Black_Racer°°TYPE-R je napisal/-a:Pol pa mene zanimajo cene za dimenzije 225/35/R19 in 235/35/R19 za tele gume pa kaj najbolj priporočaš za mojo Type-R:
Advan sport
S.Drive
Advanen neova
Zio jah odvisno kaksen voznik si,če imas veliko umirjene voznje,dolge razdalje potem absolutno priporočam Advan Sport,take mam tut jaz na Mitusubishi-ju,gume so dobre v mokrem,suhem drzijo dobro,niso glasne,trenutno naredil z njimi 20k pa zgleda da bodo brez problema zdrzale se 20k.
S.drive je pa po vzdzljivosti za Advan Sport,tako da mislim S.drive je dobra guma,samo ni za visji rang avtomobilov,nekak tut mi sami v vecjih dimenzijah nad 17col+ prodajamo vecinoma Advan Sport. Je pa S.drive dobra za preganjat,ni pa nevem kok vzdrzljiva guma,saj proti Advan Sport.
Advan Neova je pa pojem zase,nekako dirkalna guma,dovoljena za cestno uporabo,po dezju drzi solidno,tukaj odstejmo razne aquaplaninge,ki jih glih kej uspešno nepožira,guma rabi malo cajta da se ogreje,nedrzi od prvega trenutka,nekako guma namenjena preganjanju,je kr glasna,ob tem ko se guma ogreje,bohnedej da peleš po kakem pesku,ker potem se dobesedno zalepi na gumo,tako da ti lahko kr lepo obtolce avto.Drgač pa sama obraba gume,lahko povem da 2 prijatla imata tocno te gume Na Imprezi pa EVO9 in jo imata zdaj kak mesec gor,pa sta se ob tem tudi udeležila TA v Krškem in sta povedala da guma nima vidnih sledi obrabe.
Tko da moje mnenje ce se veliko peles Advan sport ali pa S.drive,ce pa hoces gumo za preganjat se in te nebo motilo malo vecji hrup gum in bos pelu pocas po mokrem potem pa Advan Neova.
Cene pa so
225/35-19 S.drive 211€
Advan Sport 225€
Advan Neova 247€
235/35-19 S.drive 213€
Advan Sport 223€
Advan Neova 256€
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name
Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)