Stallone je napisal/-a:No ja, zdej tako kot je (24let) za neomejeno kategorijo A je čisto vredu... Če pri 24 še nisi dovolj zrel, tudi pri 30 ne boš nevem kako bolj... Ne moreš po sebi gledat
Drugač pa ja, motoristi so večinoma vsi kul, ne glede na motor, res pa je, da je vsako leto okoli 6000 več motoristov, tako da je nesreč še razmeroma malo...
Tale prvi del ne drži popolnoma,če pri 18 letih uspešno opraviš izpit za do 35kW,je možno po 2 letih od pridobljenega izpita opravljati še izpit za popolnoma vso A kategorijo,to pomeni da pri 21 lahko oseba kupi kar mu srce poželi

nevem pa od kje tebi povratnik da so motoristi samo tisti ki vozijo športne motorje? ravno nasprotno,točno ti ki vozijo razne ninje in cbrke so ponavadi samo postavljači in vozijo večinoma relacije do 50km(večinoma).Če je to zate motorist v pravem pomenu besede?? Pravi motorist je tisti ki se brezskrbno usede na motor,po možnosti zadaj sedi še nežnejši spol oziroma boljša polovica in se pelje tako dolgo dokler ni primoran nekje prespati in si ogledati razne znamenitosti,nove kraje,spoznati nove ljudi itd..vsaj tako JAZ dojemam pravo življenje motorista? Zato rad obiščem razne moto prireditve oziroma motozbore,da poklepetaš,nekaj poješ,spoznaš kaj o kraju v katerem si,srečaš nove in že poznane obraze,...ne pa da se vsedeš na svojo ninjo,se zapelješ mimo kafiča pa ga prižgeš po zadnjem da se ti zdi kakšen car si ko te punce gledajo kot da si glavni frajer na vasi,v resnici pa nimaš 5pik v glavi(se opravičujem če je kdo vzel stvar kot osebno,to ni bil moj namen).Pa ne da bi imel karkoli proti športnim motorjem,ubistvu so prav bomba,hitrost,polaganje ovinkov,adrenalin v krvi---ni boljšega

samo definicija besede motorist oziroma bajker ima za MOJE POJME drugačen pomen! Razpisal sem se,če sem že odprl temo,pa čeprav smo malenkost offtopic zašli,se opravičujem,če ima kdo v mislih drugačen pomen besede,prosim kar na dan z objavo