cazanova je napisal/-a::? in vi se vedno serjete po svojem topicu..zame ni nobem legenda oz car ce nabijo blokado oz se na parkiriscu vrti pod rocno..pol pa ko prodajajo avte so vsi ljubitelji hond in ne vem se kaj extra vzdrzevana..

Moderator: Blue Angels
cazanova je napisal/-a::? in vi se vedno serjete po svojem topicu..zame ni nobem legenda oz car ce nabijo blokado oz se na parkiriscu vrti pod rocno..pol pa ko prodajajo avte so vsi ljubitelji hond in ne vem se kaj extra vzdrzevana..
cazanova je napisal/-a:heh a to govoris po svojih izkusnjah...ocitno..a ti bos men reku kje in kaj bom pisav in delav hahaha...res si nisko padu da mislis da si neki in nekdo..
Ricky je napisal/-a:Cazza,a te je že kej strah,take mrge?![]()
![]()
mato zupan je napisal/-a:cazanova je napisal/-a:heh a to govoris po svojih izkusnjah...ocitno..a ti bos men reku kje in kaj bom pisav in delav hahaha...res si nisko padu da mislis da si neki in nekdo..
Vidim,da maš še kar upanje,samo ti nekako negre.
(Pisa(L),Dela(L) se napiše.Napisal sem ti ,da se odstrani iz topica,če ti kaj nepaše.Če bi bila pa bljižje doma,bi ti pa to osebno povedal,verjemi mi,zato se tudi na forumu ne skrivam pod čudnim imenom.
Tole sem pa jaz,če se kdaj kje srečava,da me boš lažje prepoznal in povedal kar ti leži na duši.
matej_m_honda je napisal/-a:mato zupan je napisal/-a:cazanova je napisal/-a:heh a to govoris po svojih izkusnjah...ocitno..a ti bos men reku kje in kaj bom pisav in delav hahaha...res si nisko padu da mislis da si neki in nekdo..
Vidim,da maš še kar upanje,samo ti nekako negre.
(Pisa(L),Dela(L) se napiše.Napisal sem ti ,da se odstrani iz topica,če ti kaj nepaše.Če bi bila pa bljižje doma,bi ti pa to osebno povedal,verjemi mi,zato se tudi na forumu ne skrivam pod čudnim imenom.
Tole sem pa jaz,če se kdaj kje srečava,da me boš lažje prepoznal in povedal kar ti leži na duši.
te slike sm se pa se js ustrasusm kr mal ponosn k te poznam
![]()
Roman je napisal/-a:lep kuža
civic267 je napisal/-a:Tole si poglejta Ricky in Cazanova.
http://www.hondaforum.si/viewtopic.php?t=32958
Tole zgoraj je link od predstavitve VTI-ja ek4nadje. Poleg fotografij je objavljen tudi filmček, ki pa je pravtako en kup cviljenja gum, nabijanja blokade in divjanja po parkirišču. Osebno nimam proti temu nič in se opravičujem Nadji, da sem prilepil link do njenega filmčka.
Se pa lepo vidita vajini mnenji. Hm, ne vidim nobene besede idiot, pravzaprav sta bila navdušena nad vsem.
Toliko o vajini objektivnosti.
civic267 je napisal/-a:Tole si poglejta Ricky in Cazanova.
http://www.hondaforum.si/viewtopic.php?t=32958
Tole zgoraj je link od predstavitve VTI-ja ek4nadje. Poleg fotografij je objavljen tudi filmček, ki pa je pravtako en kup cviljenja gum, nabijanja blokade in divjanja po parkirišču. Osebno nimam proti temu nič in se opravičujem Nadji, da sem prilepil link do njenega filmčka.
Se pa lepo vidita vajini mnenji. Hm, ne vidim nobene besede idiot, pravzaprav sta bila navdušena nad vsem.
Toliko o vajini objektivnosti.
The Don je napisal/-a:A moderatorji spijo? Jst bi marsikoga poslal v Banovce na dopust ... "Vsak tele ma svoj vesele" ...
Aja, pa zakaj je moja mazda sam na eni sliki?![]()
P.S. Predstavlite si šele kok se jst kmeta počutm k sm bil edini z mazdo na honda srečanju ...
OWNED
cazanova je napisal/-a:ajej ste pa enga of topica nabili...
ne tud js se pred nobenim ne skrivam ker nima razloga da bi se...
in ce mam komu, kej za povedat mu tud povem pa al bil ti tak kot si al se 2×vecji...pa dvomim da te bom kdaj pozdravu ker ne gladam za takimi tipi raj kej drugega pogledam..lahk pa ce ti mene kje vidis z avtom ustavis pa placas pivo..in ne vem vi ste se primli mojega komentarja, ker sem svoje misljenje povedal..
ja in js zgem svoj avto zato ga mam tud tako narjenega..se ne pa vrtim na parkiriscu od lidla al hoferja kaj je ze da me lahko drugi obcudujejo, oz da bi mi to blo v veselje..
mato zupan je napisal/-a:cazanova je napisal/-a:ajej ste pa enga of topica nabili...
ne tud js se pred nobenim ne skrivam ker nima razloga da bi se...
in ce mam komu, kej za povedat mu tud povem pa al bil ti tak kot si al se 2×vecji...pa dvomim da te bom kdaj pozdravu ker ne gladam za takimi tipi raj kej drugega pogledam..lahk pa ce ti mene kje vidis z avtom ustavis pa placas pivo..in ne vem vi ste se primli mojega komentarja, ker sem svoje misljenje povedal..
ja in js zgem svoj avto zato ga mam tud tako narjenega..se ne pa vrtim na parkiriscu od lidla al hoferja kaj je ze da me lahko drugi obcudujejo, oz da bi mi to blo v veselje..
Ti si začel,mi pa nadaljevali in sam vidiš,da v nekem postu ti je fajn,če se gume žgejo,po drugem podobnem pa pljuvaš.
Zdej pa dost tega,pa če se kje vidma me rukn in greva na pir pa tud,če jaz dam zan.
Lp Mato
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost