facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

2.5. Raceland go-cart dirka

Tukaj se lahko dogovarjate za neuradna srečanja, zabave, odhode na prireditve etc.

Moderator: Blue Angels

2.5. Raceland go-cart dirka

OdgovorNapisal/-a Monster » 07 apr 2011 16:04

Zdravo

2.5. bo verjetno padla dirka z gocarti na racelandu :rockon: . Trenutno se še zbiramo, zato me zanima če bi se kdo pridružil. Cena bi bila 25€ za 20min, se pa bomo tako zmenili da bodo padle vsaj 2 dirki na osebo oz. še kaj več (odvisno koliko bo prijavljenih). Naj vas opomnim da prijavljeni ne bodo ravno neki začetniki in bo kar težko pridet na stopničke :yes:

Če bi se kdo pridružil naj mi napiše PM. Če nas bo dovolj se bo nasledji teden začelo zbirat denar za rezervacijo.

Lp
Uporabniški avatar
Monster
Uporabnik

Re: 2.5. Raceland go-cart dirka

OdgovorNapisal/-a Monster » 08 apr 2011 12:01

:rockon:
Uporabniški avatar
Monster
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a POVRATNIK » 08 apr 2011 21:58

Daj napiši malo več, a to je dirkanje kr tak al pač za končna mesta? plačaš 25€ in potem si konec po 20 min al se gre na izpadanje al kaj takega?
Al je to enako kot drugot...plačaš pa furaš in konec...torej če ej tak ni finte :?
Če neboš ti mene, bom jes tebe
Uporabniški avatar
POVRATNIK
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a Monster » 09 apr 2011 16:58

vse bo odvisno od stevila prijavljenih. Zacetna ideja je da najprej odvozimo en krog za postavit cajt, kasneje pa dirka. najboljsih 4 oz. 5 gre v finale in odvozi na enak nacin. izpadli vozniki grejo v finale najslabsih. V primeru da nas bo premalo za tako dirko bi se slo 10 min kcalifikacije in 10 min dirke. Na koncu so Bodo pokali. To je to. Ce te zanima se kaj vprasi
Uporabniški avatar
Monster
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a ales. » 10 apr 2011 21:26

tudi moje mnenje je da če je tko da se vozi samo 20 min za 25€ ena vlka bedarija ker 25 pa bencin do tja in nazaj pa sm na 40
za tak denar pa se rajši 1km od doma vozim z gokardom celo uro
če je pa to res tko da za 25€ voziš zagotovljeno vsaj 4x po deset minut se pa še nekak splača
edino če so gokardi res neki super duper in da imaš nekaj od tega
Avto je HONDA kar pove vse-Motor ne pije olja -Nima napak da bi spuščalo madeže, vodo ali karkoli
NE MENJAM PRODAM PA KER IMAM REZERVIRANEGA NOVEGA DOSTI MOČNEJŠEGA CIVICA
Uporabniški avatar
ales.
Uporabnik

Kraj: celje

OdgovorNapisal/-a Monster » 12 apr 2011 09:41

če imaš možnost za 25€ se vozit eno uro potem zate ni zanimiva ta zadeva. pač nimamo vsi razne veze itd.
Uporabniški avatar
Monster
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a POVRATNIK » 12 apr 2011 23:34

Monster je napisal/-a:če imaš možnost za 25€ se vozit eno uro potem zate ni zanimiva ta zadeva. pač nimamo vsi razne veze itd.

On je rekel 25€ +benz ki ga porabi do krškega, kar je seveda res.
Meni se zdi zadeva zanimiva in čakam kako se bo razvilo :)
Uporabniški avatar
POVRATNIK
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Monster » 13 apr 2011 09:15

Nekateri se bunijo da prvega bodo pijani, tako da bo dirka teden kasneje torej 7. ali pa 8. Dirka takrat zagotovo bo, razen v primeru dežja. drago ali ne, v portorožu je izposoja za 10min 15€ :?

še vedno zbiram kandidate, a se nobeden še ni prijavil. :)
Uporabniški avatar
Monster
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a ales. » 21 apr 2011 11:19

js porabim bencina do krškega pa nazaj da se lahk pri nas 20 minut z gokardom furam
Avto je HONDA kar pove vse-Motor ne pije olja -Nima napak da bi spuščalo madeže, vodo ali karkoli
Uporabniški avatar
ales.
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Monster » 21 apr 2011 12:05

kaj misliš da mi ne? na žalost v slo ni nobene druge pametne proge in go cartov, zato smo se odločili krenit za krško da se navozimo za nekaj časa.
Uporabniški avatar
Monster
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a ales. » 22 apr 2011 23:38

pravih gokardov tko al tko ni nikjer
tisti ki so pa na racelandu premal grejo lahko voziš polni gas vse ovinke
Uporabniški avatar
ales.
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a sux » 23 apr 2011 14:45

Monster je napisal/-a:Zdravo

2.5. bo verjetno padla dirka z gocarti na racelandu :rockon: . Trenutno se še zbiramo, zato me zanima če bi se kdo pridružil. Cena bi bila 25€ za 20min, se pa bomo tako zmenili da bodo padle vsaj 2 dirki na osebo oz. še kaj več (odvisno koliko bo prijavljenih). Naj vas opomnim da prijavljeni ne bodo ravno neki začetniki in bo kar težko pridet na stopničke :yes:

Če bi se kdo pridružil naj mi napiše PM. Če nas bo dovolj se bo nasledji teden začelo zbirat denar za rezervacijo.

Lp

ja in v čem je finta te da je še dražje ko drugače?25€ za 20min..a prie pa 10min 10€...v čem je finta?pa še neki zjahani karti verjetno..pesji drek je to..za tak gnar bi moglo biti vsaj pao ure te ne pa 20min ahhah pa ka ni nek popust če je več oseb al nekak tak?zgleda da oni podražajo hahah :slaba: :slaba:
Uporabniški avatar
sux
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Monster » 23 apr 2011 15:55

potem pa plačajte par tisoč evrov za dirkalnik, že če ste tako bogati. nam se gre za preživet eno lepo nedeljsko popoldan in nič drugega.
Uporabniški avatar
Monster
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a POVRATNIK » 23 apr 2011 16:27

Mene zanima kaj dobiš za 25€? pač tisto vožnjo in to je to? A nebo nekakšno tekmovanje? dirka med udeleženci? In kako bi to potekalo? dirka traja 10min? ali se prvo vozi na čase in potem dirke z štartom iz mesta?
Uporabniški avatar
POVRATNIK
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Monster » 23 apr 2011 16:40

POVRATNIK je napisal/-a:Mene zanima kaj dobiš za 25€? pač tisto vožnjo in to je to? A nebo nekakšno tekmovanje? dirka med udeleženci? In kako bi to potekalo? dirka traja 10min? ali se prvo vozi na čase in potem dirke z štartom iz mesta?

kako bo izgledalo vse skupaj bo odvisno od števila udeležencev. v grobem je bilo mišljeno 2 skupini po x dirkačev. če nas bo preveč bo 3 skupine. vse skupaj kar bi se vozili bo okrog 20min, če nas bo več pa 30min. tako je, najprej se naredi čase nato je dirka. kot tekmovanje je mišljeno da se pač tekmuje in na koncu dobi pokale ter nagrade. če ne bi bilo pokalov je kr neki :)
vsekakor bo to zaprta dirka za neke x ljudi, saj želimo pravično in konkurenčno dirko.
ales pravi da za isti denar se vozi cel dan. super, a na tak način ne bo nikoli ugotovil če je dobr ali slab voznik. samega sebe prehitevat ni zanimivo ;)
Uporabniški avatar
Monster
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a sux » 23 apr 2011 16:46

Monster je napisal/-a:potem pa plačajte par tisoč evrov za dirkalnik, že če ste tako bogati. nam se gre za preživet eno lepo nedeljsko popoldan in nič drugega.

POPOLDAN?z 20min dirkanjom?haha bo prej tisti bogat ko bo dao 25€ za 20min +benz da prieš tja..v čem je finta da je 5€ dražje ko drugače?zaka ni blo kaj takega v **** hajdošah namesto nekega jajcanja v tri dni :roll:
Uporabniški avatar
sux
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a sux » 23 apr 2011 16:47

POVRATNIK je napisal/-a:Mene zanima kaj dobiš za 25€? pač tisto vožnjo in to je to? A nebo nekakšno tekmovanje? dirka med udeleženci? In kako bi to potekalo? dirka traja 10min? ali se prvo vozi na čase in potem dirke z štartom iz mesta?

ja kak pa te 10min za cajt pol pa dirka pa za 5€ te napizdijo pa je..razn če je za tistih 5€ mišlen pokal..te so očitno vsi zmagovalci :shock:
Uporabniški avatar
sux
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Monster » 04 maj 2011 11:03

zmenli smo se da pokale kupimo posebaj (cenejši) zato bo cena 20€. če še koga zanima naj mi napiše PM.
Uporabniški avatar
Monster
Uporabnik

Vrni se na Neuradna srečanja

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost