Moderator: Blue Angels
and& je napisal/-a:ja sm s postojne ja. ma sej ponavadi se nč kej posebnega ne zgodi. sam zdej so mi pa ene par mesceu nazaj najprej anteno odlomili dol zdej pa še tole. aja pa drgač js nism biu na koncertu je biu avto parkiran v mestu in to 10m proč od dveh hiš tko da so mel kr jajca da so udrli notr.
mislm pa da je mau pomagalo tudi da je po celi ulci crknla javna razsvetljava in je blo ful temno.
Devil je napisal/-a:and& je napisal/-a:jah ne vem kko da se jim je dalo tolk ubadat s tem kr nism meu neki dobr radio not. mislm d je vredn ene 100€ zdej.
100€ je za narkica kar veliko
poli je napisal/-a:and& je napisal/-a:ja sm s postojne ja. ma sej ponavadi se nč kej posebnega ne zgodi. sam zdej so mi pa ene par mesceu nazaj najprej anteno odlomili dol zdej pa še tole. aja pa drgač js nism biu na koncertu je biu avto parkiran v mestu in to 10m proč od dveh hiš tko da so mel kr jajca da so udrli notr.
mislm pa da je mau pomagalo tudi da je po celi ulci crknla javna razsvetljava in je blo ful temno.
kaj ma CE targe?
and& je napisal/-a:poli je napisal/-a:and& je napisal/-a:ja sm s postojne ja. ma sej ponavadi se nč kej posebnega ne zgodi. sam zdej so mi pa ene par mesceu nazaj najprej anteno odlomili dol zdej pa še tole. aja pa drgač js nism biu na koncertu je biu avto parkiran v mestu in to 10m proč od dveh hiš tko da so mel kr jajca da so udrli notr.
kaj ma CE targe?
ja CE je tablca ja.
mislim da mam eno konzolo viska doma. ugodno.and& je napisal/-a:drgač je pa res kr neki dela za tisto vn pobrat ja tut ni sledi od kkga šraufencigerja al pa česar koli. sam šraufki so pa usi na mestu in zašraufani. edin če jih je zašraufu nazaj sam dvomim. pomoje je kr utrgau vn. k sm najdu tut na tleh eno rešetko od zračnika polomljeno, tko da mislm d se ni dost matru.
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost