Moderator: Blue Angels
turbo_roky. je napisal/-a:če bo pa tako kot lani boš pa vsaj motor pršparu hehe
Janez je napisal/-a:Joj no ouzo, to je že tradicionalno. Tistih par eurov bomo že reskirali, kot vsako leto, da pokažemo malo dobre volje za honda eutuziaste. Itaq sem pa jaz predsednik. Srečanja na Trojanah so vedno zanimiva ter dobro obiskana in to tradicijo je treba nadaljevati...
KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:Janez je napisal/-a:Joj no ouzo, to je že tradicionalno. Tistih par eurov bomo že reskirali, kot vsako leto, da pokažemo malo dobre volje za honda eutuziaste. Itaq sem pa jaz predsednik. Srečanja na Trojanah so vedno zanimiva ter dobro obiskana in to tradicijo je treba nadaljevati...
No vidis to je lepo napisano od predsednika,nebo pa noben zameru pomoje od hondasev ce ne dobi krofa,ceprav hondasi smo res taki,kar je zastojn cenimo,ko pa treba kej sam kupit pa recemo eh,tok lacen pa spet nism![]()
![]()
JapanZek je napisal/-a:vredu janez, samo potem mi ne stokaj da ni denarja za nič..... svašta. spet neki delaš na svojo roko. logotip pa tut kr s spletne strani skopiran, ker je teško mene prosit da pošljem pravega...... skratka polom. ja alex se strinjam s tabo. krof meet s hondam, pa da tist k hoče krof si ga kupi, ne pa da klub kup še celo preveč krofou.... pa kolkr vem gre to iz denarja članarine ki smo jo plačalzakon
tolk mal plačanih članarin pa se bo kr krofe častil. kaj ko bi rajši v btcju se na horsu dubl al pa v centru na kebabu. pride cnej pa še bolš je
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nikol mi pa ne bo jasno. po en stran se hočš da se gremo nek JAC, tle pa se greš nek honda klub ...... še mal pa mi bo prekipel..... odloč se kaj hočš
Janez je napisal/-a:JapanZek, te tadeve se urejuje v klubu ne pa po forumih.
.... matr ko da ga nism že enkrat objavil, ampak treba je bit amater pa ga rezat s portala..... svašta, kaki maherji _sql_ je napisal/-a:JapanZek je napisal/-a:vredu janez, samo potem mi ne stokaj da ni denarja za nič..... svašta. spet neki delaš na svojo roko. logotip pa tut kr s spletne strani skopiran, ker je teško mene prosit da pošljem pravega...... skratka polom. ja alex se strinjam s tabo. krof meet s hondam, pa da tist k hoče krof si ga kupi, ne pa da klub kup še celo preveč krofou.... pa kolkr vem gre to iz denarja članarine ki smo jo plačalzakon
tolk mal plačanih članarin pa se bo kr krofe častil. kaj ko bi rajši v btcju se na horsu dubl al pa v centru na kebabu. pride cnej pa še bolš je
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nikol mi pa ne bo jasno. po en stran se hočš da se gremo nek JAC, tle pa se greš nek honda klub ...... še mal pa mi bo prekipel..... odloč se kaj hočš
dajte se to ke druge ment
ce je problem v dnarju za krofe se nj pa pobere tisth par centov
ce nebi blo dnarja se pomoje nebi organiziralo ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost