facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Honda Freaks Zasavje

Tukaj se lahko dogovarjate za neuradna srečanja, zabave, odhode na prireditve etc.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a marciii » 16 avg 2008 17:08

cazanova je napisal/-a::? in vi se vedno serjete po svojem topicu..zame ni nobem legenda oz car ce nabijo blokado oz se na parkiriscu vrti pod rocno..pol pa ko prodajajo avte so vsi ljubitelji hond in ne vem se kaj extra vzdrzevana..

:P :P :P
Uporabniški avatar
marciii
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

OdgovorNapisal/-a Roman » 16 avg 2008 17:17

evo še SLAKA pokličemo pa imamo TRENJA
Vall & Ella
Uporabniški avatar
Roman
Uporabnik

Kraj: šiška

OdgovorNapisal/-a mato zupan » 16 avg 2008 17:31

cazanova je napisal/-a:heh a to govoris po svojih izkusnjah...ocitno..;) a ti bos men reku kje in kaj bom pisav in delav hahaha...res si nisko padu da mislis da si neki in nekdo.. 8)

Vidim,da maš še kar upanje,samo ti nekako negre.
(Pisa(L),Dela(L) se napiše.Napisal sem ti ,da se odstrani iz topica,če ti kaj nepaše.Če bi bila pa bljižje doma,bi ti pa to osebno povedal,verjemi mi,zato se tudi na forumu ne skrivam pod čudnim imenom.
Tole sem pa jaz,če se kdaj kje srečava,da me boš lažje prepoznal in povedal kar ti leži na duši.

Slika
Uporabniški avatar
mato zupan
Uporabnik

Kraj: russia

OdgovorNapisal/-a Ricky » 16 avg 2008 17:36

Cazza,a te je že kej strah,take mrge? :lol: :lol: :lol:
Civic EG5-swap tuned B16 -sold

EK4 Ferio - sold

Accord CL9 - sold
Uporabniški avatar
Ricky
Uporabnik

Kraj: Tolmin

OdgovorNapisal/-a SHOOT » 16 avg 2008 17:38

mato zupan je napisal/-a:
Slika

Evo, takim v naših krajih pravmo ČOVJEK :!: 8)
Uporabniški avatar
SHOOT
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a mato zupan » 16 avg 2008 17:49

Ricky je napisal/-a:Cazza,a te je že kej strah,take mrge? :lol: :lol: :lol:

Še eden takšen haha tud ti sine lahk.Tukaj na tem forumu vas je kar nekaj (ne vsi) tipkarskih gobezdalov,na kakšnem srečanju pa ni jajčk,da bi kdo do koga stopil in mu povedal kar misli. :wink:

Pa ,če ma še kdo kaj prosim na pm,da ne smetimo po forumu.

Lp Mato
Uporabniški avatar
mato zupan
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a matej_m_honda » 16 avg 2008 18:02

cazanova je napisal/-a:heh a to govoris po svojih izkusnjah...ocitno..;) a ti bos men reku kje in kaj bom pisav in delav hahaha...res si nisko padu da mislis da si neki in nekdo.. 8)

(Pisa(L),Dela(L) se napiše.Napisal sem ti ,da se odstrani iz topica,če ti kaj nepaše.Če bi bila pa bljižje doma,bi ti pa to osebno povedal,verjemi mi,zato se tudi na forumu ne skrivam pod čudnim imenom.
Tole sem pa jaz,če se kdaj kje srečava,da me boš lažje prepoznal in povedal kar ti leži na duši.

Slika

te slike sm se pa se js ustrasu :lol: sm kr mal ponosn k te poznam :P :lol:
--> honda crf 450r 12
Uporabniški avatar
matej_m_honda
Uporabnik

Kraj: trojane

OdgovorNapisal/-a mato zupan » 16 avg 2008 18:07

matej_m_honda je napisal/-a:

Slika

te slike sm se pa se js ustrasu :lol: sm kr mal ponosn k te poznam :P :lol:

Ne se zajebavat,sej psa ne vozim s seboj :lol:
Uporabniški avatar
mato zupan
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Roman » 16 avg 2008 18:09

lep kuža :lol:
Vall & Ella
Uporabniški avatar
Roman
Uporabnik

Kraj: šiška

OdgovorNapisal/-a mato zupan » 16 avg 2008 18:16

Roman je napisal/-a:lep kuža :lol:

Hvala.Pred kakšnimi 7 leti sem jih imel od 8-10,zdaj pa ni več časa veliko imam pa samo še dva.No drugi mesec bo spet malo več dela z njimi,ker bodo mladički.

Lp Mato
Uporabniški avatar
mato zupan
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a The Don » 16 avg 2008 19:23

A moderatorji spijo? Jst bi marsikoga poslal v Banovce na dopust ... "Vsak tele ma svoj vesele" ...

Aja, pa zakaj je moja mazda sam na eni sliki? :P

P.S. Predstavlite si šele kok se jst kmeta počutm k sm bil edini z mazdo na honda srečanju ...

OWNED
Uporabniški avatar
The Don
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a UrosS » 16 avg 2008 19:25

kaj mislš kako sm se jest počutu k sm pršou z R5 na JAP meet sestank :D
Najraje pedenam svojo rjavico 6gen civica 1.4 v 1.5 da bo letu k integra.. Joj prejoj

A se men sam zdi, al so res sam štajerci na hondaforumu?
Uporabniški avatar
UrosS
Uporabnik

Kraj: VTEC je BEDN

OdgovorNapisal/-a matej_m_honda » 16 avg 2008 19:42

[/quote]

Ne se zajebavat,sej psa ne vozim s seboj :lol:[/quote]

sej psa se ne bojim sm ga vidu enkrt k si ga jmu sabo u cemseniki pa j biu cist preplasen :P :lol:
--> honda crf 450r 12
Uporabniški avatar
matej_m_honda
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a civic267 » 16 avg 2008 19:55

Tole si poglejta Ricky in Cazanova.

http://www.hondaforum.si/viewtopic.php?t=32958

Tole zgoraj je link od predstavitve VTI-ja ek4nadje. Poleg fotografij je objavljen tudi filmček, ki pa je pravtako en kup cviljenja gum, nabijanja blokade in divjanja po parkirišču. Osebno nimam proti temu nič in se opravičujem Nadji, da sem prilepil link do njenega filmčka.
Se pa lepo vidita vajini mnenji. Hm, ne vidim nobene besede idiot, pravzaprav sta bila navdušena nad vsem.
Toliko o vajini objektivnosti. :lol:
- Honda civic 1.4i, EJ9 (D14A3), '96 - //
- Honda civic 1.4i, EJ9 (D14A3), '97 - //
- Honda civic 1.6VTI, EK4 (B16A2), '97 - //
- Opel corsa B 1.0, 12V (X10XE), '98
- BMW 320i, E46 (M54B22), '02
Uporabniški avatar
civic267
Uporabnik

Kraj: Trbovlje

OdgovorNapisal/-a matej_m_honda » 16 avg 2008 20:22

civic267 je napisal/-a:Tole si poglejta Ricky in Cazanova.

Tole zgoraj je link od predstavitve VTI-ja ek4nadje. Poleg fotografij je objavljen tudi filmček, ki pa je pravtako en kup cviljenja gum, nabijanja blokade in divjanja po parkirišču. Osebno nimam proti temu nič in se opravičujem Nadji, da sem prilepil link do njenega filmčka.
Se pa lepo vidita vajini mnenji. Hm, ne vidim nobene besede idiot, pravzaprav sta bila navdušena nad vsem.

2x
sej sm js tut prej link dau k so mel na primorkem meet pa so dregal pa gume cvile pa use ... tm j blo pa uredu ... pa nben ni tistga vidu so usi spregledal pa se zacel u mene upikvat kako govorim pa nevem kua se use ... sam nabijio nekateri .... :wink:
--> honda crf 450r 12
Uporabniški avatar
matej_m_honda
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a marciii » 16 avg 2008 20:40

civic267 je napisal/-a:Tole si poglejta Ricky in Cazanova.

mislim cazanova res nevem kaj neki nabijaš, ker vsepovsod se to dogaja, mislim k da ti nikoli ne žgeš svoje hondice?? sej ubistvo zato imamo hondice k tud nekam grejo
sorryyy nom več smetil te teme :D
Uporabniški avatar
marciii
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

OdgovorNapisal/-a mato zupan » 16 avg 2008 21:09

The Don je napisal/-a:A moderatorji spijo? Jst bi marsikoga poslal v Banovce na dopust ... "Vsak tele ma svoj vesele" ...

Aja, pa zakaj je moja mazda sam na eni sliki? :P

P.S. Predstavlite si šele kok se jst kmeta počutm k sm bil edini z mazdo na honda srečanju ...

OWNED

Zato ku si pol domov stisnu. :lol:
Uporabniški avatar
mato zupan
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a cazanova » 16 avg 2008 22:19

ajej ste pa enga of topica nabili...

ne tud js se pred nobenim ne skrivam ker nima razloga da bi se...;)
in ce mam komu, kej za povedat mu tud povem pa al bil ti tak kot si al se 2×vecji...pa dvomim da te bom kdaj pozdravu ker ne gladam za takimi tipi raj kej drugega pogledam..;)lahk pa ce ti mene kje vidis z avtom ustavis pa placas pivo..in ne vem vi ste se primli mojega komentarja, ker sem svoje misljenje povedal..;)
ja in js zgem svoj avto zato ga mam tud tako narjenega..se ne pa vrtim na parkiriscu od lidla al hoferja kaj je ze da me lahko drugi obcudujejo, oz da bi mi to blo v veselje..
Opustena trenerka sa flekama od cvaraka
Uporabniški avatar
cazanova
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a mato zupan » 16 avg 2008 22:29

cazanova je napisal/-a:ajej ste pa enga of topica nabili...

in ce mam komu, kej za povedat mu tud povem pa al bil ti tak kot si al se 2×vecji...pa dvomim da te bom kdaj pozdravu ker ne gladam za takimi tipi raj kej drugega pogledam..;)lahk pa ce ti mene kje vidis z avtom ustavis pa placas pivo..in ne vem vi ste se primli mojega komentarja, ker sem svoje misljenje povedal..;)
ja in js zgem svoj avto zato ga mam tud tako narjenega..se ne pa vrtim na parkiriscu od lidla al hoferja kaj je ze da me lahko drugi obcudujejo, oz da bi mi to blo v veselje..

Ti si začel,mi pa nadaljevali in sam vidiš,da v nekem postu ti je fajn,če se gume žgejo,po drugem podobnem pa pljuvaš.

Zdej pa dost tega,pa če se kje vidma me rukn in greva na pir pa tud,če jaz dam zan.

Lp Mato
Uporabniški avatar
mato zupan
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a matej_m_honda » 17 avg 2008 03:50

cazanova je napisal/-a:ajej ste pa enga of topica nabili...

Ti si začel,mi pa nadaljevali in sam vidiš,da v nekem postu ti je fajn,če se gume žgejo,po drugem podobnem pa pljuvaš.

Zdej pa dost tega,pa če se kje vidma me rukn in greva na pir pa tud,če jaz dam zan.

Lp Mato

jej... mar bi prsu dons zravn na pir ne pa d bi se tle prereku s temi ****** :lol: sej sam ves .... :wink:
--> honda crf 450r 12
Uporabniški avatar
matej_m_honda
Uporabnik

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Neuradna srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost