2.5. bo verjetno padla dirka z gocarti na racelandu

Če bi se kdo pridružil naj mi napiše PM. Če nas bo dovolj se bo nasledji teden začelo zbirat denar za rezervacijo.
Lp
Moderator: Blue Angels
Monster je napisal/-a:če imaš možnost za 25€ se vozit eno uro potem zate ni zanimiva ta zadeva. pač nimamo vsi razne veze itd.
Monster je napisal/-a:Zdravo
2.5. bo verjetno padla dirka z gocarti na racelandu. Trenutno se še zbiramo, zato me zanima če bi se kdo pridružil. Cena bi bila 25€ za 20min, se pa bomo tako zmenili da bodo padle vsaj 2 dirki na osebo oz. še kaj več (odvisno koliko bo prijavljenih). Naj vas opomnim da prijavljeni ne bodo ravno neki začetniki in bo kar težko pridet na stopničke
![]()
Če bi se kdo pridružil naj mi napiše PM. Če nas bo dovolj se bo nasledji teden začelo zbirat denar za rezervacijo.
Lp
POVRATNIK je napisal/-a:Mene zanima kaj dobiš za 25€? pač tisto vožnjo in to je to? A nebo nekakšno tekmovanje? dirka med udeleženci? In kako bi to potekalo? dirka traja 10min? ali se prvo vozi na čase in potem dirke z štartom iz mesta?
Monster je napisal/-a:potem pa plačajte par tisoč evrov za dirkalnik, že če ste tako bogati. nam se gre za preživet eno lepo nedeljsko popoldan in nič drugega.
POVRATNIK je napisal/-a:Mene zanima kaj dobiš za 25€? pač tisto vožnjo in to je to? A nebo nekakšno tekmovanje? dirka med udeleženci? In kako bi to potekalo? dirka traja 10min? ali se prvo vozi na čase in potem dirke z štartom iz mesta?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost