facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

4. HONDA KROF MEETING TROJANE 2009

Avto-moto dogodki pri nas in v tujini.

Moderator: Blue Angels

4. HONDA KROF MEETING TROJANE 2009

OdgovorNapisal/-a volcjak » 11 maj 2009 21:21

V SOBOTO DNE 23.05.2009 OB 16:00h STE NA TROJANE VABLJENI VSI ENTUZIJASTI IN LJUBITELJI ZNAMKE VOZIL HONDA. KOT TRADICIONALNO SE BOMO LETOS ZOPET ZBRALI, POJEDLI KAKŠEN KROF IN SE ZAPELJALI NA RELACIJSKO VOŽNJO.

VSE DODATNE INFORMACIJE LAHKO DOBITE NA:
mail: volcjak@gmail.com
mobi: 040 508 782

VLJUDNO VABLJENI,
Sašo VUČKO - HONDA FREAKS ZASAVJE
Janez TOMC - predsednik JAP ADRIA CLUB
Zadnjič spremenil volcjak, dne 12 maj 2009 10:41, skupaj popravljeno 1 krat.
NIGHTHAWK BLACK FR-V
*~. HONDA FREAKS ZASAVJE .~*
Uporabniški avatar
volcjak
Uporabnik

Kraj: Honda village 22

OdgovorNapisal/-a Jakec » 11 maj 2009 21:26

itak d pridem 8) 8)
Uporabniški avatar
Jakec
Uporabnik

Kraj: Zasavje (Trbovlje)

OdgovorNapisal/-a turbo_roky. » 11 maj 2009 21:34

matr a more bit res use na 23. maja faak no.
GAS TUNING TEAM

d16a9 R.I.P.
ED7 R.I.P.
ED9 the red one SOLD
ED9 teh black one SOLD
EK4 SEDAN SOLD
EJ9 silver own now
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=42378
Uporabniški avatar
turbo_roky.
Uporabnik

Kraj: selo pri ihanu

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 11 maj 2009 21:35

wtf? a to mi organizeramo? in zakaj jst nič o tem ne vem? kdo pa krofe plača? jac klub s tistim drobižem ki ga imamo? :shock: dnarja za promociski materjal pa ni .....
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 11 maj 2009 22:05

Lepo ti pise Honda vozila,vas jac club je pa za usa vozila nevem kake mate vi tu prste vmes,tu je samo organiziran meet koliko jaz razumem,hoces jesti krof si ga gres sam kupit,meni krof sploh ni pomemben,mi je bol druzenje,pa kako pivo se spije,samo nazalost tisti vikend sm pa v Bosni tko da me nebo,pa drug let,ce bo tako kot lani potem se vam NE pise slabo. 8)

Edin ce sm jst narobe razumel kar je Volcjak napisu,samo koliko vidim je samo za Hondase...
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a turbo_roky. » 11 maj 2009 22:10

če bo pa tako kot lani boš pa vsaj motor pršparu hehe
GAS TUNING TEAM

d16a9 R.I.P.
ED7 R.I.P.
ED9 the red one SOLD
ED9 teh black one SOLD
EK4 SEDAN SOLD
EJ9 silver own now
Uporabniški avatar
turbo_roky.
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Janez » 11 maj 2009 22:11

Joj no ouzo, to je že tradicionalno. Tistih par eurov bomo že reskirali, kot vsako leto, da pokažemo malo dobre volje za honda eutuziaste. Itaq sem pa jaz predsednik. Srečanja na Trojanah so vedno zanimiva ter dobro obiskana in to tradicijo je treba nadaljevati...
To človek občuti. Veter sprememb je nekaj, kar se te dotakne, te polni in vodi.
Uporabniški avatar
Janez
Honda Klub Staff

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 11 maj 2009 22:11

turbo_roky. je napisal/-a:če bo pa tako kot lani boš pa vsaj motor pršparu hehe

hahaha,ja sam res :lol: :lol: :lol:

sm ze hotu napisat vti ne crkne kr tako,pa sm kr cmok dobil v ustih,bom se rajsi vzdrzal vsakega komentarja :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Panda style

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 11 maj 2009 22:12

Janez je napisal/-a:Joj no ouzo, to je že tradicionalno. Tistih par eurov bomo že reskirali, kot vsako leto, da pokažemo malo dobre volje za honda eutuziaste. Itaq sem pa jaz predsednik. Srečanja na Trojanah so vedno zanimiva ter dobro obiskana in to tradicijo je treba nadaljevati...

No vidis to je lepo napisano od predsednika,nebo pa noben zameru pomoje od hondasev ce ne dobi krofa,ceprav hondasi smo res taki,kar je zastojn cenimo,ko pa treba kej sam kupit pa recemo eh,tok lacen pa spet nism :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Panda style

OdgovorNapisal/-a turbo_roky. » 11 maj 2009 22:27

mogoče ga bom pa prišel obiskat, nism ziher, do sedanji so bili res zakon vendar pa sm bil povsod sovoznik, upam da mi letos znese in da uletim ko voznik hehe
GAS TUNING TEAM

d16a9 R.I.P.
ED7 R.I.P.
ED9 the red one SOLD
ED9 teh black one SOLD
EK4 SEDAN SOLD
EJ9 silver own now
Uporabniški avatar
turbo_roky.
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 11 maj 2009 22:40

vredu janez, samo potem mi ne stokaj da ni denarja za nič..... svašta. spet neki delaš na svojo roko. logotip pa tut kr s spletne strani skopiran, ker je teško mene prosit da pošljem pravega...... skratka polom. ja alex se strinjam s tabo. krof meet s hondam, pa da tist k hoče krof si ga kupi, ne pa da klub kup še celo preveč krofou.... pa kolkr vem gre to iz denarja članarine ki smo jo plačal 8) zakon 8) tolk mal plačanih članarin pa se bo kr krofe častil. kaj ko bi rajši v btcju se na horsu dubl al pa v centru na kebabu. pride cnej pa še bolš je 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nikol mi pa ne bo jasno. po en stran se hočš da se gremo nek JAC, tle pa se greš nek honda klub ...... še mal pa mi bo prekipel..... odloč se kaj hočš
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 11 maj 2009 22:47

KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:
Janez je napisal/-a:Joj no ouzo, to je že tradicionalno. Tistih par eurov bomo že reskirali, kot vsako leto, da pokažemo malo dobre volje za honda eutuziaste. Itaq sem pa jaz predsednik. Srečanja na Trojanah so vedno zanimiva ter dobro obiskana in to tradicijo je treba nadaljevati...

No vidis to je lepo napisano od predsednika,nebo pa noben zameru pomoje od hondasev ce ne dobi krofa,ceprav hondasi smo res taki,kar je zastojn cenimo,ko pa treba kej sam kupit pa recemo eh,tok lacen pa spet nism :lol: :lol: :lol:

ja sj je lepo napisu, pa lepo zgleda. pa lepo pošteno si napisal alex :lol: :lol: :lol: :lol: tak pač je. sam ko pa vidiš ozadje vsega tega, pa ko pomagaš pri nekem JAC-u in zapravljaš koristne minute in eure pa se ti zamalo zdi, ko slišiš ta stavek: ej sori ampak res nimamo denarja...... sramotaaaaaaaa!
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a HONDASHY » 11 maj 2009 22:50

:shock:
NO BOOST! NO BOTTLE! JUST FOOT ON THE THROTTLE!!!
Uporabniški avatar
HONDASHY
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 11 maj 2009 22:51

HONDASHY je napisal/-a::shock:

jp jst tu takole gledam zadnej čase, ker mi ne potegne kako je denar za krofe, za flajerje, vizitke, deejaye ipd pa ni. to mi ne potegne.....
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a Janez » 11 maj 2009 23:20

JapanZek, te tadeve se urejuje v klubu ne pa po forumih.
To človek občuti. Veter sprememb je nekaj, kar se te dotakne, te polni in vodi.
Uporabniški avatar
Janez
Honda Klub Staff

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a _sql_ » 11 maj 2009 23:50

JapanZek je napisal/-a:vredu janez, samo potem mi ne stokaj da ni denarja za nič..... svašta. spet neki delaš na svojo roko. logotip pa tut kr s spletne strani skopiran, ker je teško mene prosit da pošljem pravega...... skratka polom. ja alex se strinjam s tabo. krof meet s hondam, pa da tist k hoče krof si ga kupi, ne pa da klub kup še celo preveč krofou.... pa kolkr vem gre to iz denarja članarine ki smo jo plačal 8) zakon 8) tolk mal plačanih članarin pa se bo kr krofe častil. kaj ko bi rajši v btcju se na horsu dubl al pa v centru na kebabu. pride cnej pa še bolš je 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nikol mi pa ne bo jasno. po en stran se hočš da se gremo nek JAC, tle pa se greš nek honda klub ...... še mal pa mi bo prekipel..... odloč se kaj hočš

dajte se to ke druge ment
ce je problem v dnarju za krofe se nj pa pobere tisth par centov
ce nebi blo dnarja se pomoje nebi organiziralo ...
Uporabniški avatar
_sql_
Uporabnik

Kraj: povsod me je dost

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 11 maj 2009 23:56

Janez je napisal/-a:JapanZek, te tadeve se urejuje v klubu ne pa po forumih.

največji problem je da se to ni nič urejal na sestankih ampak da si ti šel na svojo roko organizerat...

pa popravte prvi post in djte naš taprav logotip:
Slika .... matr ko da ga nism že enkrat objavil, ampak treba je bit amater pa ga rezat s portala..... svašta, kaki maherji :shock: :shock: :shock: :shock:
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 12 maj 2009 00:00

_sql_ je napisal/-a:
JapanZek je napisal/-a:vredu janez, samo potem mi ne stokaj da ni denarja za nič..... svašta. spet neki delaš na svojo roko. logotip pa tut kr s spletne strani skopiran, ker je teško mene prosit da pošljem pravega...... skratka polom. ja alex se strinjam s tabo. krof meet s hondam, pa da tist k hoče krof si ga kupi, ne pa da klub kup še celo preveč krofou.... pa kolkr vem gre to iz denarja članarine ki smo jo plačal 8) zakon 8) tolk mal plačanih članarin pa se bo kr krofe častil. kaj ko bi rajši v btcju se na horsu dubl al pa v centru na kebabu. pride cnej pa še bolš je 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dajte se to ke druge ment
ce je problem v dnarju za krofe se nj pa pobere tisth par centov
ce nebi blo dnarja se pomoje nebi organiziralo ...

tut jst si rade volje sam krof kupim, sam je fora da me pomoje tuki sploh ne bo....
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a xxxxxxxxx » 12 maj 2009 00:29

pa ne na rojstn dan, kok nej prepričam familijo, da mam bolj pomembne stvari za počet, kot pa met družinsko kosilo...jao, bom še vidu
http://www.facebook.com/group.php?gid=114586975246385&v=info
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=45334

HONDA Civic HB 98 letnik 1.4i
HONDA Civic HB 94 letnik 1.6vti
Uporabniški avatar
xxxxxxxxx
Uporabnik

Kraj: Slovenia-Celje

OdgovorNapisal/-a Dzajo » 12 maj 2009 08:06

Če bo moj skret fertik do takrat, bom tam z svojim ... če ne, se bom pa sql-u pršlepu :)
Uporabniški avatar
Dzajo
Uporabnik

Naslednja

Vrni se na Koledar dogodkov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost