facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

kaj se je tukaj zgodilo???;)

Vse kar je povezano s slikami.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a EYEgor » 27 apr 2009 20:40

Tkole se hvalt po forumu kga vm je ratal! :evil:

Ob taki stvari se najprej upraš, kga si naredu da je do tega pršl? Pa povej da si star 18-20, pa da je to tvoj pru avto k je "res letu". Dobesedno pod kombi. Da si meu pa še alko u rit bi te pa jst lastnoročno za jajce ubesu! :evil:

Fantki ne se zajebavat z svojim življenjam, sploh pa ne z življenjam sopotnikov! Zdej boš pa reku "hvala bogu ni nobenmu nč". Kga pa če bi kdo umru al pa še slabi, če bi ostal invalid?

Kukr je Petrinko reku. Takoj uzet izpit pa prepovedat vožnjo za nadaljne 4-5 let.
Sej sm tud jst delu sranje na cest pa razbiu 3 avte totalka, sam nikol nism meu zraven nobenga. Pa sam enkat sm u enga druzga prletu.

Tko da če se hočte znuret se najprej naučte normalno vozit (jst sm rabu 4 leta, pa na nov sm izpit delu) pol si pa kupte avto s katerim se boste varno vozili po cestah. ne pa "SAM DA LETI"

LP
Uporabniški avatar
EYEgor
Uporabnik

Kraj: Raj na zemlji

OdgovorNapisal/-a zero-g » 27 apr 2009 20:56

Res smešno ja... :roll:

Sicer pa, če bi s 170-200 priletel v stoječ kombi, bi avto razpeštal do nerazpoznavnosti...tko da ne preveč pretiravat. Verjamem pa, da ste zdej pravi frajerji v gostilniških debatah: stari ej, smo pripizdli 250 v ovink...pa nam uleti kombi pred avto in bum. Kombi odf.uka 10m u zrak, tačas mi poskačemo iz avta, nakar kombi naredi še tri salte in pristane na avtu. Pridejo kopsi in mi čestitajo, ker sem pravi đajo in da mam jajca ko lubenice, ker sm tok nažgal karjolo.

Res dobro, da niste nabasal kakšne familije...
Uporabniški avatar
zero-g
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a gp_crx » 27 apr 2009 21:19

zero-g je napisal/-a:
Sicer pa, če bi s 170-200 priletel v stoječ kombi, bi avto razpeštal do nerazpoznavnosti...tko da ne preveč pretiravat. Verjamem pa, da ste zdej pravi frajerji v gostilniških debatah: stari ej, smo pripizdli 250 v ovink...pa nam uleti kombi pred avto in bum. Kombi odf.uka 10m u zrak, tačas mi poskačemo iz avta, nakar kombi naredi še tri salte in pristane na avtu. Pridejo kopsi in mi čestitajo, ker sem pravi đajo in da mam jajca ko lubenice, ker sm tok nažgal karjolo.
:D
Uporabniški avatar
gp_crx
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a LJ-GT28R » 27 apr 2009 21:30

No jaz ne bom zdej govoru kot večina ker sam vem ko sem biu star 18 sem tudi sam norel brez kančka pameti v glavi niti pomislu nism kaj se lahko zgodi. Pa sem imel avto s 3x manj konji kot zdaj pa sm 3x bolj noru z njem. Samo hvala bogu me je prej pamet srečala kot da bi naredu kako neumnosti in potem živel s tem celo življenje..... V glavnem mislim da smo vsi krvavi pod kožo in večina folka tuki gor na forumu ni bila nič boljša samo sedaj sem pa malo starejši imam še močnejši avto vozim se pa kot penzionist večino časa ne bom reku da ga kdaj ne pohodm samo ga tam kjer vem da je varno. Je pa res da s takimi stvarmi se ni dobro hvalit in upam da vas čimprej pamet sreča preden bo prepozno. Pa ne zdej tega narobe razumet samo sj gledate vsak dan kok je nesreč pa djte se no mal skulerat ni vse v hitrosti :wink:

LP
I don't drive fast I just fly low !
Uporabniški avatar
LJ-GT28R
Uporabnik

Kraj: Dubai

OdgovorNapisal/-a SilverCRX 98` » 27 apr 2009 21:38

LJ-GT28R je napisal/-a:No jaz ne bom zdej govoru kot večina ker sam vem ko sem biu star 18 sem tudi sam norel brez kančka pameti v glavi niti pomislu nism kaj se lahko zgodi. Pa sem imel avto s 3x manj konji kot zdaj pa sm 3x bolj noru z njem. Samo hvala bogu me je prej pamet srečala kot da bi naredu kako neumnosti in potem živel s tem celo življenje..... V glavnem mislim da smo vsi krvavi pod kožo in večina folka tuki gor na forumu ni bila nič boljša samo sedaj sem pa malo starejši imam še močnejši avto vozim se pa kot penzionist večino časa ne bom reku da ga kdaj ne pohodm samo ga tam kjer vem da je varno. Je pa res da s takimi stvarmi se ni dobro hvalit in upam da vas čimprej pamet sreča preden bo prepozno. Pa ne zdej tega narobe razumet samo sj gledate vsak dan kok je nesreč pa djte se no mal skulerat ni vse v hitrosti :wink:

LP

podpis...
sam sem naredil izpit pred dvema mesecama, in sem sel takoj na ESi motor.
po 14 dneh mi je ze bil premalo. kmalu je sledil "swap" na VTi sedaj pa nekako ne najdem trenutka da bi ga stisno... :oops: . med tednom redko kdaj da pride igla na 3500RPM. med vikendi pa mogoce zapoje vtec, ce se mi kak WV,Audi ali kaj podobnega prilepi... :wink:
drugace pa cisto v izzy voznja..
pa sem star 18 let pa par mesecov zraven..
upam da bo v nadalnjem isto(brez podobnega incidenta.. :? )
kar pa se te nesrece tice, sam ze ve kako je.
obsojat je brezveze, morda ga je izucilo in ne rabi pridig...
lp
Zadnjič spremenil SilverCRX 98`, dne 27 apr 2009 21:39, skupaj popravljeno 1 krat.
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....

CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
Uporabniški avatar
SilverCRX 98`
Uporabnik

Kraj: Sentjur pri Celju

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 27 apr 2009 21:39

Se bom strinjal z Neyo-tom 8) Samo eno je ce obzalujes kako stvar,drugo pa je ce se z tem hvalis,meni na sreco se še ni zgodila nesreca,sem tut vozil pod alkoholom(5-6piv),ampak je bilo vedno AC za kamion se postavit 90km/h cigaret si prizgat pa peti pesme od Mileta Kitica,nikol se nedelam nekega vaskega posebneza,ce pa ze grem zgat je pa to v 99% primerov ce sm sam v avtu,ce pa ze imam koga je pa to tisanje v mejah normale,ampak sezmeraj da tisti zraven misli da sam Michael Schumacher nebi mogel hitreje odpeljat,je pa res da sm to samo tisanje v zadnem letu zmanjsal za 70%,nasplosno prevec budal na cesti,premalo cajta,pa prevec plavih prijateljev ki me ze majo na piki. :lol: :lol: :lol:
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a LJ-GT28R » 27 apr 2009 22:05

KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:vedno AC za kamion se postavit 90km/h cigaret si prizgat pa peti pesme od Mileta Kitica

:lol: :lol: :lol: tuki sm se pošteno nasmeju :lol: :lol: :lol: :lol:
samo pijan mogu ..... :lol: :lol: :lol: :lol:
I don't drive fast I just fly low !
Uporabniški avatar
LJ-GT28R
Uporabnik

Kraj: Dubai

OdgovorNapisal/-a tref » 27 apr 2009 23:17

Isto kot danes v kranju. 7 ljudi v mondeotu ki ga je vozu 16 letnik direkt v bajto. Upravičeno nas je lahko strah na cesti. Svet je čedalje bolj nor, čedalje več norih in pogumnih voznikov je na cesti ki mislijo da lahko delajo kar hočejo.
Honda accord ictdi, 07
Toyota RAV4 2,2 D-4D 4WD exe, 07
Nissan 370Z Limited edition 2013
Uporabniški avatar
tref
Uporabnik

Kraj: Velenje-Lj-Sežana

OdgovorNapisal/-a Al » 28 apr 2009 01:47

Ok! Avto je biu preden ga je Miha dobu u roke moj in na tej sedanki sm jst naredu d16a9 swap ampak ker me je je*** štrom sm ga prodal in ker je blo lepo št. KM je tut lepo šlo! Problem je nastou pa ko so se klapa kot jo ima najbrž vsak od nas srečal v gostilni in seveda pivce na pivce...
Kar se tiče same neseče imate vsi prov in se strinam z vsemi! Alko in cesta to ni za skupi! 2-3 pive ok sam...

Miha kot sm ti že pri meni reku da bo treba bol počas ti pravim tudi tukaj!

p.s. Kombi je pelou konstantno 90km/h Miha pa pač kolkr je reku!
Ko je hotu prehitet kombi je vidu nasprot prihajajoč avto in se umaknu nazaj sicer na razdalji (reg.cesta v bljiž Pijave Gorice) ampak pri taki hitrosti ko malo pohodiš zavoro cvilijo vse gume katastrofa pa nastane ko voznik kombija sliši cviljenje gum in v paniki tudi on pohodi zavoro...

...bum! ena honda manj!
Ad aspera per astra!
Uporabniški avatar
Al
Uporabnik

Kraj: Slivice-Koper

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 28 apr 2009 10:08

KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:
Petrinko je napisal/-a:no k si se že tko lepo pohvalu upam, da si vsaj solidno kazen pokasiral... ker jst bi ti prepovedal vozit za nekaj let... res se raje malo zamisli... :?

Saj ni baje on pelu ampak njegova punca,no tako so povedali policaju ki ga poznam,resnica je pa bila drugacna,ker ta avto je on kupil od kolege,ki ga je sam lastnik potem klical in se hvalil kako so ga zgal,pa kaj se jim je zgodil...Smesen svet...

mene bi blo sram. čudaki! :x :x :x :x

http://24ur.com/novice/crna-kronika/gro ... apora.html

fajn si je tole pogledat pa se malo zamislit. mislim da je 10let zapora za tega idijota premalo. Na cestah pa umirajo nedolžni ljudje (naša pacjentka je bila tista mrtva pod avtobusom), ki si raje naročijo avtobus za prevoz iz dekliščine, da ja nebi delale takih scen na cest, samo kaj pomaga ko ti prileti en norc ki pa se mu j*be za vse zakone in te ubije.

model jst bi se zamislu na tvojem mestu.... jaki frajer. :roll:
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a Al » 28 apr 2009 11:48

Ja no! Dns je že rizik d se greš na cesto!
Ma prou nemogoče punce najamejo avtobus d bojo uživale pa kej popile brez kazni al pa zvite plocevine pol pa izid da ena umere pol juh je pa pohabljenih!

Sux!!!

Uzo 10 let je kr dost sam 10 let zapora ne pa hotela kot je v zapor kopru!!!
Ad aspera per astra!
Uporabniški avatar
Al
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 28 apr 2009 12:37

Al je napisal/-a:Ja no! Dns je že rizik d se greš na cesto!
Ma prou nemogoče punce najamejo avtobus d bojo uživale pa kej popile brez kazni al pa zvite plocevine pol pa izid da ena umere pol juh je pa pohabljenih!

Sux!!!

Uzo 10 let je kr dost sam 10 let zapora ne pa hotela kot je v zapor kopru!!!

ma ja. maš prav, čeprav zame je tako dejanje tako nesprejemljivo da če bi bil starš te naše pacjentke bi si vzel pravico v svoje roke in koknu modela, pa če bi šu jst magar pol sedet, samo da bi se bolše počutil....
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a pero&civic » 28 apr 2009 14:38

Jah je smešno, pa si lohk frajer, dokler je samo pleh v igri.........
Uporabniški avatar
pero&civic
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a ahiM-21 » 28 apr 2009 14:47

EYEgor je napisal/-a:Tkole se hvalt po forumu kga vm je ratal! :evil:

Ob taki stvari se najprej upraš, kga si naredu da je do tega pršl? Pa povej da si star 18-20, pa da je to tvoj pru avto k je "res letu". Dobesedno pod kombi. Da si meu pa še alko u rit bi te pa jst lastnoročno za jajce ubesu! :evil:

Fantki ne se zajebavat z svojim življenjam, sploh pa ne z življenjam sopotnikov! Zdej boš pa reku "hvala bogu ni nobenmu nč". Kga pa če bi kdo umru al pa še slabi, če bi ostal invalid?

Kukr je Petrinko reku. Takoj uzet izpit pa prepovedat vožnjo za nadaljne 4-5 let.
Sej sm tud jst delu sranje na cest pa razbiu 3 avte totalka, sam nikol nism meu zraven nobenga. Pa sam enkat sm u enga druzga prletu.

Tko da če se hočte znuret se najprej naučte normalno vozit (jst sm rabu 4 leta, pa na nov sm izpit delu) pol si pa kupte avto s katerim se boste varno vozili po cestah. ne pa "SAM DA LETI"

LP

sori sam str sm 23 let ispit so mi uzel pa sm ga ponovno delu res hvala bogu d ni nobenmu nc. to je pa moj 4ti razbit avto u 5h letih odkar mam ispit
Uporabniški avatar
ahiM-21
Uporabnik

Kraj: Ribnica

OdgovorNapisal/-a ahiM-21 » 28 apr 2009 14:50

zero-g je napisal/-a:Res smešno ja... :roll:

Res dobro, da niste nabasal kakšne familije...

mmm
ja to mas prou. mel smo not 170-180 predn sm zaceu bremzat zbremzu sm tam na ene 120 in mama s kombijom je tud bremzala iz 70 dol sicer ne vem do kok je prsla sam pomoje na ene 40 al pa mn in ce ona neb zazlajfala k se je ustrasla bi slo prou lepo normalno mim
Uporabniški avatar
ahiM-21
Uporabnik

Kraj: Ribnica

OdgovorNapisal/-a Roman » 28 apr 2009 14:56

ahiM-21 je napisal/-a:
mmm
ja to mas prou. mel smo not 170-180 predn sm zaceu bremzat zbremzu sm tam na ene 120 in mama s kombijom je tud bremzala iz 70 dol sicer ne vem do kok je prsla sam pomoje na ene 40 al pa mn in ce ona neb zazlajfala k se je ustrasla bi slo prou lepo normalno mim

fante jaz bi se malo zamislil na tvojem mestu :wink:
nekaj postov nazaj sem te nekaj vprašal :wink:
ali si predstavljaš da bi bila namesto kombija kakšna družina :?:
Uporabniški avatar
Roman
Uporabnik

Kraj: šiška

OdgovorNapisal/-a Al » 28 apr 2009 15:14

ja klavnca bi nastala!!!
Ad aspera per astra!
Uporabniški avatar
Al
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a pissdrunx » 28 apr 2009 16:20

ahiM-21 je napisal/-a:
EYEgor je napisal/-a:Tkole se hvalt po forumu kga vm je ratal! :evil:

LP

sori sam str sm 23 let ispit so mi uzel pa sm ga ponovno delu res hvala bogu d ni nobenmu nc. to je pa moj 4ti razbit avto u 5h letih odkar mam ispit

nisi ti lih najbolj oster nož v predalu a?!
Uporabniški avatar
pissdrunx
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Petrinko » 28 apr 2009 16:36

glede na to, da je mjhna slovenija se vse izve... in sedaj vem, da si divjal ko nor, da ste odmetavali piksne ven, da ste dobesedno iskali nesrečo...

Kar nesi izpit nazaj, ker nisi ravno za volan... okolici nevaren!!!!

civic 1.5 VTEC Zitrone Cozmic Blue ex/
accord 2.2 i-CTDI executive ex/
accord 2.2 DTEC executive
Uporabniški avatar
Petrinko
Uporabnik

Kraj: GoLan

OdgovorNapisal/-a poli » 28 apr 2009 17:07

Petrinko je napisal/-a:glede na to, da je mjhna slovenija se vse izve... in sedaj vem, da si divjal ko nor, da ste odmetavali piksne ven, da ste dobesedno iskali nesrečo...

Kar nesi izpit nazaj, ker nisi ravno za volan... okolici nevaren!!!!

boš mogu jit nazaj na policijo in narest kako čistko ;)

drgač pa... ahiM-21 s to statistiko, k si jo napisal se ni glih za hvalt!!!
Uporabniški avatar
poli
Uporabnik

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Slike

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost