facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Šekorejsing meets Adria Race Grill Party 10.06.2012

Tukaj se lahko dogovarjate za neuradna srečanja, zabave, odhode na prireditve etc.

Moderator: Blue Angels

Šekorejsing meets Adria Race Grill Party 10.06.2012

OdgovorNapisal/-a tojo909 » 08 maj 2012 15:47

Dragi forumaši, pozvani ste na:

Slika

Svako ljeto u našem kraju dolaze nam dragi naši susjedi iz Švicarske tj. Adria Race ekipa, te smo povodm njihovog boravka u HR organizirali jedno zajedničko druženje!
Pozvana je sva ekipa Adria Race, ŠekoRejsing JDM Team, HondaClub.hr, HondaFanClub.hr, HondaClub.it, HondaForum.si, Type-R.si i cijeli forum AK Tuning Istre.

Event se organizira u nedjelju 10.06.2012.g s početkom u 14h na prekrasnoj lokaciji: Park Dubrova, blizu Labina
(Iz smjera RI, 200m nakon OMV-a desno. Iz smjera PU prema RI ljevo 200m prije OMV-a)

Slika
Slika
Slika
Slika

Za svakoga tko želi doći, ulaz je 80 kn (budući da ima dosta troškova a i sam najam prostora se naplaćuje).
Ranije spomenutih 80kn uključuje neograničenu hranu i cugu za cijeli dan.
Piće: pivo, pepsi, juice, voda.
Hrana: Čevapi, kobasice & dodaci,

U slučaju da se ostvari eventualni višak prihoda isti se daruje u dobrotvorne svrhe.

Event počinje u 14h kada bismo zajedno otišli na poslijednje počivalište dragog nam člana i prijatelja Robert Pavlića, u naselje Prnjani, nedaleko Barbana. Ekipa koja dolazi iz smjera Pule neka nas dočeka u Barbanu na INA benzinskoj postaji.

Grill Party na Dubrovi započeo bi u 16h (nakon povratka iz Barbana)
Cijelo popodne i večer zabavljati će nas DJ, pa ćemo moći i zaplesati.
Grill party traje do kasno u noć...
Osigurali smo vam veliki parking na samom ulazu.

Molim vas da se napravi popis koliko vas želi doći pa da na vrijeme osiguramo hranu i piće u dovoljnim količinama.
Dovoljno je da se predzabiljezite na samo JEDNOM FORUMU ili na FB grupi od AdriaRacea ili ŠekoRejsing JDM Teama.

Nadamo se vašem posjetu!
Organizator:
AdriaRace & Šekorejsing JDM Team
info: 091/5953-045 (Six)
092/1596-813 (Tojo)

Sponzori:
- De Conte
- Adrenalin water ski centar Rabac
- Sinclar folia system
- 5portal.hr
Zadnjič spremenil tojo909, dne 14 maj 2012 14:38, skupaj popravljeno 1 krat.
REALITY BEATS FICTION BY FAR - Del Sol VTi
Uporabniški avatar
tojo909
Uporabnik

Kraj: Labin, Istra, Hrvaška

Re: Šekorejsing meets Adria Race Grill Party 10.06.2012

OdgovorNapisal/-a tojo909 » 14 maj 2012 05:03

editiran je prvi post i sada piše gore sav info..
pa da se krene sa nekim popisom za onih koji žele doći.. samo od adria racea ekipe če ih doci minimalno 30 ljudova :o

hvala :)

1.
Uporabniški avatar
tojo909
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Divjak888 » 18 maj 2012 11:18

čevapi in klobase za vegetarjance?
Uporabniški avatar
Divjak888
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a tojo909 » 19 maj 2012 07:25

Divjak888 je napisal/-a:čevapi in klobase za vegetarjance?

ako budu došli vegetarijanci i ako se najave unaprijed na listi, čemo nabaviti veggie meso..

1. ime (veggie)
Uporabniški avatar
tojo909
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a tojo909 » 30 maj 2012 13:03

nitko ne dolazi? :(

samo iz adria racea če ih doći 50! oni su iz švičarske :)

ako mislite dolaziti molim vas napravite spisak da znamo koliko hrane trebamo nabaviti. hvala! :D
Uporabniški avatar
tojo909
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a six » 03 jun 2012 18:03

ajmo hondasiiiiiiiiiii, znam da je kriza i da se nema para al ovo ce nesmijete propustiti... dolazi 75+ auta za sada....
Uporabniški avatar
six
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a tojo909 » 05 jun 2012 09:58

dakle SVI oni koji žele iči na posljednje pocivaliste Robert Pavlica - neka se pojave na dubrovi u 14h - kako bismo zajedno otisli do Barban/Prnjane.

Ljudovi šta dolaze iz smjera Pule, neka nas čekaju na benzinskoj INA u Barbanu u 14:20h

a Sam event na dubrovi pocinje u 16h.

LP :)
Uporabniški avatar
tojo909
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a tojo909 » 08 jun 2012 20:58

danas se bilo na lokaciji gdje ce se odrzati meet. nazalost na toj lokaciji od proslog ljeta se nista nije odrzalo. mi smo prvi u ovoj godini. pa je bilo dosta toga za raditi. pa nista, uzeli metlu u ruke, zgrabili kosilice i krenuli u akciju! :D

prije:

Slika
Slika
Slika

evo kako se radilo :P

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

i...... :)

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

eto, ciscenje više manje obavljeno. sutra se idu kupiti namirnice, cuga, cevape i ostale stvari.. uglavnom spremamo se :)
prognoza vremena kaže kiša tu noc i u ranojutarnjim satima a ostatak dana SUNCE! :D

VIDIMO SE!!! :)
Uporabniški avatar
tojo909
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a tojo909 » 10 jun 2012 07:18

Danas je dan!! :)

vrijeme je ljepo i sunčano a i prognoza je super za danas - http://www.myweather2.com/Holiday-Desti ... Labin.aspx ili www.istramet.com

nadam se da se vidimo! :D

za sav info nazovite:

091-5953045 - six
092-1596813 - tojo

Sretan put svima!! ;)
Uporabniški avatar
tojo909
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a tojo909 » 11 jun 2012 13:26

Dragi svi. neznam kako i šta da napišem?! vidjeli ste i sami da je bio uložen maximalan trud kako bi bili svi zadoovljni, ali nažalost to nije bilo dovoljno. došlo je 52 švicaraca, 36 naših i jedan slovenac. Neznam gdje je zakazalo. znam da je bilo i u ZG tuning show, a i u umagu SR, ali nisu svi bili na tome. pa sam bio malo tužan zbog nedolaska naših. radili smo po prvi puta meet na ovakav nacin i bilo je malo hebeno jer smo puno toga morali nabaviti, hrana & cuga, iznajmiti prostor, osoblje itd itd a takvi stvari koštaju. Htjeli smo napraviti nešto drugacije, a ne da se plati 50kn nekom šugavom restoranu gdje dobiješ 5 čevapa, kuhanog kruha, jedna čaša cole ili da ti dolazi neka konobarica brojati koliko si toga pojeo pa nosi tanjur na drugi stol :fuj:
htjeli smo da se može jesti i piti u neogranicenim kolicinama za 80kn! i u tome smo i uspjeli ;)
vidjeti osmjeh na licima pristunih je bio dovoljan razlog kako napraviti ovakav event i sljedece godine, mozda samo da se napravi u subotu, pa da se može prespavati ili kako su neki predložili ponjet šator sa sobom!! :JC-hysterical: do 01h smo bili tamo, neki išli ranije ali do 01h je trajalo :D

Htio bi se zahvaliti svima koji su došli, posebno Šibenčanima i Dečka što je došao SAM iz SLO, kao i ZG ekipi, Velika zahvala Tei i Budiu što su dofurali SVE švicarce, Pa našim istrijanima i Labinjanima, kao i mali dio RI ekipe.

Hvala osoblju, curama na ulazu, izbacivacu, DJ-ima, Paju što je pržio cjelo vrijeme čevape, Sinclaru što je pomagao tociti cugu, sexguru na parkiranju, Jimmyiu na roštilj i ostale potrebne djelove, Nikoli za DJ opremu, kolegama na poslu što su mi izašli u susret, i neznam dal sam nekog još zaboravio??? Six tebe ko hebe ali neka ti bude - pohvala i tebi na odlicnoj suorganizaciji :P kao i adria raceu na suradnji ;)

bilo je super, ljepih pila za vidjeti, ugodno družanje mada sam tek navečer stigao se malo više družiti sa ljudovima. previše je bilo heliuma

Bilo je ljepo što smo otišli kod pavlica prije, zapaliti mu lampion :)

moram izdvojiti kada je Budi došao do mene kasno navečer i mi htio dati novac što su švicarci skupili jer je bilo ocito da cemo ici u minus. ni govora o tome. nismo to htjeli uzeti. na kraju smo popustili ali smo rekli da može, ali sav taj novac ide Bolesnom dečku Endiu Kodrinu što boluje od Leukemije. i to 890kn i 40EUR, tj Sveukupno: 1190kn
bez rjeci sam! Naklon do poda dobrim ljudima iz Adria Racea!!! :notworthy: :notworthy: :notworthy:

danas ujutro smo six i ja došli još sve ocisiti, pozvati mesara i firmu što nam je dofurala cugu i nismo ni sami mogli vjerovati - ali SVU nekorištenu cugu su uzeli natrag. tj sve bačve. a mesar je večinu čevapa uzeo također natrag i na kraju se moramo pohvaliti da smo sve troškove podmirlili i ostvario se višak od 500kn! mi također taj višak darujemo malom Endiu. To bi se trebalo srediti danas popodne i obitelj od malog Endia ce dakle dobiti 1690kn!

eto, na kraju SVI Sretni i zadovoljni a meni je veliki osmjeh na licu!!!

još jednom HVALA SVIMA OD SRCA!!!!

vidimo se za godinu dana ;)

PS: vama kojima niste bili - može vam biti žao
Uporabniški avatar
tojo909
Uporabnik

Vrni se na Neuradna srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost