facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Motozbori

Tukaj se lahko dogovarjate za neuradna srečanja, zabave, odhode na prireditve etc.

Moderator: Blue Angels

Motozbori

OdgovorNapisal/-a sebo88 » 16 maj 2011 21:14

Nisem še nikjer zasledil teme kjer bi govorili o motozborih? Torej sezona motoristov se je defenitivno že začela,pa me zanima če kdo kaj hodi po takih prireditvah? Ta vikend torej od 20-22 maja se bo odvijal odličen motozbor na gorenjskem,natančneje v Besnici,organizirajo pa ga fantje ki slišijo na ime kluba Raubritter. Sam sem že več let zapored vedno tam ker me stvar zanima in največkrat pomagam pri organizaciji oz. kjer se pač da priskočit na pomoč. Se kdo namerava mogoče udeležit prireditve? Piva,vonja po bencinu in gumah ter dobrih žensk seveda ne bo manjkalo! Potem pa se nekje okoli 16 junija spet dogaja na gorenjskem in sicer v Žireh kjer motozbor organizirajo Sairachi,tudi tam je ponavadi kar super,navkljub vremenu ki jim skoraj vsako leto malo ponagaja..torej če se kdo namerava udeležiti kakšnega motozbora sploh v okolici gorenjske naj pove,pa lahko ob hladnem pivu rečemo kakšno besedo :D
EJ9 HB Green-sold
EK4 Sedan Silver-sold
EJ9 HB Aston Martin blue-sold
ED9 Black-sold
EK3 Aqua Mint-sold
EG5 Black
EG5-organ donator
Uporabniški avatar
sebo88
Uporabnik

Re: Motozbori

OdgovorNapisal/-a _sql_ » 24 maj 2011 21:50

mi se bol zbiramo spontano na kakih ridah :zakon:
Uporabniški avatar
_sql_
Uporabnik

Kraj: povsod me je dost

OdgovorNapisal/-a Stallone » 24 maj 2011 21:53

Al pa Rakitna pa Železna ;)
Power is nothing without control!
**** klimo!
Uporabniški avatar
Stallone
Uporabnik

Kraj: LJ-{KR-(KP)}

OdgovorNapisal/-a jfast » 24 maj 2011 22:34

Marija reka gdo??
My car/motorcycle , my temple.
Uporabniški avatar
jfast
Uporabnik

Kraj: Trojane

OdgovorNapisal/-a _sql_ » 30 maj 2011 10:20

jfast je napisal/-a:Marija reka gdo??

baje so tm dosti krat policaji...
Je res?
Uporabniški avatar
_sql_
Uporabnik

Kraj: povsod me je dost

OdgovorNapisal/-a matej_m_honda » 30 maj 2011 15:04

_sql_ je napisal/-a:
jfast je napisal/-a:Marija reka gdo??

baje so tm dosti krat policaji...
Je res?

je ja :evil:
--> honda crf 450r 12
Uporabniški avatar
matej_m_honda
Uporabnik

Kraj: trojane

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 17 jun 2011 09:33

Stallone je napisal/-a:Al pa Rakitna pa Železna ;)

:zakon:
Adria Drift Series www.adriadriftseries.com
Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a freak » 19 jun 2011 12:43

+1

Men eventi ala motozbori neki niso najbolj všeč. Se pa z veseljem pogovorim s kakim motoristom, ki ga srečam na poti na kakšnem postanku. Lokacije so pa že omenili zgoraj :) Motor je za vozit, ne pa za po motozborih kazat :)
Japonci nad vsemi.

VTI powah
Uporabniški avatar
freak
Uporabnik

Kraj: Vrhnika

OdgovorNapisal/-a Stallone » 19 jun 2011 13:02

Tako je, na motozborih mi je všeč hrana :D Ma ja, itak so pa organizatorji uglavnem čoperisti, tako da...
**** klimo!
Uporabniški avatar
Stallone
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a POVRATNIK » 20 jun 2011 13:46

Če je motor za furat, je tak tudi za aute ampak vi jih lepo šmirate pa kažete :?
Drugače pa vi če furate neke endure pa čoperje niste motoristi :oops:
Če neboš ti mene, bom jes tebe
Uporabniški avatar
POVRATNIK
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a yaxo11 » 20 jun 2011 15:37

POVRATNIK je napisal/-a:Če je motor za furat, je tak tudi za aute ampak vi jih lepo šmirate pa kažete :?
Drugače pa vi če furate neke endure pa čoperje niste motoristi :oops:

Lih ti so motoristi v pravem pomenu besede, ostali so kamikaze in nato darovalci organov :D
Za nakup novega cestnega motorja pred dopolnjenim 30 letom, bi mogu dobit posebno subvencijo , hkrati pa bi bil vključen v program darovalcev organov :D 8) :rotfl:
VAG odklepanje funkcij, pošlji PM
Uporabniški avatar
yaxo11
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Stallone » 20 jun 2011 15:53

No ja, zdej tako kot je (24let) za neomejeno kategorijo A je čisto vredu... Če pri 24 še nisi dovolj zrel, tudi pri 30 ne boš nevem kako bolj... Ne moreš po sebi gledat :fakic:

Drugač pa ja, motoristi so večinoma vsi kul, ne glede na motor, res pa je, da je vsako leto okoli 6000 več motoristov, tako da je nesreč še razmeroma malo...
**** klimo!
Uporabniški avatar
Stallone
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a sebo88 » 20 jun 2011 18:07

Stallone je napisal/-a:No ja, zdej tako kot je (24let) za neomejeno kategorijo A je čisto vredu... Če pri 24 še nisi dovolj zrel, tudi pri 30 ne boš nevem kako bolj... Ne moreš po sebi gledat :fakic:

Drugač pa ja, motoristi so večinoma vsi kul, ne glede na motor, res pa je, da je vsako leto okoli 6000 več motoristov, tako da je nesreč še razmeroma malo...

Tale prvi del ne drži popolnoma,če pri 18 letih uspešno opraviš izpit za do 35kW,je možno po 2 letih od pridobljenega izpita opravljati še izpit za popolnoma vso A kategorijo,to pomeni da pri 21 lahko oseba kupi kar mu srce poželi :wink: nevem pa od kje tebi povratnik da so motoristi samo tisti ki vozijo športne motorje? ravno nasprotno,točno ti ki vozijo razne ninje in cbrke so ponavadi samo postavljači in vozijo večinoma relacije do 50km(večinoma).Če je to zate motorist v pravem pomenu besede?? Pravi motorist je tisti ki se brezskrbno usede na motor,po možnosti zadaj sedi še nežnejši spol oziroma boljša polovica in se pelje tako dolgo dokler ni primoran nekje prespati in si ogledati razne znamenitosti,nove kraje,spoznati nove ljudi itd..vsaj tako JAZ dojemam pravo življenje motorista? Zato rad obiščem razne moto prireditve oziroma motozbore,da poklepetaš,nekaj poješ,spoznaš kaj o kraju v katerem si,srečaš nove in že poznane obraze,...ne pa da se vsedeš na svojo ninjo,se zapelješ mimo kafiča pa ga prižgeš po zadnjem da se ti zdi kakšen car si ko te punce gledajo kot da si glavni frajer na vasi,v resnici pa nimaš 5pik v glavi(se opravičujem če je kdo vzel stvar kot osebno,to ni bil moj namen).Pa ne da bi imel karkoli proti športnim motorjem,ubistvu so prav bomba,hitrost,polaganje ovinkov,adrenalin v krvi---ni boljšega :love: samo definicija besede motorist oziroma bajker ima za MOJE POJME drugačen pomen! Razpisal sem se,če sem že odprl temo,pa čeprav smo malenkost offtopic zašli,se opravičujem,če ima kdo v mislih drugačen pomen besede,prosim kar na dan z objavo :wink:
EJ9 HB Green-sold
EK4 Sedan Silver-sold
ED9 Black-sold
EK3 Aqua Mint-sold
EG5 Black
EG5-organ donator
Uporabniški avatar
sebo88
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a POVRATNIK » 20 jun 2011 20:39

Glede na to da ste dokaj neresni in nepoznani na tem področju ne vem kaj bi rekel.
in sicer gdo kupuje športni motor ga vrjetno ne kupi zato da se bo vozil z čoperisti ki imajo preveč časa ker je njihov vsak dan v penziji dolgočasen. Plus tega da so ti tako imenovani motoristi eni izmed najbolj čudnih ljudi kar jih lahko srečamo, kar potrjuje tudi njihov videz.
Če pa ti misliš da vsak , ki si kupi tako imenovanega cestaka oz. športno motorno kolko zadevo kupi zato da se bo razsipal in razcotal si pa malo čudn. Vrjetno si ga nihčer ne kupi z tega namena :? Plus tega poglejmo kateri motoristi so najpogosteje udeleženi v najhujših nesrečah? Ne veste a radi bi nekaj povedali. Zelo malo je med temi cestakov..torej prevladujejo druge vrste motorjev in zopet vsi pljuvate samo po "kamikazah" na cestakah.

Tole glede let je tudi pravo "sranje" če se lahko tako izrazim. Spet vsi penavi ampak poglejte starosti motoristov ki se ponesrečijo, zopet prevladuje številka 30+

Drugače pa vsakemu svoje
:flower:
Uporabniški avatar
POVRATNIK
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Stallone » 20 jun 2011 21:42

Povratnik, majke ti, kater motor imaš ti???

uuu, seba, res imaš, sm šele zdaj pogledu... Sicer pa... Ne vem kaj nekatere toliko skrbi... Če je mulo star 20 let, naj si kupi motor in... Včasih, nedavno tega so se poročali in imeli otroke pri 20... itak vsak sam odgovarja zase, tako da kar naj...

Ja, motoristi so čist fajn ljudje, ko srečam nekatere (pa ni važno, sportak, naked, turer) se znamo prav fino pogovort pa kam pelat...
**** klimo!
Uporabniški avatar
Stallone
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a jfast » 20 jun 2011 23:00

Povratnik, kaj pa teb ni jasno. Motoristi so čudni WTF. Sam mam cestaka in se rad pelem na morje al pa na bled pa tut manj ko 50km nardim včasih ko se kam pelem. Sam se smatram za motorista da bi biu pa zarad tega ke bl čudn ko drugi ljudje pa še nisem opaziu. Maš pa ti zagrižene bikerje ki se furajo ture več Kkm sam za kak zbor. Pa jih v navadnem življenju tut ne boš prepoznal.

Glede nesreč najhuj so ravno z cestaki to je dejstvo. Strinjam se pa deloma glede starosti. Pa dej povej zakaj si ti tok bol obveščen o vsej tej sceno kakor vsi ostali. Zaupaj nam svojo skrivnost če je kaka. Sicer pa nevem kok ti tvojih postov resno misleš al se sam zajbavaš tle na forumu?
Uporabniški avatar
jfast
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a sebo88 » 21 jun 2011 08:53

najraje pa berem tvoje komentarje povratnik,brez vsakega smisla :D meni je žal če v življenju še nisi govoril z nekom ki ima za tvoje pojme čuden videz,JAZ ti pa iz lastnih izkušenj povem da so prav te motoristi oz. bajkerji ki niso zlikani,obriti in nadišavljeni ponavadi ljudje s katerimi je najlepše govorit! glede tega da maš pa pri 20 lahko kar hočeš in si želiš je pa stvar posameznika koliko ima pri sebi razčiščeno,za koga je še moped preveč,za druge pod 100KM ni motor,...vsak zase ve bi temu reku
EJ9 HB Green-sold
EK4 Sedan Silver-sold
ED9 Black-sold
EK3 Aqua Mint-sold
EG5 Black
EG5-organ donator
Uporabniški avatar
sebo88
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a POVRATNIK » 21 jun 2011 15:34

Vozim pravo mašino, kar pa sicer ni tema razgovora
Torej če ti je vseeno kaj gdo vozi pri 20tih se ne sekiraj, vrjamem da imaš veliko prijetnih izkušen z somotoristi ampak mene zagotovo nisi htel pozdraviti, keri si eden izmed višjih.
Kot pa praviš ti jfast nisem nikjer rekel da so motoristi čudni, res je da komuniciram na nekoliko višjem nivoju ampak še vseeno razumljivem. Rekel sem da so čoperisti čudni (malo so res) ne pa da si čuden ti ali kakorkoli drugačen. Kar se pa tiče nesreč, kako lahko rečeš sploh kaj takega? Sploh spremljaš novice? Kolikokrat vidiš na tleh cestaka? Res redko torej so le del tega, ampak večina ljudi misli oz. se prepriča da se zaletavlejo samo motoristi na cestakah, kar pa kot sem omenil sploh ne drži. Glede zajebavanja in podobnega, jaz nisem eden tistih, ki nimajo kaj delati in zato tukaj pišejo bedarije.
Vsekakor pa moji komentarji niso brez smisla, treba se je poglobit prebrat večkrat in zčasoma začneš razumeti.
Mogoče je to res kar praviš, nebom trdil da ni ker ne vem. Zato se strinjam z tabo
Uporabniški avatar
POVRATNIK
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a jfast » 21 jun 2011 21:11

POVRATNIK je napisal/-a:... da so ti tako imenovani motoristi eni izmed najbolj čudnih ljudi kar jih lahko srečamo...
:flower:

:D Če gledaš so tut čoperisti v veliki meri navadni ljudje, ki opravljajo navadna službe... vsaj v večini. Je pa res da včasih na srečanjih zgledajo posebni z svojimi modnimi dodatki... :D Glede na nesreče je pa tko da nesreče ki so se dogajale zadnjiih par let v moji okolici (zasavje, celje domžale... pač cca 30-40km okol ko je človek mal bol obveščen kaj se dogaja) je bilo nesreč kar nekaj. Nevem zdej a je več nesreč z cestnimi ali bolj potovalnimi motorji. Ampak tiste najbolj odmevne so pa ponavad z cestnimi motorji.
Uporabniški avatar
jfast
Uporabnik

Vrni se na Neuradna srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov