facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

kaj se je tukaj zgodilo???;)

Vse kar je povezano s slikami.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a FRiKi » 31 okt 2009 20:05

za takšne bi uvedel doživljenjsko prepoved vožnje avtomobila, motorja, kolesa, rolerjev, skiroja... totalen idiot
če pa nadaljuje vožnjo, pa čuza. je**t ga.
Uporabniški avatar
FRiKi
Uporabnik

Kraj: skor LJ

OdgovorNapisal/-a Devil » 01 nov 2009 10:18

Al je napisal/-a:
JapanZek je napisal/-a:ta pa je potegjen. :shock: :shock: :shock: :shock:

Ja lej! Jst ga ŽOU poznam! To ti loh rečem! Ze k je mojo bivšo sedanko parkerou pod kombi se mi je zdelo mal čudno! Ampak ko te pa ob dveh ponoč kliče pa se ne javiš pol pa te kliče zju3 pa reče: ej a veš za kak spredn konc za 5.gen sedan? ti pa rata mal sumljivo ker si slučajn neki tazga mal prej slišou na 24ur d je nekdo naredu veliko piz.darijo ponoč in še z hondo civic pa še v ribnci! Pol ti pa še reče da so blo cigani krivi??????

si ga ti prijavil policiji? ce ja, potem dobis za per ko se vidva!
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Uporabniški avatar
Devil
ModeratoR

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a X-Hair » 01 nov 2009 11:08

Po vsem tem ima še vedno izpit.

Predraga policija, KAJ VAM NI JASN!

Žlender in ostali cvetovi, KAJ VAM NI JASN!

Meni ni NIČ jasn.

Ko varuhu pravice predstaviš en tak primer, ga pa žaliž. Prekleti gnoji jedni nesposobni. MRŠ!!!
Uporabniški avatar
X-Hair
Uporabnik

Kraj: Fant od Fare

OdgovorNapisal/-a Al » 01 nov 2009 13:06

Devil je napisal/-a:
Al je napisal/-a:
JapanZek je napisal/-a:ta pa je potegjen. :shock: :shock: :shock: :shock:

Ja lej! Jst ga ŽOU poznam! To ti loh rečem! Ze k je mojo bivšo sedanko parkerou pod kombi se mi je zdelo mal čudno! Ampak ko te pa ob dveh ponoč kliče pa se ne javiš pol pa te kliče zju3 pa reče: ej a veš za kak spredn konc za 5.gen sedan? ti pa rata mal sumljivo ker si slučajn neki tazga mal prej slišou na 24ur d je nekdo naredu veliko piz.darijo ponoč in še z hondo civic pa še v ribnci! Pol ti pa še reče da so blo cigani krivi??????

si ga ti prijavil policiji? ce ja, potem dobis za per ko se vidva!

Žou ga nism ker se ponoč nism javu pa sploh sem pa jst kr dost stran od tam tko d sm za kompletno zadevo zvedu šele iz 24ur! Ker kar je men on povedou je sam d je "mal" razbiu auto k je u eno žensko prletu! Pa še reku je d ni dost d je sam mal počlo!
Ad aspera per astra!
Uporabniški avatar
Al
Uporabnik

Kraj: Slivice-Koper

OdgovorNapisal/-a G-4S » 01 nov 2009 13:28

A potem je prišlo do kontakta teh dveh vozil? Iz prispevka na 24ur namreč ne izhaja to.
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a Al » 01 nov 2009 14:04

G-4S je napisal/-a:A potem je prišlo do kontakta teh dveh vozil? Iz prispevka na 24ur namreč ne izhaja to.

Kar jaz vem je prišlo do kontakta! Vkolikšni meri in kaj se je točno dogajalo vem samo iz zgodbe pobeglega voznika! Šlo naj bi za zasledovalno vožnjo: Povzročitelj naj bi zasledoval "cigane" ter jih prehitel ampak ko je "prehitel" naj bi ga ta cigan zapel z odbijačem in njega je potegnilo na nasprotni pas kjer je pa pravilno pripeljala nesrečna 24 letna punca v katero naj bi po njegovih besedah trčil! ni pa omenil ne pobega iz kraja nesreče ne kakršnihkoli HUJŠIH poškodb ne tega da je 24-letnica trčila v drevo niti aretacije za dobro jutro!
Ad aspera per astra!
Uporabniški avatar
Al
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 01 nov 2009 14:11

Bolano, take je treba spravt do konc lajfa s ceste.

Posnetek goreči avto, odklop. Tist model k je prlezu vn se je še 1x rodil, ziher so posledice/poškodbe velike vseeno pa upam da živi.

Drugač pa kot ste rekli, nekateri odreagirajo res v sekundi in se znajdejo, (bi ga veliko prej rešili) nekateri pa pač ne. Upam da nebo treba nikomur nikjer tega ugotovit iz kakšnega testa je.
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
Vrtelo Letelo :)
Uporabnik

Kraj: med oblaki

OdgovorNapisal/-a Al » 01 nov 2009 14:18

Vrtelo Letelo :) je napisal/-a:Upam da nebo treba nikomur nikjer tega ugotovit iz kakšnega testa je.
Iz tvojih ust v bošja ušesa!
Ad aspera per astra!
Uporabniški avatar
Al
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a _SKOT_ » 01 nov 2009 14:54

K bi šel vsaj v zapor za neomejeno let.
Uporabniški avatar
_SKOT_
Uporabnik

Kraj: SLIVICE

OdgovorNapisal/-a flexy » 04 nov 2009 16:53

[/quote]
sori sam str sm 23 let ispit so mi uzel pa sm ga ponovno delu res hvala bogu d ni nobenmu nc. to je pa moj 4ti razbit avto u 5h letih odkar mam ispit[/quote]

Od 2 mio spermijev si bil ti najhitrejši? cccccc....
Lp Flexy
Uporabniški avatar
flexy
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Civic Type-r » 04 nov 2009 18:01

flexy je napisal/-a:

sori sam str sm 23 let ispit so mi uzel pa sm ga ponovno delu res hvala bogu d ni nobenmu nc. to je pa moj 4ti razbit avto u 5h letih odkar mam ispit[/quote]

Od 2 mio spermijev si bil ti najhitrejši? cccccc....[/quote]

Je bil najhitrejši ja in je še vedno. Vsake tolk časa kam prbije (verjetno je tudi takrat, ko je imel še repek) pa je. Ne komplicirajte, kaj pa so le štiri totalke v petih letih. Loeb je še kak avto več razbil. :D :D
...but i look like an ordinary person
Uporabniški avatar
Civic Type-r
Uporabnik

Kraj: Azerbaijan

OdgovorNapisal/-a Anze von Schenk » 05 nov 2009 13:39

Loeb je še kak avto več razbil.

:D :D :D
God once drove the F1, his name was Ayrton Senna!
Lupus pilum mutat, non mentem. -- "Volk dlako menja, narave nikoli."

Renault 5 75KM
Honda Civic 1.5 ILS Sedan 1993 105KM
Honda Civic 1.6 ESi HB 1993 125KM
Honda Civic 1.6 VTi HB 1999 160KM
Uporabniški avatar
Anze von Schenk
Uporabnik

Kraj: Borovnica

OdgovorNapisal/-a Jaco » 07 nov 2009 14:33

tolk časa ga bo sral dokler ne bo koga ubil se upam it stavit.

Mislim da se tukaj hec konča in je treba mulota malo pod ključ dat, da mu fegeti mal hormončke umirijo. Samo kaj ko pa živimo v taki glupi državi..

A tam v unem koncu nimajo nobenih policajev? Vsakič ko ga vidijo takoj dol iz ceste in žarnice štet, na teste za droge vozit, profil gum merit in kazni pisat za čist vsako malenkost. Da tudi za bencin ne bo imel - druge res ni.

Sej sem jaz tudi fazal za skupaj 2k eur kazni in to brez da bi sploh koga ogrožal pa sem se umiril in šel med nedeljske voznike.

bolano..
Uporabniški avatar
Jaco
Uporabnik

Kraj: Ingolstadt

OdgovorNapisal/-a Kratos » 07 nov 2009 19:06

Zapret mladca.. pa njegov fotr bi mogu pridet tja pa ga pred vsemi zbrcat kot psa...potem pa še od 24letne punce fotr namlatit do bolnice. Ja vem..neke jake besede, sam js bi to dejansko naredu. Pa vsekakor prepoved vožnje za vedno.
Honda Civic Sedan EK4 '97
Honda Civic 1.4i HB '97
Uporabniški avatar
Kratos
Uporabnik

Kraj: Žalec

OdgovorNapisal/-a _sql_ » 07 nov 2009 23:14

Jaco je napisal/-a:tolk časa ga bo sral dokler ne bo koga ubil se upam it stavit.

Mislim da se tukaj hec konča in je treba mulota malo pod ključ dat, da mu fegeti mal hormončke umirijo. Samo kaj ko pa živimo v taki glupi državi..

A tam v unem koncu nimajo nobenih policajev? Vsakič ko ga vidijo takoj dol iz ceste in žarnice štet, na teste za droge vozit, profil gum merit in kazni pisat za čist vsako malenkost. Da tudi za bencin ne bo imel - druge res ni.

Sej sem jaz tudi fazal za skupaj 2k eur kazni in to brez da bi sploh koga ogrožal pa sem se umiril in šel med nedeljske voznike.

bolano..

v tistem delu so policaji najbol aktivni ko se peljes do kocevja gres 100% mim 2 kako da njega ne dobijo :?
mene pa ustavjo ker vozm 53 v naselju :roll:
Uporabniški avatar
_sql_
Uporabnik

Kraj: povsod me je dost

OdgovorNapisal/-a Kratos » 08 nov 2009 10:00

Al je pa to tista varjanta... Tu pri nas so lovili nekoga od Celja do Šempetra, ker je peljal skozi Levec 130km/h in potem 170km/h proti Žalcu. V šempetru so ga dobl in izkazal se je, da je biu to pač en dobri kolega treh policajev. In zmenl so se za kišto pivca, da bojo pogledal stran kao nč ni blo. Mogoč ima ta slavni hondaš tu očkota, ki se pozna z večino škifov v njihovem koncu.
Honda Civic 1.4i HB '97
Uporabniški avatar
Kratos
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Al » 08 nov 2009 15:16

Ne ne ne!!! Ima ta slavni hondaš kr neki kazni že sam nekaterih to pač ne ustavi!!!

P.S. Baje da bo celo fotr postou!
Ad aspera per astra!
Uporabniški avatar
Al
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Kratos » 08 nov 2009 23:33

Ampak je zdej skrajn cajt, da mu prepovejo vožnjo... Al pa, da se bo vsaj zresnu pri vožnji, če misli otroka zraven vozit :!:
Honda Civic 1.4i HB '97
Uporabniški avatar
Kratos
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a bibaaa » 09 nov 2009 14:05

ta tip je en velik KRETEN! za odgovornost v živ še ni slišal verjetno.
Uporabniški avatar
bibaaa
Uporabnik

Prejšnja

Vrni se na Slike

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost