Moderator: Blue Angels
matej_m_honda je napisal/-a:pa kaj ste smotan eni ... za razliko od drugih meetov smo bli tle zbrano sami prjatli k se videvamo usak dan ...izjema dveh, tko d ni treba bit nc glasn kaj pocnemo ... tist k smo prsl smo se mel fajn c se nebi mel nebi bli tm 4 ure pa se zajbaval ...
cazanova je napisal/-a:isto kot mene boli una stavr za to tvoje ki te boli...ker si res ocitno tolk kratko mislic da take pises..nima smisla sploh vec komentirat...kmet..
cazanova je napisal/-a:isto kot mene boli una stavr za to tvoje ki te boli...ker si res ocitno tolk kratko mislic da take pises..nima smisla sploh vec komentirat...kmet..
cazanova je napisal/-a:js sem ponosem ker ne nisem cifo ker itak za vas slovence je vak cifo...sm ponosen srb in se tega ne sramujem..no ja mogoce pa je res dovolj sinjanja..
kot sm reku vazno da se vi lepo zbiraste..
civic267 je napisal/-a:Če kakšen znanec ali kolega nabija blokado ali ga ganja v prvi do blokade je car, legenda in nevem kaj še, ostali so pa idioti.
Zanimivo nepristransko razmišljanje.
cazanova je napisal/-a::? in vi se vedno serjete po svojem topicu..zame ni nobem legenca oz car ce nabijo blokado oz se na parkiriscu vrti pod rocno..pol pa ko prodajajo avte so vsi ljubitelji hond in ne vem se kaj extra vzdrzevana..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost