Moderator: Blue Angels
nighthawk je napisal/-a:mercedez GLK, BMW X6, Audi Q7??
Aja, že štekam, to je tista fora, ko se 2 debelajsasti grduši pogovarjata kolk je Jessica Alba grda, da nikoli nebi bile kot ona, četudi bi jim dal blablabla.
Ok, meni se tut tista meca in x6 ne dopadeta preveč, ampak za med najbolj čudne ali celo med najgrše pa kar veliko manjka.
Aless je napisal/-a:Sam res mene tudi ta stari Legend spominja na starega mercedesa.
Klemen# je napisal/-a:nighthawk je napisal/-a:mercedez GLK, BMW X6, Audi Q7??
Aja, že štekam, to je tista fora, ko se 2 debelajsasti grduši pogovarjata kolk je Jessica Alba grda, da nikoli nebi bile kot ona, četudi bi jim dal blablabla.
Ok, meni se tut tista meca in x6 ne dopadeta preveč, ampak za med najbolj čudne ali celo med najgrše pa kar veliko manjka.
Isto mislm.
petronas je napisal/-a:LS400 je postal prodajni hit, Legend pa zal ne, ker je ponujal presibak motor in prednji pogon.
honda.ctdi je napisal/-a:Klemen# je napisal/-a:nighthawk je napisal/-a:mercedez GLK, BMW X6, Audi Q7??
Isto mislm.
..po moje je že naslov teme "Slike najbolj čudnih avtov" bolj čuden od večine teh avtomobilov, ki jih tukaj prikazujete
kot "najbolj čudne, najgrše"..
FRiKi je napisal/-a:@lambretta a teb so všečna ta skrapucala?
R type je napisal/-a:Jaz samo še gledam in se smejim. Mislim da bomo imeli tu noter v roku nekaj mesecev prilimane praktično vse avte na tržišču.![]()
In bomo sklenili da so pač vsi avti čudni.
LP
R type je napisal/-a:Jaz samo še gledam in se smejim. Mislim da bomo imeli tu noter v roku nekaj mesecev prilimane praktično vse avte na tržišču.![]()
LP
Nightmare je napisal/-a:R type je napisal/-a:Jaz samo še gledam in se smejim. Mislim da bomo imeli tu noter v roku nekaj mesecev prilimane praktično vse avte na tržišču.![]()
LP
Zakaj vse avte?po večini so grdobci ravno ti novi malčki,recimo tudi honda jazz mi je sfaljena,no ta nova niti ne toliko,pa stara toyota yaris.po drugi strani pa,BMW 5 mi je bil takoj prvič ko sem ga videl en lepših avtomobilov,ravno tako 6,da o mercedesu CL ne govorimpač,te avtomobile ko sem dal,so mi res ogabni in čudni,in vsak ima svoj okus,nevem kaj se je treba takoj spotikat v to.najbolje bo,da zaklenete temo pa ne bo nobenega avtomobila več.
jaz se pa umikam iz teme
lp
R type je napisal/-a:Golf 6 je mogoče dolgočasen po obliki, čuden nikakor.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost