikor so kvalitetni njegovi uporabniki :wink:

:ave: :zakon: :bravobravo: :bravobravo: :f_appl: :f_appl:
Les je lep ;) http://www.selman.si
Uporabniški avatar
Selman
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a ANDRO-2 » 25 maj 2012 10:37

G-4S je napisal/-a:Forum je toliko kvaliteten, kolikor so kvalitetni njegovi uporabniki :wink:

Jaz sem kvalitenten :mrgreen: :lol:
CVIČEK MAFIJA-made in dolenska
------------------------------------------------------------------
FIAT-- Fix It Again Tommorow
CRX MOTEGI:)-ex
Honda Civic Sport-red milano :) ex
Peš Honda
Uporabniški avatar
ANDRO-2
Uporabnik

Kraj: tam ker cvičk teče tam sm js

OdgovorNapisal/-a hamdija » 03 jun 2012 20:27

no ja .. tud modi nardijo napako :)

viewtopic.php?f=40&t=65539

mislim da obstaja Podforum: Platišča in pnevmatike (vsa vozila) 8)

lp
Uporabniški avatar
hamdija
Uporabnik

Kraj: Jesenice

OdgovorNapisal/-a CRX_delsol » 03 jun 2012 21:02

Hvala za opozorilo :wink:
I took the seatbelts out so it would go faster.
www.perkophotography.com
www.cekarcek.si
Uporabniški avatar
CRX_delsol
Admin desu.

Kraj: München

OdgovorNapisal/-a hamdija » 03 jun 2012 22:28

hehe ni problema sploh :D
Uporabniški avatar
hamdija
Uporabnik